iyide bu akrabamiz vasitasi ile abim ile tanisti bayan. ve bayan sürekli bu akrabamiz ile iletisim icinde...
hatta bu akaramiz bizi de arayip bak iste falan nasil iyi nasil iyi... bizim falan ( yani bana burda imalar geliyor) bile böyle degil diye konusmaya baslayinca bir giciklik olusmaya basladi...
övmesinde sorun yok ben basta cok sevindim... ama isi sonu beni karalamaya gelince giciklik olusuyor. yahu niye kiyaslama oluyor?
kiskanclik degil...
diyorum ya herksin kendine göre bir derdi var.. suan hic birseyi kaldiracak durumda degilim...
bu durumda zaten benim icin surpriz oldu...
ben suan iyi durumda degilim... is hayatiyla ilgili bir burnout durumu yasiyorum... gercekten ciddi sorunlar yasiyorum... isimi birakmak istiyorum biktim artik bunaldim....
iste tamda bu sirada böyle bir nisan dügün durumu bana surpeiz oldu... sevindim ilk basta
ama simdi bu sacma durumlar benim canimi sIKACAK ise ben giderim...
cunki benim derdim kendime yeter...baska birseyi kaldiracak gücüm yok.
cok hassas bir zamandayim.... abartiyor olabilirim bilmiyorum belki icinde bulundugum durumdan olabilir bilmiyorum...
ülkeyi degistirme nedenim... baska türlü uzak duramam sanirim ondan... yani buda zor tabi benim icin..
nerden cikti bu isler ya...