Adet olacakmişim gibi karın,kasık agrım oldu.Adet sökücü bişeyler istemek için doktora gittim,hamile olduğumu ögrendim. sizin içinde hayırlısı
hamile kalıpta adet görenlerde oluyor bazenaman ne olur ihmal etme kadın doğum doktoruna biran önce git,belkide idrar yollarında iltihap,enfeksiyon falan vardır..enazından tahlililerin yapılır.hadi kapanmadan sağlık ocagına,sonrada tahlil sonucunu,temiz güzel haberleriniz bana haber ver :)))
Oooo kıyamam sen almanyadamısın?ordaki prosedür nasıl işliyor bilmiyorum tabiki...ama pazartesiye kadar dayanabilecekmisin merak ediyorum.sağ tarafla ilgili ciddi sorun vardır yoksa bukadar agrımazki..belki yaptığın kürler kistlere ters etki yapmıştır canım.geçmiş olsun.sıcak su kompres falan denedinmi?
Cok sagol canim ilgin icin,hic umudum yok,ama sen adetin gelmedi degil mi?ve söktürücü almaya gittin?
bir dahaki hafta cuma gününe anca randevu alabildim aradim az önce.
evet amin en önemlisi saglik.
rica ederim ne demek dertleşmek iyi geliyor insana bilirim.benim adetim geldi fakat kısa sürdü.2 gün kadar yani.normalde 7-9 gün sürerdi.sonra sancılarım oldu.bende adetimi tamamlayadım sanırım adet söktürücü ne yapabilirim diye sormaya gittim. hamile olduğumu ögrendim.
ozamana kadar azalır inşallah.eger geçersede ozamana kadar yinede git,geçti diyipte aksatma :) biraz kadar sıcak su kompresi falan yap dinlen bol bol.dikkat et...geçer inşallah.
evet canim cok iyi geliyor.yok gecsede ranevuya gidecgim bakalim ne var.
deneyecgim sicak kompresle.
keske kücük bir can bunlara sebep olsa
e anam bundan bahsetmedin ya bize..... kız inşallah hamişsindir haaaaaaheyecanla beklicem dr sonucunu.....
birde hayatimda ilk defa olan birsey oldu bundan 4 hafta falan önce.
gece uyurken sol tarfima yatarken bir agri girdi karnimin sol alt kismina kuyruk sokumuna dogru giden,sag tarfima döndüm aynisi sag tarafta oldu,lavaboya gidecektim basim döner gibi oldu ve sanci girdi karnima
esime seslendim basim sanki döner gibi oldu,sanki tansiyonun düser ya her an bayilacam sanarsin.esim gelip yataga götürdü,ve yanlis hatirlamiyorsam az sanci devam etti,sonra uyuya kalmisim öyle.
kız sen ciddi ciddi hamilelik belirtisi yaşıyon yaaaa..... hemen hemen dr aaa çabukkk
nasılda durdun o kadar zaman bari bi idrar testi yapar insan
evet canim cok iyi geliyor.yok gecsede ranevuya gidecgim bakalim ne var.
deneyecgim sicak kompresle.
keske kücük bir can bunlara sebep olsa
içimdeki küçük 'can' ile sana dua ediyoruz inşallah kardeş gelir diye.hayırlısı...bu arada neolur ne olmaz agrı kesici falan her önüne geleni içme yinede temkinli ol canım :)
hep olurya insanlar ister ister olmaz,aşılar,tüp bebekler falan ugraşılır doktor doktor gezilir....sonra tam wazgeçtiği anda bi bakar hamileinşallah onlardan olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?