• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf bi dert..gorucu usulunde boyle midir adet??

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Nasil anlatsam bilmiyorum?umarim yanlis anlasilmam..sevilen bi aileyizdir ve cevremiz genistir..malum bekarimda cevremizden herkes birilerini soyluyor su iyi bu boyle bi tanis vs..bu son 1 senedir karmakarisik bi hayatim oldu.daha oncde tanistim 1cay,kahve neyse simdi gorsem tanimam zaten..ama artk oyle olduki sanki ilerde turk filmlerinde olur ya bu tanistigim kisilerden biriyle hayatim kesisirde yanimda esim olursa diye korkar
oldum.gorucu usulunde boyle midir
adet bilmiyorumki?var mi aranizda
boyle cok tanistigi olan ilerde bi sorun
olur mu??napcam ben artik kimseyi goresim gelmiyor...dua ediyorum olmiycak insanlari cikarmasin rabbimkarsima diye...

Bu durum şeye benziyor..
Bir kaç kişiyle çıkar sevgili olursun ayrılırsın..
Sonra hayatının adamına rastlarsın , çok seversin , aşık olursun, iş ciddiye binmiştir artık derken -cafenin birinde otururken ,eski görüştüğün erkek arkadaşına rastlarsın falan..

Bunun gibi bir şey demek istediniz herhalde..
Bence olan olduktan sonra, tedirgin olup korkmak çok anlamsız..

Herkesin kendi hayatı sonuçta..Biri biter biri başlar, biri ise hiç başlamada biter falan..

argarikotin, post: 36647547, member: 364684"]Bu durum şeye benziyor..
Bir kaç kişiyle çıkar sevgili olursun ayrılırsın..
Sonra hayatının adamına rastlarsın , çok seversin , aşık olursun, iş ciddiye binmiştir artık derken -cafenin birinde otururken ,eski görüştüğün erkek arkadaşına rastlarsın falan..

Bunun gibi bir şey demek istediniz herhalde..
Bence olan olduktan sonra, tedirgin olup korkmak çok anlamsız..

Herkesin kendi hayatı sonuçta..Biri biter biri başlar, biri ise hiç başlamada biter falan..
[/QUOTE]
Normal mi yani simdi bu durum???

ya şimdi görücü geliyorlar bi kere görüşüyosun bumu

herhaldeki sorun olmaz neden olsun

Nunu can be, adamlar da senin gibidir bence, 1 kere gorustukleri kadini nasilsa hatirlamazlar. :) Hatirlayan cikarsa da eski sevgilin degil sonucta, 1 kere kahve ictigin br ahbabin olarak gor, taniyarak bakan olursa kibarca selam verip gec derim.

Kimi bu durumu çok büyütür kimi ise sorun etmez. Bir tanıdığımız evlenmek için kız arıyor. Görücü usulü evlenmekmiş amacı. Görüşmeyi talep eder etmez daha önce sevgilisi ya da görüştüğü biri olup olmadığını soruyor. Sevgilisi olmuşsa direk daha fazla uzatmadan kesiyor konuşmayı. Böyle takıntılı adamlar da var, ama hepsi böyle değil. Şimdiden stresini yapmayın bu durum. Akışına bırakın.

Bi keresinde gecen seneydi biriyle tanismistim olmamisti herzamanki gibi ;( sonra brini dediler yine faceden baktik falan adamin o tanistigim adamla resimleri var... meger akrabalarmis hic tanismadim bile digeriyle...iste boyle seylerle tekrar karsilasmaktan korkuyorum.benim hayatimda gorustugum kisi belliydi zaten ..

Yapacak bir şey yok bu durumlar olabilir. Neden olmasın ki? Bir kızı 10 kişi ister biri alır derler ya sizin de o hesap biraz. Zaten gelenler de bunları göze alarak gelir heralde.

Yapacak bir şey yok bu durumlar olabilir. Neden olmasın ki? Bir kızı 10 kişi ister biri alır derler ya sizin de o hesap biraz. Zaten gelenler de bunları göze alarak gelir heralde.
Dogru diyorsunuzda iste..ne bilim hic derdim yokmus gibi bu ara bide bu konuya taktim iste ;(

Dogru diyorsunuzda iste..ne bilim hic derdim yokmus gibi bu ara bide bu konuya taktim iste ;(

e yokmuş derdiniz ne güzel :Dyoksa bunu dert edinmezdiniz :KK48:

bir kızı bin kişi ister bir kişi alır...görücü usulude olsa hiç tanımadan bir kere bile sohbet etmeden evlenecek haliniz yok bundan sorun çıkarıcak insan zaten sizden uzak dursun....:cool:

e yokmuş derdiniz ne güzel :Dyoksa bunu dert edinmezdiniz :KK48:

bir kızı bin kişi ister bir kişi alır...görücü usulude olsa hiç tanımadan bir kere bile sohbet etmeden evlenecek haliniz yok bundan sorun çıkarıcak insan zaten sizden uzak dursun....:cool:
Dert cokta taka taka bunu taktim iste kafama ;( insallah dedginiz gibi sorun cikaricak insanla karsilasmam :)

Kimi bu durumu çok büyütür kimi ise sorun etmez. Bir tanıdığımız evlenmek için kız arıyor. Görücü usulü evlenmekmiş amacı. Görüşmeyi talep eder etmez daha önce sevgilisi ya da görüştüğü biri olup olmadığını soruyor. Sevgilisi olmuşsa direk daha fazla uzatmadan kesiyor konuşmayı. Böyle takıntılı adamlar da var, ama hepsi böyle değil. Şimdiden stresini yapmayın bu durum. Akışına bırakın.
Kendisi seçmece karpuz gibi kriter belirleyip kısmet ararken iyi. Sanki bulunmaz hint kumaşılar da yok sevgilisi olmasın yok şu yok bu. Böyle kız köylerde bile kalmadı. Sözüm size değil bu arada takıntılılara.

Benim de konuştuklarım oldu ama ciddi manada sevgilim olan bi kişi var. Birkaç buluşma sonra aklıma geldi söyledim. İşine gelmiyorsa hiçbir açıklama yapmadan kalkıp gidebilirsin dedim. Görüşme derken yani diye sordu. Tanımaya çalıştım bluşma falan olmadı normal konuştuk hiçbiriyle anlaşamadım arkadaş kalalım dedim diye açıkladım. Ki arkadaş bile kalmadım hiçbiriyle görüşmüyorum şuan.
Özetle hayatını geçireceğin insanı arıyosun illa ki görüşeceksin

Kimseyle ileri gitmediğim mesafem olduğu ileriyi düşünerek hareket ettiğim için rahatım. Karşıma çıkan kişi rahatsız olursa yapacak bişey yok. Sevdiysem üzülürüm belki ama onu ilgilendirmiyor buda bi gerçek.

Tabii bu kaç kişiyle görüştüğüne de bağlı eğri oturup doğru konuşayım.. Üç günde bir talip seansı düzenleyen birine -söz meclisten dışarı tabi- önyargı oluşabilir doğal olarak..

Kendisi seçmece karpuz gibi kriter belirleyip kısmet ararken iyi. Sanki bulunmaz hint kumaşılar da yok sevgilisi olmasın yok şu yok bu. Böyle kız köylerde bile kalmadı. Sözüm size değil bu arada takıntılılara.
Aşırı takıntılı hem de. Sırf bu tavrı yüzünden ben de sinir oluyorum kendisine. Sicilini nasıl doldurmuşsa ya da kızlarla neler yaşamışsa artık, takıntı oluşmuş kendisinde. Böyleleri evde kalsın bence. *-*

Bencede ileride bi sorun olacagini sanmiyorum. Sonucta evlilik niyetiyle gorustugumuz insanlar. Bide dunya kucuk bi yerlerde de karsilabiliriz. Mesela ben düğün için perde alışverişi yapıyordum dükkânda çalışan zamaninda benim görücü usuluyle görüştüğüm biriydi beni görünce o da hatirladi zaten tuhaf bi durumdu yani. Boyle de olabiliyor işte..

Hepitopu bu yasimda 2 kez issteyerek gorustugum oldu.bide 3.varki mantik evliligi diye hata yapmaktan ucuz kurtuldum.onun disinda hesabini veremiycegim bi durumum yok..ha tabi habire talip cikiyo gibi bisey yok zaten once aklima yatiyosa tamam diyip bi goruyorum.ama bazi dengesizler faceten gostermis beni bikez adam hemen ekledi falan noluyo demistim.iste diyorim yaa; ya gosteriliyorsam habersizce yakinda kapama nedenim olcak facemi bu durum ondan korkuyorum biraz..

Back
X