- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
Soyle soyleyeyim arkamda yalniz arada blurlu cam var ben acik alandayim ofiste o odada. Sandalyem var uzun ve arka kismi kapali. Ustelik dolaplar, dolaplarin uzerinde klasorler... Popomu gorebilmesi icin gelip yanima ozellikle eğilip bakmasi lazim :) Ustelik ic camasir olarak zibin kullaniyorum. Bir de yaptigim is sadece pc ekraninda. Surekli kalktigim kosturdugum bi sey olsa tamam diyeceğim. Belki de birkac arkadasin dedigi gibi iyi niyetle soyledi gercekten.Bence arkanız dönük çalışıyorum demişsiniz ya meme değil de popodan bahsetmiş olabilir. Ya da dekolte olmasa da memeleriniz büyükse hopluyor falan mı ya da eğilirken sallanıyor mu onu anlayamadım.
Hahahaha di mi anlamadan dinlemeden şerefsizler filanAynen. Bir de bu ağız yırtarım saç yolarım tayfası şoktan aldı şoka soktu beni:) belki tiksiniyo kadın döt görünce:) ama konu sahibi badi giyiyomuş altına. Yani neden söylediğini anlayamamış. Bence sebebi olmasa da çok kibar bi şekilde söylemiş.
O zaman belki birilerin agzindan hakkinda terbiyesizce seyler duymustur....bence yarin bir sekildd konuyu ac...Soyle soyleyeyim arkamda yalniz arada blurlu cam var ben acik alandayim ofiste o odada. Sandalyem var uzun ve arka kismi kapali. Ustelik dolaplar, dolaplarin uzerinde klasorler... Popomu gorebilmesi icin gelip yanima ozellikle eğilip bakmasi lazim :) Ustelik ic camasir olarak zibin kullaniyorum. Bir de yaptigim is sadece pc ekraninda. Surekli kalktigim kosturdugum bi sey olsa tamam diyeceğim. Belki de birkac arkadasin dedigi gibi iyi niyetle soyledi gercekten.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
çok hızlısınAğzına yüzüne s...ardım onun. Hayvan oğlu hayvan. Sana mı kaldı ulan benim ne giydiğim? İstersem memelerimi ağzına soka soka eğilirim.
İşgüzar ş.refsiz.
Ben de bir anlam veremedim. Belim popom vs diyeceğim 11 yildir yaz kis zibin giyerim :) Alistim o yokken ciplakmisim gibi geliyor.
Bu niye kimsenin alkina gelmedi, cok mantikliGöğüs değil başka birşeyden bahsetmiş galiba
Canim iyi niyetlidir bence. Kalca bel zibin giyince bile heleki düsük bel pantolon giyilmisse ve birazda kilo varsa eğilince cok kotu oluyor. Bende calistiğim donemde bi bayani sirf iyi niyetimden cok uyarmak istedim ama benden buyuktu cekindim.Ben de bir anlam veremedim. Belim popom vs diyeceğim 11 yildir yaz kis zibin giyerim :) Alistim o yokken ciplakmisim gibi geliyor.
Kıyamam.Ben de bir anlam veremedim. Belim popom vs diyeceğim 11 yildir yaz kis zibin giyerim :) Alistim o yokken ciplakmisim gibi geliyor.
Bunları farkettiyse işine değil sürekli göğüse bakıyor olmalı. Çok dikkatli arkadaş. Full konsantre.Bence arkanız dönük çalışıyorum demişsiniz ya meme değil de popodan bahsetmiş olabilir. Ya da dekolte olmasa da memeleriniz büyükse hopluyor falan mı ya da eğilirken sallanıyor mu onu anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?