Tuhaf belirtiler var,anlamadim gitti,lütfen yardim :(

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Ya arkadaslar bende son iki siklüstür adet bittikten sonra sanki her an adet olacam gibi belirtiler var karnimda ve ve bacaklara vuruyo,bazende hafif kasiklara,ve bazen kasiklarda böyle cok hafif tatli birt kasinti oluyor,icten gelen,yüzeysel degil.

sat 21.6 ve son 2 adetim gibi buda baya az geldi ama 4-5 gün sürdü..

ya bu belirtiler böyle oturunca hele cok rahatsiz ediyor birde yerimde dikilince mesela mutfakta tezgahta is yapinca.

ne olabilir ki?

iki kücük kistim var sol overde

ve sogan kürü yaptim 3 ay falan oluyor ama sadece 4-5 gün ve sonra ki ayda incir kürü5-6 gün,ve bunlardan sonra basladi böyle tuhafliklar.

14.5 de son olarak kadin doktoruma gittim.

Adet olacakmişim gibi karın,kasık agrım oldu.Adet sökücü bişeyler istemek için doktora gittim,hamile olduğumu ögrendim. sizin içinde hayırlısı

Adet olacakmişim gibi karın,kasık agrım oldu.Adet sökücü bişeyler istemek için doktora gittim,hamile olduğumu ögrendim. sizin içinde hayırlısı

Canim ama bilmem ki ben adet oldum sonucta,bu yüzen olmaz diye düsünüyorum,ama bak ya suan oturuyorum ya burda böyle rahatsiz edici sekilde bacaklarima vuruyor karnimdan,nedir bu yaaaaaaa agresif oluyorum

kendime hep diyorum olsaydi 14.5 görürdü doktor,ama gerci 23.5 bir önceki adetimdi,farz etsem ki var biseyler,o zaman zaten göremezdi henüz

hamile kalıpta adet görenlerde oluyor bazen aman ne olur ihmal etme kadın doğum doktoruna biran önce git,belkide idrar yollarında iltihap,enfeksiyon falan vardır..enazından tahlililerin yapılır.hadi kapanmadan sağlık ocagına,sonrada tahlil sonucunu,temiz güzel haberleriniz bana haber ver :)))

Canim yok ya 100 de 99 diyebilirim ki idrar yollarindan degildir ve ben simdi öyle doktorada gidemem artik,almanyadayim,burada öyle aman acil bisey olmadan hastahaneye gitmek olmuyor,doktora mi gitsem pazartesi diye düsünüyorum

Oooo kıyamam sen almanyadamısın?ordaki prosedür nasıl işliyor bilmiyorum tabiki...ama pazartesiye kadar dayanabilecekmisin merak ediyorum.sağ tarafla ilgili ciddi sorun vardır yoksa bukadar agrımazki..belki yaptığın kürler kistlere ters etki yapmıştır canım.geçmiş olsun.sıcak su kompres falan denedinmi?

yok canim denemdim,zaten sIkIlmayada basladim bu durmdan ya yok bebek var mi yok mu

inşallah vardır ama kendini şartlama illa var diye,sonuç negatif olursa üzülebilirsin.sen yokmuş gibi düşün eger bebiş varsa ozaman sevincimiz 2 kat fazla olur ve en önemlisi herşeyin hayırlısı...
mesela ben dedğim gibi karın agrısı şikayeti ile gittim hamie olduğumu ögrendim ve agladım çünkü istemiyordum,süpriz olmuştu....çok hazırlıksız yakalandık eşimle.nasipse kasımda 3.ewlilik yıldönümümüz ve bizim yaramaz kızımızda kasım ayında gelecek dünyaya .
sağlık ocagında test yaptırdığım gün benden sonra bir kadın daha gitmiş test yapmış oda ağlamış fakat negatif çıktığı için alğlamış.Allah isteyen herkese versin diyorum oyüzden.içini ferah tut zaten önemli olan senin sağlığın.
bendede kist wardı aldırdım,herşey zamanında güzel.oyüzden ıhmal etme sağlığını canım.

Cok sagol canim ilgin icin,hic umudum yok,ama sen adetin gelmedi degil mi?ve söktürücü almaya gittin?

bir dahaki hafta cuma gününe anca randevu alabildim aradim az önce.

evet amin en önemlisi saglik.

Cok sagol canim ilgin icin,hic umudum yok,ama sen adetin gelmedi degil mi?ve söktürücü almaya gittin?

bir dahaki hafta cuma gününe anca randevu alabildim aradim az önce.

evet amin en önemlisi saglik.

rica ederim ne demek dertleşmek iyi geliyor insana bilirim.benim adetim geldi fakat kısa sürdü.2 gün kadar yani.normalde 7-9 gün sürerdi.sonra sancılarım oldu.bende adetimi tamamlayadım sanırım adet söktürücü ne yapabilirim diye sormaya gittim. hamile olduğumu ögrendim.
ozamana kadar azalır inşallah.eger geçersede ozamana kadar yinede git,geçti diyipte aksatma :) biraz kadar sıcak su kompresi falan yap dinlen bol bol.dikkat et...geçer inşallah.

evet canim cok iyi geliyor.yok gecsede ranevuya gidecgim bakalim ne var.

deneyecgim sicak kompresle.

keske kücük bir can bunlara sebep olsa

e anam bundan bahsetmedin ya bize..... kız inşallah hamişsindir haaaaaa heyecanla beklicem dr sonucunu.....

birde hayatimda ilk defa olan birsey oldu bundan 4 hafta falan önce.

gece uyurken sol tarfima yatarken bir agri girdi karnimin sol alt kismina kuyruk sokumuna dogru giden,sag tarfima döndüm aynisi sag tarafta oldu,lavaboya gidecektim basim döner gibi oldu ve sanci girdi karnima

esime seslendim basim sanki döner gibi oldu,sanki tansiyonun düser ya her an bayilacam sanarsin.esim gelip yataga götürdü,ve yanlis hatirlamiyorsam az sanci devam etti,sonra uyuya kalmisim öyle.

kız sen ciddi ciddi hamilelik belirtisi yaşıyon yaaaa..... hemen hemen dr aaa çabukkk
nasılda durdun o kadar zaman bari bi idrar testi yapar insan

kız sen ciddi ciddi hamilelik belirtisi yaşıyon yaaaa..... hemen hemen dr aaa çabukkk
nasılda durdun o kadar zaman bari bi idrar testi yapar insan

yok yaaaaa ne alaka yoktur bisey canim,14.5 te daha doktor bakti vajinadan ultrasonla.

bilmem ki ya eskinden ben yapiyodum gebelik testi idrarda,simdide istemiyorum.

bir hafta önce markette bakiyorum testlere dedim amaaaaan ne yapacam ya adet gelir kesin geldide her ne kadar az olsada.

içimdeki küçük 'can' ile sana dua ediyoruz inşallah kardeş gelir diye.hayırlısı...bu arada neolur ne olmaz agrı kesici falan her önüne geleni içme yinede temkinli ol canım :)
hep olurya insanlar ister ister olmaz,aşılar,tüp bebekler falan ugraşılır doktor doktor gezilir....sonra tam wazgeçtiği anda bi bakar hamile inşallah onlardan olursun

Sagol canim Allah razi olsun

Allah yavrucugunu saglicakla kucagina versin.

evet bende diyorum ya varsa ve simdide ben üzerine düsmüyorum pek

offf ya is yaptiktan sonra böyle sanki icten ice basim dönüyor ve migdemde böyle bir bulanti var gibi,hele eyilip kalkarak yaptigim islerden sonra,ne ki bu:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…