arabanın kapısını tutanda kocasımıHay allahım versen ne olack vermessen ne olacak saçmalık yanı bu tugba nın yaptığı
hayır o babası arabanın kapısını tutan adam babası evlendigi kişi onur saylak gönülçelen dizisindeki adam
Gelinliğe yorum yapmak lazım fakat gelinliği görmek ne mümkün.Gizli evlenmenin amacı,fotoğraf vermeme derdi ne acaba?Zaten basında bir sürü haber çıktı.Bu düğünün olacağı biliniyordu.Kaldı ki eskiden Tuba Büyüküstün'ü çok beğenirdim ama sürekli bir aşk haberi son bombası ikizleri kendisinden inanılmaz soğuttu.Gelinlik güzel olsa bile bir önyargıyla bakacağımı biliyorum.
Nedense siyah kuşak görünce hep vera wang bir gelinlik olduğu hissine kapılıyorum. nitekim vatan şaşmazın karısının gelinliğini bu tahmini yürüterek birebir bulmuştum. ama tubanınkinin fotosu o kadar kötü ki, üstü dantel mi, altı düz tül mü onu bile anlayamıyorsun.
yine de vera wangin şu modeline benzediğini düşünüyorum:
son bombası ikizleri derken???
hamile kalmasımı soğuttu
ne biçim zihniyetli insanlarsınız anlayamıyorum gerçekten
hamile kalmasımı soğuttu
hamile kalmasımı soğuttu
sende çok güzel bi zihniyettesin .burası neresi kızım evlenmeden çocuk peydahlamak da neymiş bayan ileri görüşlü.ayıp denen bişey var ya örf adetlerimiz geleneklerimiz nerde kaldı.
gökhan özenin karısının kuşağı mordu onedemkki acep:26:bakire değilim ama hamilede değilim gibi bşimi
Bir ünlü evlendi haberi de ben açayım
Evet kızlar, görmeyen kalmamıştır herhalde. Tuba Büyüküstün Paris'te evlenmiş Onur Saylak'la. Ama basına foto vermemişler. Niyeyse. Bari gelinliğini görseydik... Bu fotoğrafla yetineceğiz artık...
Renkli kuşak severim ama niye siyah yaaaaa. Yani pembe filan olup çiçek ayakkabısıyla kombinlese çok daha güzel olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?