Tucrubeli arkadaslar bi bakiniz domuzcuk burun sorunu

behriye

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
743
4
318
Arkadaşlar mrb cuma günü ameliyat oldum burun ucu çok kalkık delikler gozukuo çıldırmak üzereyim domuzcuk burnu gibi doktora ucu kalkık olsun dedim çok mu kaldırdı anlamadım kavisli kalkık yaptım dedi ödem war şuan inecek dedi bi bakarmisiniz IMAG0375_20161024_102422_1.webp

Oksijenli su ile temizlemiyor musunuz? ben her gün temizliyordum. Ayrıca içinde tampon varsa burun deliklerinin büyük ve kalkık görünmesi çok normal. tamponlar çıkınca burun düzeliyor.

Kafanızı biraz kaldırmışsınız sanki, bence sorun yok tamponlar çıkınca ve 6 ay sonra tam oturmuş olur. Oksijenli su ile temizleyin burnunuzun görünen kısmını.

Burun spreyi werdi doktor cuma ameliyat oldum pazar tesi çıktı tamponlar hala kalkik iner mi sizce

Buda yan profil kalkık istedim ben kavisli ama Buda çok kalkık iner ins domuzcuk gibi sinirim bozuldu

Eklentiler

• IMAG0402.webp
    IMAG0402.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 768
Benimde oykeydi burda herkese sordum inermi ua inmezse diye suan 15.gunum acayip memnunum duzeldi daha odem var uzunca bi surede gitmeyebilir burun isi sabir isi beklemek zorundayiz

Inermis kızlar herkes ole dio doktorumda iner dedi ödem war bekle dedi sabır edeceğiz artik

Buda yan profil kalkık istedim ben kavisli ama Buda çok kalkık iner ins domuzcuk gibi sinirim bozuldu

doktorunuzun adını öğrenebilir miyim?bence de acele etmeyin ki kalkık ve kavisli burun yakışır kadına tabii çook aşırı abartılmadığı sürece... ki çok abartan bir doktora da rastlamadım burda!!genelde hastalar hala çok büyük,geniş ve çok doğal yapayım derken eski burnumdan farkı yok diye şikayet ediyor ...çok doğal yapan doktorların hastaları da hiç beğendiğim gibi değil burnum büyük,çok düz diye şikayet ediyor...açıkçası bende kavisli ve kalkık istiyorum ama merak ettim doktorunuzu?istanbul'da mı ankarada mı?ben ankaradayım da

Back
X