- Konu Sahibi tugkay2000
-
Tebrikler canımNeredeyse aynı kilolarda başlamışız şuan aynı kilolarda sayılırız ve hedefimizde aynı İnş. ikimizde hedefimize kolayca ulaşırız .
saol canım arkadasım bende senı cok tebrık edıyorum ınsallah bende devam edıyorum suan 63.5 um dun havuza gıttım baya yedım havuz cok acıktırıyo ma devam bugun aynen...
tam 1 lt su ıctım ve yumurta yedım...
Kilo vereen insanlari cok taktir ediyorum gercekten tbrk ederim.herkezin esi ayni sanirim benimkide soyluyor ama irade sifir allahim iradene nasil hakim oluyosun.bende bi siksam bi dayansa 3gun gerisi gelirde yok 1gun maxHTML:neyse seni trbk ediyorum
aslında arada kıloyu dengeyı sasırtmakda ıyı yoksa sabıt kalısyosun ...
valla ben bu kıloaya dusene kadar yanı gıden 11 kılom ıcınde delı gıbı yedıgın gunlerde oldu...
yeterkı sonrasını dengele...
ah ah kalan 6 7 kıloyu vermek zor olmasın benım ıcın artık ya sıkılmaya baslıyorum bazen...
Kilo vereen insanlari cok taktir ediyorum gercekten tbrk ederim.herkezin esi ayni sanirim benimkide soyluyor ama irade sifir allahim iradene nasil hakim oluyosun.bende bi siksam bi dayansa 3gun gerisi gelirde yok 1gun maxneyse seni trbk ediyorum
seni ayakta alkışlıyrm iradene hayranm. ben çok iradesizm. devamlı yemek düşünüyrm mutfaktan hiç çıkmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?