Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli degil. Uykusu cok agir o dacok yoruldugu icindevamlı olan bişeyse uyku klinikleri var, oralarla görüşebilirsiniz. nas felak da biyere kadar.
Benim karanlik fobim var yeni asmaya baslamistim oysaki. Pecncereye yakin sokak lambasi var los oluyor oda zatenOdada gece lambası açın tamamen karanlık olmasın olayın etkisi geçene kadar en azından.
Surekli degil. Uykusu cok agir o dacok yoruldugu icin
Cok yoruluyor kendisi. Bagirirken kendi sesi olsa bu kadar korkmazdim. Birsey oluyor sandim. Yani ne bilim once oglum sonra o bagirinca biri var birsey yapiyor gibi dusundum galibaBende konuşurum uykumda.
Ablam bana uykuda sorardı bugün ne yaptın diye,patır patır anlatırmışım,bir sonraki gün sıkıstırırdi beni okula gitmemişsin şunu yapmişsın vs diye.
Bende uzun zaman bu kız nerden biliyor diye kendimi yedim,sonradan anlattı "akıllım sen istediğin kadar anlatma uykuda sayiklarken soruyorum herşeyi anlatıyorsun"diye.
Eşinizde korkmuştur muhtemelen,çok yorgunsa hatırlayamamıştır gece neler olduğunu.
Ben kızım bebekken yatağımda yatar salonda uyanırdım. Ne zaman geldim oraya nasıl geldim bilmezdim. Eşim anlatırdı bebeği emzirdin yatağa koydun salona gittin diye. Uykusuzluktan ve yorgunluktan olabilir yani. Korkacak birşey olduğunu düsünmuyorum.
Arkadasim uykusunda kocasinin bogazina sarilmis aldatiyomus ruyasindaDua evimden eksik olmaz. Biz inancli bagli bir aileyiz. Ben farkli bi konu oldugunu dusunmuyorum esimin uykusuyla alakali bence. Uykudayken konusurum cevap verir hatirlamaz ama. 3 yillik evliyiz ilk senemizde de uykudayken kolumu isirmisti. Hayirlamiyor ama. Ruyasinda abisiyle sakalasirken onun bacagini isirdigini soylemisti
Hep oyle severizArkadasim korku filmi gibisiniz
Once bir dehsetle okudum sonra gulmeye basladim
Bebek ruya gormustur muhakkak
Gunduzleri hoplatip ziplatan yada gidiklayan varmi bunlar aglama nedeni
Eşinizde uyanamadi heralde
Ben burda korktum sizi dusunemiyorum
Korkacak birşey yok bence.Cok yoruluyor kendisi. Bagirirken kendi sesi olsa bu kadar korkmazdim. Birsey oluyor sandim. Yani ne bilim once oglum sonra o bagirinca biri var birsey yapiyor gibi dusundum galiba
Yo pnun gibi birsey degil cunku dizlerinin ustunde kalkip yatagin ortasina gayet net cigliklar attiKarabasan derler ya halk tabiriyle, uyku felci bilimsel adı. Benim eşime de pek olur, bağırmaz ama tuhaf sesler çıkarır. Ilk başlarda ben de korkardım ama artık alıştım. Özellikle cok yorgun olduğu zamanlar oluyor bu.
Bebek cogunlukla bizimle yatiyor sorun olmuyor. Aksine onu dusunup uyudugunda en kosede yatip kipirdamiyor bileCok pardon ama kahkaha attim nerdeyse, biraz komik olmus sanki.
Olur oyle seyler uyku esnasinda, benim tatli kocamda konusuyor ruyasinda, sesi boguk cikiyor yani oldugundan farkli dogal olarak. Isirma dovme vakalari yok ama. Onemli olan sey cocugunuzu yataginiza almayin, kocaniz yanlislikla vurur/isirir filan cocugu Allah korusun.