- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Neden mutsuz olsunlar ki? Sevilmediğinizi bile bile devam etmişsiniz. Üzerinden 2 yıl geçmiş ve hala aynı yerdesiniz.Merhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Beddua 2 başlidir derler bizi size biri beddua ettiğinize.Hayatiniza bakın daha güzel yarınlar varken dünler de kalarak daha fazla vakit harcamayınMerhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
ay ben de onu düşündüm ya..eğer doğru anladıysam kçocuk kızı sevdiğinde kız 13 yaşında mı
bu pedofili değil mi
Yani bunu ben de ilk duyduğumda düşünmüştüm acıkcası .. aralarında 7 yas var su an kız 18 o ise 25ay ben de onu düşündüm ya..
Yani öyle bi duyum aldım ortak arkadaslarımızdanSizinle beraberken sevdiğini nerden çıkardınız?
Olamazlar dimi ? Ben de görmedim umarım onlarda o la maz.Valla bence kimseye bosa beddua edip gunaha girmeyin . Ben daha kacip mutlu olan hic kimseyi gormedim.
Neden mutsuz olsunlar ki? Sevilmediğinizi bile bile devam etmişsiniz. Üzerinden 2 yıl geçmiş ve hala aynı yerdesiniz.
Beddua 2 başlidir derler bizi size biri beddua ettiğinize.Hayatiniza bakın daha güzel yarınlar varken dünler de kalarak daha fazla vakit harcamayın
Beddua neden ?
Sizi aşırı üzmüş hatta oyalamış belli ki ama ya sonu size dönerse bedduanız ?
Kaldı ki kızın ne suçu var sevilmiş sevmiş neden ailesini bırakıp birleşmeye gittiği insanda da huzursuz olsun ki ?
Zaten kanatları kırılmış bir kızın neden kafasını da koparıyorsunuz ki ?
Siz ayrıldıktan sonra olmuşsa kaçırma olayı sizi ilgilendirmez ki?
adam sizden ayrılmış, 2 yıl geçmiş başka bir kızı sevmiş...
biz de ne insanlardan ayrıldık umarım her ayrıldığımız sevgili onlardan ayrılıp bir de seneler sonra evlendiğimiz için bize beddua etmiyorlardır.
İyi de adam sizi aldatmış gibi bir detay okumadım, dolayısıyla hadi eski aşkınızı geçtim; gencecik bir kıza beddua edecek kadar bu kin nedir?
Bu ne hırs yahu? Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş, ömür boyu sizi sevmeye devam mı etmeliydi? Ondan önce sizin ilişkiniz olmuş olsaydı ya da evlenmiş olsaydınız arkanızdan böyle şeyler demesini mi isterdiniz?
Birinin mutsuzluğuyla mutlu olan insanlardan hiç haz etmem. Mutluluk kavramlarında sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Valla biley söyliyim mi hanımlar hiç bişeyden haberiniz yok gelmiş burda beylik laflar ediyorsunuz :) b güne kadar hiç kimseye ne beddua ettim ne de hakkım helal değil dedim ta ki onun yaptığı pisliklere kadar. Canımı o kadar yaktı ki insallah hiç bir zaman hiç bir şekilde mutlu olamaz. Hakkımı da sonuna kadar haram ediyorum hala benim aldığım telefon numarasını kullanıyor o derece aciz bir insan insallah daha aciz kalır . .Sonunu getirmeseydin iyiydi...
Nasip kismet kader isleri sizde alel acele bi baskasiyla ewlendirilebilirdiniz.Size bu bedduayi hakki gecen biri etse ne dusunurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?