- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
Hayırdır bacım siz mi belirliyorsunuz kim iyi kim kötü ?Iyi dusunun iyi olsun kotu dusunurseniz kotu olur ve gercekten kotusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır bacım siz mi belirliyorsunuz kim iyi kim kötü ?Iyi dusunun iyi olsun kotu dusunurseniz kotu olur ve gercekten kotusunuz
Sevilmiyormussunuz, bunu bile bile devam etmişsiniz. Kız kaçırma konusu zaten fiyasko. Çocuk yasta kızı kaçıran adamdan hayır gelmez ama sizin kimseye beddua etme hakkınız yok. Saçmalamışsınız resmen.Merhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Merhabaa hanımlar.. Bugün eski sevgilimin 3 yıldır birlikte olduğum ama üstünden 2 sene gecen sevgilimin ; benleyken aslında birini sevdiğini ve o kişiyi kızın annesi istemediği için kaçırdığını duydum.. kız daha yeni 18ine girmiş eski sevgilim olacak x kişisi de 25 yasında. Aslında nasıl bir tepki vereceğimi şaşırdım. Biraz üzüldüm biraz sevindim.. yani bunu buraya miye yazdığımı da bilmiyorum ama benim için kılını bile kıpırdatmayan adamın kız kacırması beni biraz sasırttı. Hiç sevilmemiş onca sene boşuna üzülmüş ağlamışım. 1 sene askerden gelmesini boşuna beklemişim giden ömrümden gitmiş. Yani demem o ki;. değmeyecek insanları hayatınızın kıyısından bilee gecirmeyn..
Son olarak umarım asırı mutsuz olurlar umarım bi gün bile yüzleri gülmez
Ben senin nerden bacin oluyorum onlar in mutsuz olmasini sen nasi belirliyorsan bende oyleHayırdır bacım siz mi belirliyorsunuz kim iyi kim kötü ?
Yorumları karsılaştırdım da kim daha cirkin ben mi yoksaPinkflambe mi karar veremedim. Yaşamadığınız acılar üzerine bıdı bıdı yapmaya bayılaysinizzzz :) @yenGEnC sana ise cok teşekkür ederim yaşadıklarınızdan yola cıkarak güzel dersler vermişsiniz öpüyorum güzel yüreğinizden
AldlgşdldkdşdşdkldkdhsksşdflYaşamadığımı nerden biliyorsunuz? Tepkimi sizin gibi göstermiyorum diye yaşamamış mı oluyorum? Nerden ablanız oluyorum ayrıca? Şunu da anlamıyorum konu açıp istemediğiniz yorum geçince neden saldırmaya geçiyorsunuz?
sldşdldjdkdkdfşgidks ..Ben senin nerden bacin oluyorum onlar in mutsuz olmasini sen nasi belirliyorsan bende oyle![]()
arım öyledir herkes kalbinin ekmeğni yesin :)Geçmiş gitmiş evlenmişsin barklanmışsın hala aklın eskide ocakta açtığın konuda bile hala eski sevgilim aklıma geliyor demişsin herkes kalbinin ekmeğini yer![]()
Bak bak bunu da evli olduğu halde her konusu eski sevgilisi olan kadın yazmış ulan yaO kadar boş yorumlar okuyorum ki :) eminim kendinin basına gelse büyü bile yaptıracak insanlar kalkmış burda bana boddoo odomozson diyo boş yapmayın beddua ediyosam size ne batıyo pardon ? Böyle insanlar her zaman mutsuz olsunlar insallah bi gün bile mutlululuğu yaşayamasınlar NET! Var mı öyle ya birinin ahını alıp diğeriyle mutlunolmak Allah sorar hesabını akıllı olun sizde herseye burnunuzu sokmayın :) simdi gelin üstüme bakiyim ben kötüyüm ya hıııııııııııyyyyymmmnnnaaaa
İyi ne güzelBak bak bunu da evli olduğu halde her konusu eski sevgilisi olan kadın yazmış ulan ya
Bu arada gizledigin halde konularını görebiliyoruz![]()
Sen iyiydin madem sen nie Evlenip mutlu olmadin madem iyisin buralara haset edip gelmissin hakeden Hak ettini almis gulum Yada ATI Alan üskudari gecmisO kadar boş yorumlar okuyorum ki :) eminim kendinin basına gelse büyü bile yaptıracak insanlar kalkmış burda bana boddoo odomozson diyo boş yapmayın beddua ediyosam size ne batıyo pardon ? Böyle insanlar her zaman mutsuz olsunlar insallah bi gün bile mutlululuğu yaşayamasınlar NET! Var mı öyle ya birinin ahını alıp diğeriyle mutlunolmak Allah sorar hesabını akıllı olun sizde herseye burnunuzu sokmayın :) simdi gelin üstüme bakiyim ben kötüyüm ya hıııııııııııyyyyymmmnnnaaaa
Ayyy evlimi bide bu kocasina yazikİyi ne güzelmilletin acıklrını aramaya devam o zaman kolay gelsin
![]()