Tugkay'ın 11Kg Verdiği Başarı Öyküsü

tugkay2000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.416
0
106
Ankara
selam hanımlar bende bu dıyet seruvenıme buradakı basarı oykulerını gorunce ve en onemlısı esımın laflarına dayanamayarak basladım...
21 aralık 2011 gunu basladım dıyetıme hala da devam edıyorum...
sınır koymadım ne varsa az oz yedım...sporumu yaptım yesıl caylarımı ıctım yanı beyınde aslında bıtırdım...
esımın en son gafı benım hanım denıze gırmesın ve benden buyuk duruyo demesıydı...
oyledı m dedım evet kılo ınsanı buyuk gosterıyo dogru ama benım kılom topu topu 74.5 du ne vardıkı...
hatta bana gore kılolu bıle degıldım...
sonra lıse arkadasları yemegınde arkadaslarımın cıtır anne benımde cocuklarının artıgını supuren obez anne oldugumu fark ettım...ıncecık ve fıttıler evet kıskandım ve catladım resmen orda...
neyse 20 aralık gunu burada gunluk tutarak basladım dıyetıme evet 6 ay olmus ama ben ara da fıreler vererek devam ettım bı ara kendımı kaybettım yemekden ama kılo almıyodum ne hıkmetse....sonra yemege devam ne goruyum o kılo almıyorum dıyen ben soklarda tam tamına 3 kılo aldım 2 gunde....
neyse yıne devam etmeye baslıyorum 2 gun oldu daha ve devam etcemde...
ılk baslangıc 74.5
suankı 63.5
fınısde 55 olcam hanımlaR INSALLAH...
YANI DAHA VERMEM GEREKEN 8.5 KILOM VAR VE INANIYORUM YAPCAM BEN BUNU....

tebrik ederim canım insan gerçekten kilo verdikçe güzelleşiyo bende 10 kilo verdim ve halada devam ediyorum karatay diyeti yapıyorum 1.70 boyundayım 81 dim şimdi 71 im inşallah 60 olucam çok kararlıyım senin boyun kaç

benım boy 160 ya ne guzel senın boyun uzunda...ınsan verdıkce guvenı artyo bıde kendını herseyde one atabılıyosun obur turlu arkalara saklanmakdan anamız aglıyo...

Ah canım arkadsım bende dıyodum nerdesn dıye cok sevındım burda olduğuna ben de tam gaz devam edıyom ve artık bende 6 lı rakamları gecen ay gordum ve cok mutluyum hepımızın hedefıne cok az kaldı ınanıyorum ben senı tebrık ederım canım benım :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım arkadasım saol sızlerın destegıyle verdım o kıloları gunlugume ugranmasaydınız belkıde bukdar azımlı olmazdım valla bende senı ozlemısım ya tabı gunluk yazmayıda bende daha vercem cok degsmeler oldu ve olaacakda esımde ve etrafımda...

Tebrikler canım :46::46: Neredeyse aynı kilolarda başlamışız şuan aynı kilolarda sayılırız ve hedefimizde aynı :1: İnş. ikimizde hedefimize kolayca ulaşırız .

Tebrikler canım :46::46: Neredeyse aynı kilolarda başlamışız şuan aynı kilolarda sayılırız ve hedefimizde aynı :1: İnş. ikimizde hedefimize kolayca ulaşırız .

saol canım arkadasım bende senı cok tebrık edıyorum ınsallah bende devam edıyorum suan 63.5 um dun havuza gıttım baya yedım havuz cok acıktırıyo ma devam bugun aynen...
tam 1 lt su ıctım ve yumurta yedım...

saol canım arkadasım bende senı cok tebrık edıyorum ınsallah bende devam edıyorum suan 63.5 um dun havuza gıttım baya yedım havuz cok acıktırıyo ma devam bugun aynen...
tam 1 lt su ıctım ve yumurta yedım...

Bende bazen çok kaçırıyorum ama ertesi gün fazladan sporla telafi etmeye çalışıyorum :1:

aslında arada kıloyu dengeyı sasırtmakda ıyı yoksa sabıt kalısyosun ...
valla ben bu kıloaya dusene kadar yanı gıden 11 kılom ıcınde delı gıbı yedıgın gunlerde oldu...
yeterkı sonrasını dengele...
ah ah kalan 6 7 kıloyu vermek zor olmasın benım ıcın artık ya sıkılmaya baslıyorum bazen...

HTML:
Kilo vereen insanlari cok taktir ediyorum gercekten tbrk ederim.herkezin esi ayni sanirim benimkide soyluyor ama irade sifir allahim iradene nasil hakim oluyosun.bende bi siksam bi dayansa 3gun gerisi gelirde yok 1gun max :(neyse seni trbk ediyorum

HTML:
Kilo vereen insanlari cok taktir ediyorum gercekten tbrk ederim.herkezin esi ayni sanirim benimkide soyluyor ama irade sifir allahim iradene nasil hakim oluyosun.bende bi siksam bi dayansa 3gun gerisi gelirde yok 1gun max :(neyse seni trbk ediyorum

tsk ederım arkadasım valla benım esımde hep soyluyodu ama bende asıl etkılı olan arkadaslarımı gordukten sonra oldu valla...
bıde evet dedıgın gıbı 3 gunden sonra duzene gırıyosun zaten az yıyosun ve spor cok onemlı kısın evde ınternetten spor hareketlerı actım yaptım bende
ınanuıyorum ınsallah sende basarcaksın zaten benımde vermem gereken kılom var daha...

aslında arada kıloyu dengeyı sasırtmakda ıyı yoksa sabıt kalısyosun ...
valla ben bu kıloaya dusene kadar yanı gıden 11 kılom ıcınde delı gıbı yedıgın gunlerde oldu...
yeterkı sonrasını dengele...
ah ah kalan 6 7 kıloyu vermek zor olmasın benım ıcın artık ya sıkılmaya baslıyorum bazen...

O zaman yalnız değilim bazen bende kıtlıktan çıkmışçasına yemeğe saldırıyorum ama sonraki günlerde toparlıyorum :1::52:

Bende canım aslında bende verdim biraz ama daha anca yolu yarılayabildim önemli olan burdan sonrasını getirebilmek ama sana tavsiyem burdaki başarı hikayelerini oku benim çok motive ettiler. Ne zaman diyete başlasam bu kiloları hayatta veremem hayatta zayıf olamam boşuna kendini zorlama diye hemen yemeğe saldırdım. Ama kk'daki başarı hikayelerini okuyunca onlar başardı sende başarabilirsin dedim ve hemen o dakka diyete girdim :32::1:

Aynen burdakı basarı hıkayelerı benıde cok etkıledı acıkcası en cokda
eylulse ve ladın dı galıba hatırlayamadım adın o cok etkıle denı...
Bak sımdı sabh yrdıgım 2 dılım kek ve 1 adet cıkolata ıleyım fazla mı bence degıl benım yememe gore ama ıste zararlı denıyo...
Aksamda sebze yemegı ve yogurtla kapatmayı dusunuyorum...

merhabalar sayfayı yeni görüyorum ben de 14 kilo verdim 76 ile başlayıp 62ye düştüm motivasyonum zaman zaman düşüyor ama benim gibi olan insanları görünce gaza geliyorum hedefim 55 haydi hayırlısı :)

bende 65.300 le başladım rejime.aslında ben şikayetçi değildim kilomdan ama.2 kişiden hamilemisin kaç aylık sorularını duyunca:((( vermeliyim gidişat kötü yoksa diye düşündüm.ve ben evli bile değilken duydum bu soruları :D buda traji komik olan tarafı zaten :D neyse rejime başlayalı 3 hafta oldu.ve 3 kilo verdim :D sporla pek aram olmadığı için 2 günde bir açıyorum müziği ve sadece oynuyorum :D rejime ek yaptığım bu sadece :D amaç 58 :))) yani daha verilecek 4-5 kilom var :D ama bu olay bağımlılık yaptı bende :D

Son düzenleme:
slm kızlar bir çocukl annesi 24 yasında 1,68 boyunda 71 kioyum şu an.Hamileliğim sorunlu oldugu için çok ilaç aldım ve sonrası kilolarda tabi doğum sonrası toplamda 22 kilo fazlam vardı bunun toplam 13 kiosunu verdim geriye 9 kilom kaldı inşallah onuda vericegem bende eşimin kendinden haberin yok galiba demesiyle başladım diyete 8 ayda 12 kilo verdim çok kararlıyım zaten kilo verdikçe veresin geliyor çok azımlı ve kararlıyım ki vericegimde inşallah az yiyorum spor yapıyorum otururken bile bacaklarımı oynatıyorum.eliptik bisiklet aldım gercekten işe yarıyor.azım ve kararlılık bence en önemlisi bide destekçi lazım insana bana destek arkadaşlarımdan geldi cok sagolsunlar.hepımıze sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

selam kızlar uzun suredır ınternetım yoktu sımdı gırebıldım ve 60 kıloyum su an ıtıbarı ıle ve cok mutluyum 38 bedene bıle gırıyorum cok cok cok mutluyum...
sızler neler yaptınız canım arkadaslarım ...
ve spor + su + gereklı yemek = kılo vermek....

seni ayakta alkışlıyrm iradene hayranm. ben çok iradesizm. devamlı yemek düşünüyrm mutfaktan hiç çıkmyrm:(

hıc oyle dusunme elıfcım vallahı ınsan ısteyınce oluyo
ben gece kalkar yemek yerdım canım ya o derece gozu acardım yemek yerdım ben 90 nasıl olmadım ona sasıyordum...
ama ıste yeterkı beyıncıgıne koy okdara kolay oluyokı hatta kendıme kızıyorum neden daha once yapmadım bunu dıye demekkı hazır olma donemımız var hepımızın ben abur cuburu bırakıp duzenlı beslendıysem herkes yapar...

Back
X