Sevgilisi olsa bile 1000 tane arkadaşını kıskanmadı da beni mi kıskandı, ha çocuk belki bana mesaj gönderiyordur benden uzak dur sevgilim var diyerek bu olabilir. Zaten ben de buna kızdım birazcık, facebook eklemesinden bu mu anlaşılır hemen. Özel mesaj yazıp naber vs diye lafa girsem yine olabilir de altı üstü arkadaşlık.
Sevgilisi olsa bile 1000 tane arkadaşını kıskanmadı da beni mi kıskandı, ha çocuk belki bana mesaj gönderiyordur benden uzak dur sevgilim var diyerek bu olabilir. Zaten ben de buna kızdım birazcık, facebook eklemesinden bu mu anlaşılır hemen. Özel mesaj yazıp naber vs diye lafa girsem yine olabilir de altı üstü arkadaşlık.
sizi eklese sevgilisi bu kim diyecek ? Yeni tanıştık dese ,sevgilisi silmesini isteyecek bunlara gerek kalmasın diye eklememiş olabilir . Nasıl senaryo kurdum ama gece gece
sizi eklese sevgilisi bu kim diyecek ? Yeni tanıştık dese ,sevgilisi silmesini isteyecek bunlara gerek kalmasın diye eklememiş olabilir . Nasıl senaryo kurdum ama gece gece
Ya sevgilisi bu kadar sıkan biri olsaydı, milyon tane fotoğrafının arasında bir tane ikili fotoğraf koydururdu. Çocuğun sayfasında herhangi bir kadına dair iz yok ve paylaşımları açık.
görmemişde olabilir
ama hayatında biri olduğu için gizlemek için de kabul etmemiş olabilir
bire 1000 kişi var diyorsunuz gerçek mi o kadar kişi, takipçi satın alınıyor diye biliyorum yani fake olabilir
görmemişde olabilir
ama hayatında biri olduğu için gizlemek için de kabul etmemiş olabilir
bire 1000 kişi var diyorsunuz gerçek mi o kadar kişi, takipçi satın alınıyor diye biliyorum yani fake olabilir
İş vesilesi ile biriyle tanıştım, düzenli görüşüyoruz ama samimi değiliz. Facebook ve linkedinden arkadaşlık teklifi gönderdim. Linkedini kabul etmiş ama facebooku kabul etmemiş ki 1000'e yakın arkadaşı var. Görmüyor desem değil, facebook kullanıyor paylaşımları zaten dışa açık. Bu ne demektir? Özel alanımda sana yer yok ama iş ilişkisi evet mi?
Bence her iki taraftan gorunce senden yana bir ilgiyi sezdi ve ozel hayatinda sana yer vermek istemedi. Bana yapilsa aklima bu gelirdi acikcasi. Sevgilisi olduguna dair fotograf olmadigini soyledin tek ihtimal bu kaliyor. Facebooka girmemesi imkansiz bence. Kabul etmeyerek sana o mesaji vermis. Hakkinda hayirlisi olsun.