Tuhaf bir uyari.

Belki ofiste karsi cinsten kişiler varsa ve ters gözle size bakıldığını hissettiyse yada size askınti olan birilerini farkettiyse uyarmak istemiş olabilir. Şahsim adına ben iplemezdim kisi kendi düşünsün

Ben yolda da görsem varsa bişey uyarırım bir gün kapalı bir kadın beyaz bi etek giymişti bacakları stun gibi gözüküyodu gittim söyledim bikerede bir kadının gömleğinin düğmesi açılmıştı yine söyledim birinin südyeni açılmıştı gözüküyodu yine söyledim aynı şekilde eğildiğinde göğsü açılan biri görsem yine söylerim umarım böyle bi durumda kalırsam biride bana söyler bunda yanlış yadırganır bi durum yok bence

Aklı başında makul bir üye daha sizlerde olmasanız siteden soğuyacağım

Ben anlamadım tepkileri.

Bir tarafım görünüyorsa ben farkında olmadan, hemcinsim uyarsın isterim.
İyi niyetli bir uyarıyı fazlaca büyütmeye gerek yok.

Göğüsten değil başka bir yerden bahsediyor demek ki orayı gösterecek hali yok

Güncellemiş olacağım ama belirtmem lazım, uyarı yapanı ERKEK ÇALIŞAN sandım. Hemcins kelimesini gözden kaçırdım. Bir kadın çalışanın uyarı yapmasına böyle tepki verilmez tabii ama erkek bir çalışan yapsa tabii ki mezhebi geniş değiliz çok öfkelenirim.
İnsanlığım yerinde çok şükür...

Ben olsam minnet duyardım o bayana. Yanınıza gelip kibarca söylemiş bence konusunu bile etmeye değmez. Bazı yorumlardan sonra insanları nazikçe uyarmaya bile korkarım yani...

Kadinlari anlamiyorum valla.gecen bi hocamiz kizdi askım gozukuyomus neden uyarmiyosunuz diye. Bende arkadaşlarimi uyariyorum göğüs catallari gozukunce. Kotu niyetle değil erkeklerin gözleri fildir fildir bende acilmis bi yerime bakan birisini görmek istemezdim

ben anlamıyorum ya erkekler piknikte mangal yaparken atletleriyle durabiliyorlar hatta üstlerini tamamen çıkarabiliyorlar(biliyorum bu olayın geçtiği yer iş yeri ve piknikte olmakla aynı şey değil ama eminim ki başka yerlerde de kadınları bu şekilde uyarıyorlar) vs ama kadınlara gelince yok orası açılmasın yok burası gözükmesin...lisedeyken sınıfın erkekleri beden eğitiminde hoca serbest bırakmışsa ve yanımızda yoksa okulun bahçesinde rahat rahat üstlerini çıkarıp dolaşırlardı ama kızlardan biri koşarken memeleri zıplasın salak salak gülerlerdi falan....konunun biraz dışına çıktığımın farkındayım ama yazmasam içimde kalacaktı, kadınlara davranışlarıyla, kıyafetleriyle ilgili böyle gereksiz kurallar varmış gibi davranıldığı zaman tutamıyorum kendimi.mesele fermuarın açık kalması ya da kıyafetin bir yerinin yırtılması gibi bir şey olsa tamam onda ben de uyarırım tabiki de ve beni de uyarmalarını isterim ama bu öyle değil bir şey değil işte.eğer iş yerindeki erkekler konu sahibine acayip acayip bakıyorlarsa ya da hakkında saçma sapan şeyler konuşuyorlarsa bu onların ayıbı, asıl uyarılması gereken onlar.o zaman o kadın yanlış kişiyi uyarmış.ayrıca ilk okuduğumda ben de iyi niyetle söylemiş sandım(ki birinin bana iyi niyetle de olsa söylemesini istemem eğer fermuarın açık kalması gibi bir durum değilse ya da hani olur ya etek giyersiniz eteğinizin ucu külodunuzun içinde kalır falan onun gibi) ama konu sahibinin sonradan yazdığı yorumlardan birinde okuduğuma göre kınayan bir ses tonuyla söylemiş.kınayan bir ses tonuyla söylediğine göre iyi niyeli değil bence her şeye burnunu sokmayı seven biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…