- Konu Sahibi balbocegi35
-
şu konu tekrarlarına ne yapsak acaba. bunu mune la konuşmak lazım. bende aynı konuyu açtım. :)
buna bir çözüm olmalı. sonra açılan kapatılmalı. çünkü şimdi bakıyorum. aynı konu 2 kere açılmış. şu an bir ona bir diğerine yazılıyor. siyasette konu tekrarında yenisi kapansa iyi olacak
Göz gezdirip öyle konu açıyorum ama gözümden kaçmış olmalı okypete. Bence de iki tane birden olunca biraz tuhaf oluyor.
parkon eskiden de Hz muhammedi mi çok seviyorsun atatürkü mü diye soruyorlardı
fişlemeye karşıyım ,kim olursa olsun .
yalnız bu ülkede ilk yapılan bir şey değil bu ,her zaman vardı ..
zamanında da namaz kılanları ,eşi başörtülü olanları ,ailesinde hacı hoca olanları ,seceresinde din adına bir şey var mı diye fişliyorlardı .
hakeza eniştem bu fişleme yüzünden askeriyeye giremedi .
Böyle birşeyi ilk kez senden duyuyorum kontes.Muhtemelen bir şehir efsanesi bu söylediğin.
Eğer bir belge varsa görmek isterim.
Şuan müfettişlerin yaptığı belgeli ama..
Benim 2 komşumun çocuğuda müfettişlerin bu anlamsız sorularına maruz kaldı.
İlkokul çağındaki çocuklarımız bile fişlenirken bunun bile hesabını sormamamız mı gerekiyor?
Sürekli aleviler fişleniyor ben anlamıyorum ne yapıyor bu Aleviler?
Daha doğrusu yıl olmuş 2014 neden insanlar fişleniyor diye soruyorum?
Sakın kimse bana ama eskiden de şöyle böyle demesin geçmişin yanlışları bu günün doğrularımı olsun?
Eskiye takılıp kalmışız o yüzden bir adım ileriye gidemiyoruz. Eskilerin öfkesi, kini içimize işlemiş yazık çok yazık.
İşte bunu kastetmiştim be cilgin anne :)
Okun ucu yön değişince bu durum için etik değil naraları atılır oldu..
Eskiden beridir var olan birşeydi zaten..
Akrabam diz kapaklarından fişlendi biliyor musun ?
Diz kapağı yahu :))
Neyse..
yoo ben her zaman her yerde doğru bildiğimi savunurum
ben başka konularda da bir çok şey yazdım
okusaydınız tek yönde konuşmadığımı bilirdiniz
ben yeri geldi terör konusunda başbakanın hataları olduğunu da söyledim ,yeri geldi başbakana peygamber gibi bakılmaması gerektiğini de .
ama anlamak isteyen benim tek yönlü düşündüğümü düşünmek zorunda hissettiğinden öyle düşünüyor ..
siz de demekki okumamışsınız diğer konularda yazdığımı .
Ben her zaman Başbakanı çok sevdiğimi ,bir çok konuda onu desteklediğimi de mertçe söylüyorum ,hiç gocunmuyorum da .
Ama buna rağmen hataları olduğunu ve asla onu peygamber gibi görmediğimi de defalarca yazdım .
işte görmek istediğini görenler sadece sevgi kısmını görüp kendilerine göre kullanmaya kalkıyorlar
ben her defasında yaşadıklarımdan yazdım ,ordan burdan , yok akrabamdı yok komşu kızıydı demedim
birşeyler yaşadık ki bizler de yazıyoruz ,herkes kendi yaşadığını bilir işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?