- Konu Sahibi tambirleydiii
Madem seni mutsuz ediyordu ayrılsaydın yoluna baksaydın.
Şimdi sanane ki onların mutluluğundan. İçin ne kadar kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu ben de düşündüm de matematiğim iyi değil hesaplayamadım, konuyu ve kızın yaşını okuyuncada devrelerim iyice yandıeğer doğru anladıysam kçocuk kızı sevdiğinde kız 13 yaşında mı
bu pedofili değil mi
Lütfen senin için temiz olsun benimki kötü :) ama sorarlar adama “kalbini açıp da içine mi baktın?”Madem seni mutsuz ediyordu ayrılsaydın yoluna baksaydın.
Eden buluyor değil mi ?:) hiç bir yerinde edilen ah sahipsiz kalmıyor suana kadar aldığı ah la mutlu olanı ben de görmedim. Umarım o da olmaz. Benim kıza lafım yok tanımıyorum bile. Ama o eski sevgilim olacak kişi bi gün bile gün yüzü görmesin.seni çok iyi anlıyorum,asıl canını yakan o kız için yapılan fedakarlıkları görememen..farklsını ben yaşadım evli çocuklu kadın için ablası gibi duruyor)) herkesi karşısını alıp beraber oldu ama bnm için kılını bile kıpırdatmadı..aman noldu ayrıldılar :)) beter olsunlar...inş
Yazım şeklinden zaten anlaşılıyor niyetin, kalbini açmaya gerek yok sen açık ediyorsun zaten.Lütfen senin için temiz olsun benimki kötü :) ama sorarlar adama “kalbini açıp da içine mi baktın?”
Cevap bile vermiyorum yazdığın cümlelere kalpleri en iyi bilen Allahtır cünkü. :) ayrıca kişinin karşısındaki kendi yansımasıdır ddrler bana bakınca kendi kalbini görüyor olmalısın..Yazım şeklinden zaten anlaşılıyor niyetin, kalbini açmaya gerek yok sen açık ediyorsun zaten.
Inşaallah. Engin Altan Düzyatan da öyle yapmıştı. Yıllarca Özge ile birlikte oldu. Sonra birkaç ayda tanıştığı kadınla evlendi. Çok şaşırmıştım.Merhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Öyle zaten benimleyken onla tanışıp benden ayrılmış. 2senedir de onla imiş .Eğer sizinle birlikteyken başkasıyla görüşmüş olsa haklısınız. Ama siz ayrıldıktan sonra olan olmuş. Yolunuza bakın derim. Yaşınız genç. Geçmişte takılı kalmayın. Daha hayatınıza çok kişiler girer çıkar. Siz de gün gelir yuva kurarsınız. Sizin arkanızdan beddua edilsin istemezsiniz.
Adam neyse de gencevik kiza da beddua ediyosunuzValla biley söyliyim mi hanımlar hiç bişeyden haberiniz yok gelmiş burda beylik laflar ediyorsunuz :) b güne kadar hiç kimseye ne beddua ettim ne de hakkım helal değil dedim ta ki onun yaptığı pisliklere kadar. Canımı o kadar yaktı ki insallah hiç bir zaman hiç bir şekilde mutlu olamaz. Hakkımı da sonuna kadar haram ediyorum hala benim aldığım telefon numarasını kullanıyor o derece aciz bir insan insallah daha aciz kalır . .
Haksızzsam dönebilir sıkıntı yok :)Beddua edene döner derler.
Hayır ayrılmıssınz bitmis.Sizene?
Adam neyse de gencevik kiza da beddua ediyosunuz
İyi okuEden buluyor değil mi ?:) hiç bir yerinde edilen ah sahipsiz kalmıyor suana kadar aldığı ah la mutlu olanı ben de görmedim. Umarım o da olmaz. Benim kıza lafım yok tanımıyorum bile. Ama o eski sevgilim olacak kişi bi gün bile gün yüzü görmesin.
Abla sakin ol abla aksşsisjaGerçekten şaka gibisiniz. Ayrılmışsınız bitmiş size ne? Şöyle olmuş böyle olmuş arkadaşım dedi diyorsunuz da kesinliği ne belli? Bu kadar kin ve fesatlıktan beslenerek yaşamak zor değil mi? Bana şunu yaptı bunu yaptı diyorsunuz da yaptırmasaydınız gönüllü bile isteye 3 sene aman yanımda olsun diye çekmişsiniz adamı, çekmeseydiniz. Aldığınız telefon numarasını kullanıyormuş eee yani? Almasaydınız madem öyle ilk yanlışını gördüğünüzde bırakıp gidecek cesaretiniz olsaydı? Kendi hatalarınızın bedelini ödesin diye 18 yaşında kıza beddua ediyorsunuz çok çirkin yaptığınız
Bu yorum benim için aşırı kıymetli teşekkür ederim <3Benim de gözümde çöp kadar degeri olmayan, gözümün önünde öleceğini bilsem 1 unite kan vermeyecegim eski sevgililerim var.
o yuzden sizi anliyorum.
Ama ben degil beddua etmek,hirs yapmak ortak arkadaslarin yanimda konusmasini bile yasakladim. Umrumda bile degil,ondan bana haber tasiyan kisi de gitsin kendi sinsiliginde bogulsun. Kesin benden de ona tasiyordur çünkü.
Ayrilali seneler gecmis hala yerinizde sayiyorsunuz. Hala geçmişte yasamis,gecmiste olup bitmis seylere hirslaniyorsunuz. Bu cok sagliksiz bir ruh hali. En cok da sizi yorar,ileride hasta bile eder.
Bosver ya...
Benim icin kolunu kipirdatmayan adam demissin.
Boyle bir adama 3 sene verdigin icin ders al. Bundan sonra ne bok oldugunu belli eden odunlari yontmaya calisma.
Yasadiklarindan ders al.
Kendi mutluluğuna odaklan. Laf tasiyan arkadas müsveddelerinin gercek yuzunu gor,def et hayatindan
Iyi dusunun iyi olsun kotu dusunurseniz kotu olur ve gercekten kotusunuzMerhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Benim de gözümde çöp kadar degeri olmayan, gözümün önünde öleceğini bilsem 1 unite kan vermeyecegim eski sevgililerim var.
o yuzden sizi anliyorum.
Ama ben degil beddua etmek,hirs yapmak ortak arkadaslarin yanimda konusmasini bile yasakladim. Umrumda bile degil,ondan bana haber tasiyan kisi de gitsin kendi sinsiliginde bogulsun. Kesin benden de ona tasiyordur çünkü.
Ayrilali seneler gecmis hala yerinizde sayiyorsunuz. Hala geçmişte yasamis,gecmiste olup bitmis seylere hirslaniyorsunuz. Bu cok sagliksiz bir ruh hali. En cok da sizi yorar,ileride hasta bile eder.
Bosver ya...
Benim icin kolunu kipirdatmayan adam demissin.
Boyle bir adama 3 sene verdigin icin ders al. Bundan sonra ne bok oldugunu belli eden odunlari yontmaya calisma.
Yasadiklarindan ders al.
Kendi mutluluğuna odaklan. Laf tasiyan arkadas müsveddelerinin gercek yuzunu gor,def et hayatindan
Yorumları karsılaştırdım da kim daha cirkin ben mi yoksaGerçekten şaka gibisiniz. Ayrılmışsınız bitmiş size ne? Şöyle olmuş böyle olmuş arkadaşım dedi diyorsunuz da kesinliği ne belli? Bu kadar kin ve fesatlıktan beslenerek yaşamak zor değil mi? Bana şunu yaptı bunu yaptı diyorsunuz da yaptırmasaydınız gönüllü bile isteye 3 sene aman yanımda olsun diye çekmişsiniz adamı, çekmeseydiniz. Aldığınız telefon numarasını kullanıyormuş eee yani? Almasaydınız madem öyle ilk yanlışını gördüğünüzde bırakıp gidecek cesaretiniz olsaydı? Kendi hatalarınızın bedelini ödesin diye 18 yaşında kıza beddua ediyorsunuz çok çirkin yaptığınız