- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
Onu ben de dusundum ama soylerken tam o sirada eliyle gogus kismini gosterdi ozellikle.Göğüs değil başka birşeyden bahsetmiş galiba
Elini göğsüne koyarak söylemesi belki utanarak söylemiştir. Sizi onun dışında başkalarıda görüyosa uyarmak istemiştir. Yaptığı yine de yanlışOnu ben de dusundum ama soylerken tam o sirada eliyle gogus kismini gosterdi ozellikle.
Ben de bir anlam veremedim. Belim popom vs diyeceğim 11 yildir yaz kis zibin giyerim :) Alistim o yokken ciplakmisim gibi geliyor.Arkanizda calisiyorsa gogusunuzu nasil goruyor? Sirtiniz beliniz filan acilsa anlayacagim da.. degisik olmus
Kıçını mı görsün:) bence iyi niyetli ya. Hem de çok uygun bir dille uyarmış.Bence de, dekolteye değil de kalçaya demiş olabilir
Ki onu ne ilgilendiriyorsa
Hemen onu ne ilgilendiriyorsa filan ne .kadar hazır insanlar saldırmaya :)Kıçını mı görsün:) bence iyi niyetli ya. Hem de çok uygun bir dille uyarmış.
Aynen. Bir de bu ağız yırtarım saç yolarım tayfası şoktan aldı şoka soktu beni:) belki tiksiniyo kadın döt görünce:) ama konu sahibi badi giyiyomuş altına. Yani neden söylediğini anlayamamış. Bence sebebi olmasa da çok kibar bi şekilde söylemiş.Hemen onu ne ilgilendiriyorsa filan ne .kadar hazır insanlar saldırmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?