tü tü TÜ TÜ MAŞALLAH BEBEĞİME

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
marhaba kızlar bugün 1 aylık bir aradan sonra bebişkomla randevum vardı aman bir güzelleşmiş bir serpilmiş çok tatlıydı ( aynı ben )şakkıdı kızlar şaka bir yana hareket ediyordu kıpır kıpırdı inanamadım gördüklerime 1 ayda nkadarda büyümüştü ama cinsiyetini söylemedi hain doktor birdahakine söylerim dedi vallahi ortadan çatlıcam 1 ay daha sabretmek zorundayım kızlar birşey soracağım benim hesaplarıma göre bebeğim 13 haftalık ultrason kağıdında 13+6 haftalık gözüküyor nasıl oluyor bu hangimizin hesabı doğru anlamadım sizlerin nasıl acaba tarihleriniz doktorunki ile tutuyormu???? :uhm:

Hsg cnm hayırlı olsun bebişin bu arada doktorun yaptıgı hesap uyacagımız tarih ! Benimkide tutmuor ama doktorunkiyle hesaplıorum bende ...

hayırlısı olsun canım yaşadığın güzel duyguyu çok iyi biliyorum
bende dün gördüm bebişimi
dediğin gibi kocaman olmuş çok duygulandım
canım ultrasonda bebeğin baş ve popo mesafesi ölçülerek kaç haftalık olduğu söyleniyor
daha güvenilir yani dr.un dediğini dikkate al
bu arada benim dr. da söylemedi cinsiyetini
heyecanla bekliyorum bende

Karagozlum Merhaba,
Oncelikle guzel duygularını gonulden paylasıyorum.
U/S kagıdında cıkan hafta, otomatik olarak bas popo mesafesini girince cihazın bebegin kac haftalık oldugunu gosterdigi haftadır. Yani cihaz onu otomatik cıkarıyor. Bazı doktorlar bu cihaza riayet ediyor ama bazıları ısrarla SAT dikkate alıyor.
Ama ciddi bir gelişme sıkıntısı (Allah korusun) olsa muhakkak soylerdi. Sen bunları takma sekerim, tadını cıkarmaya bak emi...
Sevgiler

Gözün aydın canım,maşallah bebeğine.
Doktor kaç diyorsa onu baz al sende.Bende öyle yapıyorum.Hepimizinki 1 hafta kadar ilerde çünkü şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…