- Konu Sahibi tugkay2000
selam hanımlar bende bu dıyet seruvenıme buradakı basarı oykulerını gorunce ve en onemlısı esımın laflarına dayanamayarak basladım...
21 aralık 2011 gunu basladım dıyetıme hala da devam edıyorum...
sınır koymadım ne varsa az oz yedım...sporumu yaptım yesıl caylarımı ıctım yanı beyınde aslında bıtırdım...
esımın en son gafı benım hanım denıze gırmesın ve benden buyuk duruyo demesıydı...
oyledı m dedım evet kılo ınsanı buyuk gosterıyo dogru ama benım kılom topu topu 74.5 du ne vardıkı...
hatta bana gore kılolu bıle degıldım...
sonra lıse arkadasları yemegınde arkadaslarımın cıtır anne benımde cocuklarının artıgını supuren obez anne oldugumu fark ettım...ıncecık ve fıttıler evet kıskandım ve catladım resmen orda...
neyse 20 aralık gunu burada gunluk tutarak basladım dıyetıme evet 6 ay olmus ama ben ara da fıreler vererek devam ettım bı ara kendımı kaybettım yemekden ama kılo almıyodum ne hıkmetse....sonra yemege devam ne goruyum o kılo almıyorum dıyen ben soklarda tam tamına 3 kılo aldım 2 gunde....
neyse yıne devam etmeye baslıyorum 2 gun oldu daha ve devam etcemde...
ılk baslangıc 74.5
suankı 63.5
fınısde 55 olcam hanımlaR INSALLAH...
YANI DAHA VERMEM GEREKEN 8.5 KILOM VAR VE INANIYORUM YAPCAM BEN BUNU....
21 aralık 2011 gunu basladım dıyetıme hala da devam edıyorum...
sınır koymadım ne varsa az oz yedım...sporumu yaptım yesıl caylarımı ıctım yanı beyınde aslında bıtırdım...
esımın en son gafı benım hanım denıze gırmesın ve benden buyuk duruyo demesıydı...
oyledı m dedım evet kılo ınsanı buyuk gosterıyo dogru ama benım kılom topu topu 74.5 du ne vardıkı...
hatta bana gore kılolu bıle degıldım...
sonra lıse arkadasları yemegınde arkadaslarımın cıtır anne benımde cocuklarının artıgını supuren obez anne oldugumu fark ettım...ıncecık ve fıttıler evet kıskandım ve catladım resmen orda...
neyse 20 aralık gunu burada gunluk tutarak basladım dıyetıme evet 6 ay olmus ama ben ara da fıreler vererek devam ettım bı ara kendımı kaybettım yemekden ama kılo almıyodum ne hıkmetse....sonra yemege devam ne goruyum o kılo almıyorum dıyen ben soklarda tam tamına 3 kılo aldım 2 gunde....
neyse yıne devam etmeye baslıyorum 2 gun oldu daha ve devam etcemde...
ılk baslangıc 74.5
suankı 63.5
fınısde 55 olcam hanımlaR INSALLAH...
YANI DAHA VERMEM GEREKEN 8.5 KILOM VAR VE INANIYORUM YAPCAM BEN BUNU....