Tuaf hallerim

Hazbent

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
45
10
3
34
Merhaba arkadaşlar şuan öyle bir ruh halindeyimki ne yapacağımı bilmiyorum. 9 haftalık hamileyim mide bulantim sabahlari olmuyor gene rahatsiz oluyorum falan ama mide bulantim yok ama akşam olduğu zaman mide bulantim başlıyor halsizleşiyorum o kadar kötü oluyorumki bazen bu halime oturup ağlıyorum bu normal mı sabah bulanti olmayıp aksam bulanti olması ☹

Hep öyle sürmez muhtemelen ama normal yani illa sabah olucak diye birşey yok bende de hem sabah hem akşam oluyo arada rahatım

İlk 3 ay ve son ay yoğun bir şekilde mide bulantısı çektim.Mutfağa giremiyordum ,bulaşık mak.kapağını açamıyordum. :/ herkesin farklı farklı …çubuk kraker yiyin bulantıyı alıyor.

İlk 3 ay ve son ay yoğun bir şekilde mide bulantısı çektim.Mutfağa giremiyordum ,bulaşık mak.kapağını açamıyordum. :/ herkesin farklı farklı …çubuk kraker yiyin bulantıyı alıyor.
Hiç birşey yiyip içemiyorum herşeyden tiksiniyorum

Geceleri benim de midem cok agrirdi sizlana sizlana uyurdum. Ilk zamanlar sadece eriste ve beyaz peynir iyi geliyordu. 13.-14. Hafta gibi gectu. Gececek merak etmeyin, az kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…