Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

Kızlar bıde oynayısımı gorsenız gulmekten olursunuz delı gıbı sırf gobegım gıtsın dıye.. Buarada arkadasın eskı tartısında 73 gelıyodum bugun 71 geldım ama ınanmadım ve gıttım dıjıtal tartl aldım 72.5 geldım mutlu oldum 2 gunde yarım kılo ıyı fena sayılmaz dimı ama

okuduklarımdan sonra gerçekten sinirlerim bozuldu
inanamıyorum tugba eşin bunu nasıl söyleyebildi üstelik sadece 75 kiloyken

senin hayattaki en büyük destekç,n olması lazımken hem de üstelik iki çocuk annesisin bu çok normal ve aşırı değil ki 75kilo saçmalık resmen
çok ama çok ağır konuşmuş bişey sorucam onun kilosu falan nasıl ki? yani tabi hiiç şey böyle konuşmasını haklı kılmaz ama en azından karın kaslı fit bir tip mi ki? sanmıyorum bence sen de inceldikten sonra ona bunu söyle önce kendine baksın kim napsın hımbıl bir erkeği hem bunu da biskolata reklamındaki kaslı erkekleri izlerken söyle canım haketmiş çünkü

ayy delirdim ya kocan olmasa neler derdim de neyse içimde kalsın inşallah kısa zamanda istediğn gibi incelirsin

callanetics diye bir spor var ben sadece iki defa uyguladım inanılmaz derecede sıkılaştırıyor çok çabuk iki günde karından 3 kalçadan 4 cm incelmişim üsteli kilo vermeyi bırak iki kilo da aldığım halde

bnce bu sporu uygulamalısın kilo verirken vücudun toparlanmış olur

Son düzenleme:
cok saol arkadasım.. ben neler dıyom benım adama sende de farketmez hayatım.. esım orta kaslı yakısıklı ve bakımlıdır saolsun bende hep boyle deıldımkı zaten ıkı cocukdan sonra oldum .. ah bacım ah bana adam dıyokı ben senı gaza getırmek ıcın yapıyorum sen ver dıye dıyo... ama ahım var ona yaptıklarını odetcem... destegın ve fıkırlerın ıcın tsk ederım.. youtube den baksam bulurum dedıgın sporu degılmı...bıde bırnırımızı cok severk evlendık ama ıste zamanla goze batıyomus bazı seyler malesef..

kalktım bıraz yuruyus yaptım bıraz oncede lıpton karısık cayımı ıctım sımdıde kepek ekmek peynır zytın yumurta yıcem ınsallah verdıgımde bu kıloları buraya resımlerımı koycam

Kolaylıklar dilerim öncelikle. Azminizi kutlarım. NAçizane bir önerim/uyarım olacak. Sabah kahvaltıyı kalkar kalkmaz yapın, kahvaltıdan önce spor yapmayın. 8-9 saat açlığın üstüne bir de spor yapınca vucut kesinlikle depolamaya programlanıyor ve izleyen ilk özğünde yediğiniz herşeyi yağa dönüştürüyor. Önce kahvaltı yapar ardından spor yaparsanız hem vucut kahvaltıda yediğinizi yakar hem de bir sonraki öğünde yediğinizi yakmaya programlanır.

valla ne kadar hırslandırmak için dese de bildiğin öküzlük etmiş lafının nereye gittiğinin farkında değil hem böyle insan hrslanmıyor ki sinirleniyor daha çok

benim sevgilim de kilo alınca denedi böyle ters tepsin diye ama ağzına tıkadım ki sadece tanıştığımızda böyle değildin sevmediğin o kız bak nasıl inceldi demişti ağzına tıkadım tabi söylediğne bin pişman oldu

o spor youtubeda öyle yok cnm ya ama ben googlea yazdım callanetics diye bir kız eklemiş linkii diyetle ilgili bir forumda o çıktı tr dublajlı hem de tam adı "10 saatte 10 yaş gençleşin" hatta kitabını da vermiş onu da indirdim

bir saatlik bir video sırt ağrıların varsa çok yardımcı oluyor ekstra bir de yaptıktan sonra ilk bi 10 dkka bacaklarım titriyor ama o geçice inanılmaz enerjik oluyorum normalde çok üşengecimdir ama bunu ilk yaptığımda akşam duramadım işten gelice koşu bandında yarım saat yürüdüm sonra da mekik falan cektim bu gün de bütün evi baştan aşağı temizledim enerji için ilaç yapsalar ancak bu kdr etkili olrdu ))

valla yarım saatıır kılo verenlere baktım ne olmuslar ya bende vercem bu ne ya kadınlar resmen 10 yas genclesmıs..

evet dimiiii bende onlara baka baka motive oldum, hepsi birbirinden güzel olmus vallah
insallah bizde aylar sonra basari öykümüzü paylasiriz burdaaa

tebrik ederim tatlim
2 günde yarim kilo süper

ay valla sızlerı cok sevıyorum ben bana acayıp motıve oluyorsunuz . actım o vıdeoyu aksam yaparım onu benım cocuklarla bırı kresde sımdı dıgerı uyuyo ben bıraz bandda yuruyum... ben yıne buradan okumustum kahvaltıdan once spor yapın dıye valla dogrusu ne bılmıyorum ben ama yardımcı oldyugun ıcın tsk ederım... kızlar dıjıtal mı yoksa obur tartılarmı dogruyu gozterırı sızce..

senin yerinde ben olsam igne iplige donerim valla. ulan dangoz (kusura bakma cok sinirlendim) bu kadın 2 tane cocuk dogurmus. sen dogursaydın da gorseydık seni. haspam bide begenmiyo arkandayız kız. saglıklı zayıfla. bu kez sen onu begenme

bıde kızlar asıl olayı soylemedım teyzemın kızı ugradı rejımdeyım falan dedım bı kahkaha attı ben bu ınsanlara ne kadar gucsuz gelıyomusum megerse.. bana sen zayıfla ben kafamı kesecegım dedı bende hazırla keserken zevkle ızlıcem dedım. guldu. bende dedımkı lutfen dıyetım boyunca gorusmeyelım cunku benı ters etkılıyosun dedım kırıldı gıbı ama yeter bu ınsanlar neden boyle ya....

buketcım sadece kocam olacak degılkı kendı canımdan akrabamda aynı seyler soyledı ah bende tugbaysam gorecekler onlar...

buketcım sadece kocam olacak degılkı kendı canımdan akrabamda aynı seyler soyledı ah bende tugbaysam gorecekler onlar...

destekcinim takip edicem seni sekerim
is yerinde anam yasındaki kadin da beni rakip gormus kendine aglasam mı gulsem mı bilemedim. hadi bakalım. hedef koy kendine. bak ben 14 subatta 60 kg olucam insallah

hadı kız basaracam valla destegın ıcın tsk edrım canım ya. buarada ben ogle yemegını unuttumm ben tugba yemek yemeyı unuttum gelısme var kız bende

destekcinim takip edicem seni sekerim
is yerinde anam yasındaki kadin da beni rakip gormus kendine aglasam mı gulsem mı bilemedim. hadi bakalım. hedef koy kendine. bak ben 14 subatta 60 kg olucam insallah

aaa..14 şubata çok var canım..benim hedefim 31 ocak'TA 60 KG.. 14 şubata ne olurum kimbilir:106:

canim gunlugum yok. ama ilk diyet ilk gunluk basligiydi sanirim speedy26 nin.oraya yaziyorum fazlaca..
esimle iddiaya girdik biz 14 subata kadar en fazla 60 olmam gerek

canim gunlugum yok. ama ilk diyet ilk gunluk basligiydi sanirim speedy26 nin.oraya yaziyorum fazlaca..
esimle iddiaya girdik biz 14 subata kadar en fazla 60 olmam gerek

tatlım 14 şubatta kadar rahatlıkla verirsin 6 kg yi,
hatta daha fazla bile olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…