Gelinlik Modelleri Tudors hatunun gelinliği

Baayyııılllldddıımmmm eteğinin kumaşı simli parlak mı? Prensesler gibi olursunuz bu gelinliklee yaa :nazar: süperr gerçektenn sizede çok yakışmışş :34:

beğenmenıze sevındım:42:

eteğın ust katı normal tül..

alt katta simli tul..onun altındada sımlı desen var..oyle hatırlıyorum.. ışıltılıydı..

bu gelınlıgı normalde gorsem hıc beyenmezdım ama sana cokkk yakısmıs o tullerde bence gelınlıgı abıye kıyafetten ayıran sey ama tabıı o serıt halınde olanları bende pek beyenmedım hanı ıkı tane tul varya onları.bıde duvak konusunda bence ustten yaptırmalısın ve bıraz dha sakın olmalı cunku etegın yeterınce gosterıslı ama tekrrdan soyluyorum ınanılmaz derecede cok yakısmıs sana:nazar:

fena değil ama piyasada o kadar güzel gelinlikler varki onların yanında çok sönük kalır.
eğer istanbuldaysanız profilo avm de beyaz cadde adında bir bölüm var onlarca gelinlikçi var içinde
vitrinler ışılışıl.. görmenizi tavsiye ederim.

bu gelınlıgı normalde gorsem hıc beyenmezdım ama sana cokkk yakısmıs o tullerde bence gelınlıgı abıye kıyafetten ayıran sey ama tabıı o serıt halınde olanları bende pek beyenmedım hanı ıkı tane tul varya onları.bıde duvak konusunda bence ustten yaptırmalısın ve bıraz dha sakın olmalı cunku etegın yeterınce gosterıslı ama tekrrdan soyluyorum ınanılmaz derecede cok yakısmıs sana:nazar:

:nazar: çok teşekkür ederim..

tülü kımse beğenmedı..

duvak işini ise ınanın hıç düşünmemiştım:1:

dilerim herkes şu an yaşadığım sevinci tadar:16:

fena değil ama piyasada o kadar güzel gelinlikler varki onların yanında çok sönük kalır.
eğer istanbuldaysanız profilo avm de beyaz cadde adında bir bölüm var onlarca gelinlikçi var içinde
vitrinler ışılışıl.. görmenizi tavsiye ederim.

benım ılk ve tek gırdığım mağaza..

memleketım ve görev yerım arası 15 saat.. görev yerıme en yakın il ise 4 saat.. diktırmem bıle ımkansız bu nedenle..

bıraz kısıtlıyım bu bakımdan..vakıt olmuyor..

istanbula ınşallah gezmeye geleceğim:10:

teşekkür ederim..

maşallah sana çok yakışmış canım ben üst kısmı çok beğendim:34:

Back
X