TuğbAdem Masalı...

Açık havada çekilen düğün fotoğraflarını hep çok sevmişimdir çok beğendim :)

mutluluklar canm resimler çok güzel gerçekten darısı bana ve dış çekimeee

resimler gerçekten çook güzel.. bir ömür boyu mutluluklar dilerimmm:)

Mutluluklar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun :)
Fotoğraflar çok güzeller.

teşekkür ederim kızlarrrr
darısı tüm isteyenlerin başına

Maşallah çok güzel olmuşsunuz.
Fotoğraflarınız da harika .
Mutluluklar diliyorum...

Kapalı olupta -çevremde gördüğüm - gelinliği güzel olan nadir insanlardan birisiniz.Bunda duvağın şeklinin de çok önemi var. Gerçekten çok hoş olmuşsunuz.
Mutluluklar dilerim.

Durup durup bakıp, durup durup beğeniyorum...

bende durup durup teşekkr edeyim ozaman

Kapalı olupta -çevremde gördüğüm - gelinliği güzel olan nadir insanlardan birisiniz.Bunda duvağın şeklinin de çok önemi var. Gerçekten çok hoş olmuşsunuz.
Mutluluklar dilerim.

tesettürlü gelinlik son zamanlarda hakikaten geliştirildi, eskisi gibi değil artık, iyi dileklerin için de teşekkürler

Siz de fotoğrfalar da çok güzel çıkmışsınız bayıldım
Bir ömür boyu mutluluklar

canım harika fotoğrafların..Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)kısmetse baharda bende kavuşucam sevdiceğime ama şu fotoğraf işi çok kafama takılıyor...düğünden ya da nikahtan önce mi sonra mı çekiliyor,nasıl oluyor,ne kadar sürüyor çekimler?önemli ayrıntılarıyla biraz anlatsan olmaz mı?

cok guzel olmussunuz masallah.. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin.. mutluluklar..

teşekkr edermmm

öncelikle geç cevap yazdığım için özür dilerim
sizin nikah ya da düğün saatinize göre ayarlanabilir çekim saatleri, benim nikahım 16:30daydı, 19da yemeğim vardı, araya sıkıştıramadığımdan, sbah yapıldı...
sabah erkenden kuaföre gittim, snra saat 10la 13 arası çekim yapıldı, gelin alma falan derken tam yetişildi çok şükür
darısı başına inşAllahhhhhh

çok saol canım :) bizim çekimler muhtemelen 2 gün öncesinden olucak..geçenlerde kv.ile de konuştuk bu durumu...ben ist avrupa yakasındayım nişanlım anadolu yakasında..nikahta anadolu yakasında olucak onun için kv.çok zorlanırız,yetişememe durumu olabilir trafik vs.dedi...nasip kısmet bakalım fotoğrafçı da yönlendirir sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…