Gelinlik Modelleri Tudors hatunun gelinliği

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.924
746
363
henuz almadım almayı düşünuyorum sizce nasıl kızlar?

[

Eklentiler

• $fotoğraf0029.webp
    $fotoğraf0029.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 209
  • $gelinlik.webp
    $gelinlik.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 267
Son düzenleyen: Moderatör:
Eteğin sağ tarafında yapılan tül detayı olmasa yani etek düz olsa bence güzel bir gelinlik.

Eteğin sağ tarafında yapılan tül detayı olmasa yani etek düz olsa bence güzel bir gelinlik.

her fııkır bnım için önemlı..

teşekkür ederim..

alttakı ıkıncı kat tul simli..en ust sade tül..belli oluyor mu bılmıorum

Benim tarzim degil, ama güzel duruyor. Ben daha cok dantel-gelinliklerden hoslandigim icin. :)
Yanindaki tül olmasa daha güzel olabilir, ama tarzlar farkli tabi :) Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin insallah, yüzünüz hep gülsün. Mutluluklar....

$2013-02-04-572.webp :nazar:

bundan başkada yok yakın planım:12:

üstü drapeli..belli oluyor mu bılmıyorum..

Son düzenleme:
Benim tarzim degil, ama güzel duruyor. Ben daha cok dantel-gelinliklerden hoslandigim icin. :)
Yanindaki tül olmasa daha güzel olabilir, ama tarzlar farkli tabi :) Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin insallah, yüzünüz hep gülsün. Mutluluklar....

güzel dileklerinize teşekkür ederim..herkes bulsun o mutluluğu:16:

benım için en önemlısı üstumdekı duruşu..vücut yapıma uysun ısterım..

evet tülü cıkarırsan harika olucak canım uzerine cok iyi oturmus dedigim gibi drape ve straplez sevmem ben ama sen tasımıssın gelinligi ozellikle 2. fotodaki halini cok sevdim

onemli olan da sana yakısması zaten ve yakısmıs :nazar: mutlulukla giy :16:

Üstü başka altı başka gelinliğin gibi duruyor böyle bir üste nasıl basit bir tül alt eklemişler :)

evet tülü cıkarırsan harika olucak canım uzerine cok iyi oturmus dedigim gibi drape ve straplez sevmem ben ama sen tasımıssın gelinligi ozellikle 2. fotodaki halini cok sevdim

onemli olan da sana yakısması zaten ve yakısmıs :nazar: mutlulukla giy :16:

tülü kimse beğenmedi..sanırım ufak bi makas hareketı lazım :1:

çok teşekkür ederim cookıe hatun..çok mutlu oldum:16:

Back
X