Büyük ihtimalle ilaçla kontrol altına alacak doktorunuz.bugün kan tahlili yaptırdım arkadaşlar. en fazla 4.2 olması gereken tsh değerim 4.52 çıktı. yüksek olması beni şaşırttı çünkü gebe kalmadan hemen önce yaptırdığımda hiç sıkıntı yoktu. tsh değerimin böyle çıkması sorun yaratır mı? internette okuduğum şeyler ürküttü beni açıkçası...
Siz hamile kaldınız mı düştüm ü degerinizHamilelikte tsh 4 lerde değil 2,5 altı olması lazım bence çok beklemeden endokrinoloji bölümüne gidin ilaçla devam edersiniz bende kullanıyorum
AnlayamadımSiz hamile kaldınız mı düştüm ü degeriniz
Yani ilaç kullanıyorum dediniz ya faydasını gördünüz mü hamile kaldınız mı yada tsh düştü mü bnde ilaca basliycmda merak ettmAnlayamadım
Şöyle anlayım ben hamilelik düşündüğümde doktora gittim genel kontrol için o ara birkaç kan testi istemişti ve tesadüfen o şekilde öğrendim yüksek olduğunu ve endokrin uzmanına gittim ilaca başlattı be ilaca başladım 6 ay sonra hamile kaldım hala devam ediyorum ömür boyu devam edicem tabi bu ilaca şuanda 2 ayda bir tsh baktırıyorum yine çünkü hamilelikte genelde ilaç yeterli gelmiyor tekrar yükseltiyorlar...siz kaçlık ilaca başlıcksınızYani ilaç kullanıyorum dediniz ya faydasını gördünüz mü hamile kaldınız mı yada tsh düştü mü bnde ilaca basliycmda merak ettm
Hiç bilmiyorum perşembe günü kontrolum var aradım ve sonucu söyledim geldiğin zmn ilaç vercem dedi bakalım ne çıkacakŞöyle anlayım ben hamilelik düşündüğümde doktora gittim genel kontrol için o ara birkaç kan testi istemişti ve tesadüfen o şekilde öğrendim yüksek olduğunu ve endokrin uzmanına gittim ilaca başlattı be ilaca başladım 6 ay sonra hamile kaldım hala devam ediyorum ömür boyu devam edicem tabi bu ilaca şuanda 2 ayda bir tsh baktırıyorum yine çünkü hamilelikte genelde ilaç yeterli gelmiyor tekrar yükseltiyorlar...siz kaçlık ilaca başlıcksınız
Hangi değerlerin normalmiş ? Kadın doğum doktorumu dedi peki bunudoktorum bir ay bekleyelim diğer değerlerin normal dedi. bir sonraki ay da yüksek çıkarsa ilaca başlarız dedi. ama gerçekten korktum şimdi bu değerlerde de ilaç kullanılıyormuş çünkü
Kadın doğumcumu verecek bu ilacıHiç bilmiyorum perşembe günü kontrolum var aradım ve sonucu söyledim geldiğin zmn ilaç vercem dedi bakalım ne çıkacak
Evt 1 haftada düşer dediKadın doğumcumu verecek bu ilacı
Benim fikrim endokrin bölümüne gitmen ben gittim birkaç birşeye daha baktılar anti tpo falan birde ultrason istedi nodül falan varmı diye iyice araştırıyorlar yani devlet hast. gitmiştim ben baya uğraştırıyorlar bursada bu bölüm sadece devlette vardı çünkü sen özelde varsa gidebilirsinEvt 1 haftada düşer dedi
Bn yurt dışında yaşıyorum evlendikten sonra geldim ve burda düzen çok farklı belki kadın doğum yönlendirir die düşünüyorum bakalım o ne diycekBenim fikrim endokrin bölümüne gitmen ben gittim birkaç birşeye daha baktılar anti tpo falan birde ultrason istedi nodül falan varmı diye iyice araştırıyorlar yani devlet hast. gitmiştim ben baya uğraştırıyorlar bursada bu bölüm sadece devlette vardı çünkü sen özelde varsa gidebilirsin
Hımm tabi orayı bilemiyorum neyseki senin tsh daha düşük çıkmış benim 13 tüBn yurt dışında yaşıyorum evlendikten sonra geldim ve burda düzen çok farklı belki kadın doğum yönlendirir die düşünüyorum bakalım o ne diycek
Bn hamilelik istediğim için yüksk dedi doktorum ama düşer ilaç la dedi içim rahatladı biraz ama bakalım yumurtaliklarimada baktırcm inşallah bi sorun cikmazHımm tabi orayı bilemiyorum neyseki senin tsh daha düşük çıkmış benim 13 tü
Baktır baktır herşey şimdiden öğrenmfk en iyisi folik asit başladınmı peki hamilelik öncesi kullanılıyorBn hamilelik istediğim için yüksk dedi doktorum ama düşer ilaç la dedi içim rahatladı biraz ama bakalım yumurtaliklarimada baktırcm inşallah bi sorun cikmaz
Hiççç korkma ilaca başlıyorsun sorun kalmaz Allahın izniyleKızlar korkutmayın beni gece gece. Kötüyüm zaten. Tsh altı çıktı hamilelik öncesi 2 ydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?