Tuhaf bir durum

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
İş vesilesi ile biriyle tanıştım, düzenli görüşüyoruz ama samimi değiliz. Facebook ve linkedinden arkadaşlık teklifi gönderdim. Linkedini kabul etmiş ama facebooku kabul etmemiş ki 1000'e yakın arkadaşı var. Görmüyor desem değil, facebook kullanıyor paylaşımları zaten dışa açık. Bu ne demektir? Özel alanımda sana yer yok ama iş ilişkisi evet mi?

Acaba sevgilisi var da Facebook hesabını kontrol mü ediyor? Benim aklıma ilk bu geldi

Samimi değiliz yazmışsınız ondan olabilir mi ?

Evet samimi değiliz, olabilir tabi ama linkedinden çok az insanınkini kabul etmiş arkadaşlık teklifini bunlardan biri benim. Linkedinde onore etti beni demek ki :)

Dalgınlık olabilir
Sizinle ilgili sizin bildiğiniz bir ayrıntı olabilir
Buna mani olan biri olabilir
Kafaya takmaya değer mi?

Evet samimi değiliz, olabilir tabi ama linkedinden çok az insanınkini kabul etmiş arkadaşlık teklifini bunlardan biri benim. Linkedinde onore etti beni demek ki :)
Görmemiş falan da olabilir ya da Facebook'ta görmeni istemeyeceği Şeyler olabilir

Bence de sizin anladığınız gibi.
Ya da diğer iki ihtimal dalgınlık,sevgilisinin de o hesabı kullanması.Aklıma bunlar geldi.

Bence de sizin anladığınız gibi.
Ya da diğer iki ihtimal dalgınlık,sevgilisinin de o hesabı kullanması.Aklıma bunlar geldi.

Özel hayatımda sana yer yok ama iş ilişkimiz daimi gibi bir mesaj aldım, sonra da insanlar bu kadar psikopat olabilir mi senin fesatlığın demetooo diye düşündüm. Demek ki bu mesajı alan sadece ben değilim. Şimdi linkedinden ben de onu silsem mi :) Neyse sinirlenmiştim ama şimdi geçti.

Facebookta belirli bir arkadas sayisindan sonra sinirlama geliyor veya son zamanlarda cok kisiyle eklestiyse gecici kisitlama olabiliyor, belki oyle bir sey olmustur. Arkadas ekleme konusunda dusundugunuz kadar secici olsa 1000 tane arkadasi olmazdi sanki.

Arkadaşlık isteğini red mi etti yoksa beklemede mi?

Beklemede ama görmüştür ya, koca gün geçti üstelik bugün pazar. Linkedin'e girmiş ama facebooka hiç girmemiş olma ihtimali düşük bence.

Back
X