• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugce nin çeyizleri

asiimeleqim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
176
7
318
İstanbul
$limon sıkacağı.webp $olivia nevresim takımı.webp $öykü battaniye.webp $özdilek bornoz.webp $özdilek istanbul.webp $özdilek kelebek.webp $özdilek öykü.webp $pasta spatulası.webp $paşabahçe 3 lü çerezlik.webp $olivia battaniye.webp $Miorre-Depa-Kahvaltilik__65250064_0.webp $limonluk.webp $linens havlu.webp $linens havlu 1.webp $linens-blanche-.webp $liza.webp $lotus.webp $makyaj aynası.webp $metal çöp kovası.webp $paşabahçe bardak.webp $paşabahçe dondurma kabı.webp $paşabahçe şekerlik.webp $sos kepçesi.webp $şişe açacağı.webp $tahta.webp Eki Görüntüle 796017 $tuzluk.webp $türbişon.webp $wc fırçası.webp $yorgan.webp $sebze soyucu.webp $schafer baharat.webp $paşabahçe victoria.webp $patates ezici.webp $perla.webp $petra.webp $pizza kesici.webp $porselen çay kaşığı.webp $productimage-picture-korkmaz-a610-oila-yaglik-sirkelik-149.webp $ringa.webp $yumurta tavası.webp $KORKMAZ-A546-TWISTY-SERVIS-SETI-6-PARCA__59879772_0.webp $87705889-140320131529491k.webp $FB,1638,54,korkmaz-a1987-flora-siyah-tencere-takimi-tencereler-korkmaz.webp $FB,5368,28,tac-bambu-hamam-seti-senta-ekru-ekru-hamam-seti-tac.webp $fft177_mf1500742.webp $FO,2662,25,korkmaz-catal-kasik-bicak-takimi-89-parca-a2535-ringa-catal-kasik-bicak-setleri-k...webp $gazella-ts-gzm-900-s-squad-l.webp $hamur içi fırçası.webp $IKEA.webp $ıkea.webp $dondurma kaşıgı.webp $doğrama tahtası.webp $ada serisi.webp $ALG404_k.webp $arzum plastik servis seti.webp $çın çın.webp Eki Görüntüle 795938 $138116224.biev-alg402-siyah-3lu-kavanoz-seti.webp $çırpıcı.webp $dekoreko-3-katli-hasir-sebzelik-koyu-kahve-35x35x695.webp $images.webp $images (1).webp $images (2).webp $kirli sepeti.webp $koçtaş avize.webp $korkmaz çaydanlık.webp $korkmaz kısa tencere.webp $korkmaz rende.webp $korkmaz tav.webp $korkmaz tava.webp $korkmaz tencere.webp $kek seti.webp $indir (4).webp $images (3).webp $images (4).webp $images (5).webp $MAG_1526082.webp $indir.webp $indir (1).webp $indir (2).webp $indir (3).webp $korkmaz-a126-flora-cezve-takimi-x.webp

Çeyizlerin çok cici bende yavaş yavaş başladım. Kuşlu olan linens nevresim takımının aynısından bende de var çeyizimin ilk parçası :))

canım cicilerin çok güzel , kaliteli seçimler yapmışsın bir korkmazcı daha :)
Güle güle kullan

Çeyizlerin çok cici bende yavaş yavaş başladım. Kuşlu olan linens nevresim takımının aynısından bende de var çeyizimin ilk parçası :))

saol tatlım bende o nevresim takımını çok begenerek aldım.iyi yapmışsın almakla şimdiden almak lazım bir iki bir iki derken bi bakmışsın herşeyin tamamlanmış.:nazar:

canım cicilerin çok güzel , kaliteli seçimler yapmışsın bir korkmazcı daha :)
Güle güle kullan

evt canım saol tşk ederim.öncelikle evkurdan korkmaz kataloğu aldım.alıcağım şeyleri işaretledim.ama bnm için o kadar kolay olmadı.çünkü korkmaz satan bailer yakın çevremde yokdu.tencere takımını cezve takımını çaydanlık takımını evkurdan geri kalan herşeyi internetten aldım.tam 1 sene sonra korkmaz baisi açıldı oturduğumuz yere.:1:

canım aldıklarını güle güle kullan hepsi birbirinden güzel devamını bekliyorum:nazar::56:

inş. canım saol iyiki bu site de paylaşmışım.aldıklarım paylaşmışlarımın yanında hiç aldığım herşeyi koliledim.sadece aklımda kalanları internetten indirip paylaşabildim.daha aklıma gelen şeyler olursa paylaşıcam inş:40:

inş. canım saol iyiki bu site de paylaşmışım.aldıklarım paylaşmışlarımın yanında hiç aldığım herşeyi koliledim.sadece aklımda kalanları internetten indirip paylaşabildim.daha aklıma gelen şeyler olursa paylaşıcam inş:40:

benimde öyleydi ablam evlenirken herşey açıldı ayrıldı ve tekrar kolilendi öyle koyabildim bende kendi çeyizlerimi zaten zamanla aldıklarımı birebir ekleyip öyle kaldırdım inşallah devamınında resmini bulursun bizde bakarız :1: bu site harika bişey dediğin gibi iyikide paylaşmışsın :16:

evt canım saol tşk ederim.öncelikle evkurdan korkmaz kataloğu aldım.alıcağım şeyleri işaretledim.ama bnm için o kadar kolay olmadı.çünkü korkmaz satan bailer yakın çevremde yokdu.tencere takımını cezve takımını çaydanlık takımını evkurdan geri kalan herşeyi internetten aldım.tam 1 sene sonra korkmaz baisi açıldı oturduğumuz yere.:1:

evkur pahalı canım ya. ama başka seçenek kalmayınca maalesef insan yine de alıyor. bende bizim burda bir düükkan var tesadüf eseri gördüm korkmaz saatığını ve hemen aldım :)

Eevlilik ne zaman canım?

Back
X