- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Doğru numarayı kaydettiğinize emin misiniz? Ben bir kere yanlış kaydetmişimMerhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?
meşgul bi hayatı varsa sinirlenme bence belkide cidden görmemiştir ya da unutmuşturMerhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?
Ben de yaptım bunuDoğru numarayı kaydettiğinize emin misiniz? Ben bir kere yanlış kaydetmişim
Beni karşı taraf ekleyince jeton düştü. Dayıyı görünce ilk önce engelledim sonra sildim numarayıBen de yaptım bunu
Bi de yazmıyor bak diye içimden kızmıştım karşı tarafa
Bana da yazdığım kişi yaZdı yanlış yazdın diyeBeni karşı taraf ekleyince jeton düştü. Dayıyı görünce ilk önce engelledim sonra sildim numarayı
Yani hiç mi müsait olamadi inanmıyorumhaklısınız. ortada bir kopukluk olduğu kesin.
Bende cevap vermedim zaten kesin işi düşmüştürBen arayıp sormuyorum böylelerini.
görüşmek istemiyordur. Bu kadar kafaya takacak bir durum olduğunu düşünmüyorumYani hiç mi müsait olamadi inanmıyorum
Zaten işi düşünce yazan bir tip kendini uyanık sanıyorBen de yaptım bunu
Bi de yazmıyor bak diye içimden kızmıştım karşı tarafa
Sürekli böyle demekki önceliği değilim o zaman uzak dursunmeşgul bi hayatı varsa sinirlenme bence belkide cidden görmemiştir ya da unutmuştur
Sürekli yaptığı bisey işi düşmeden aramaz geneldeHerkes bu konuda sizinle aynı hassasiyeti gösteremez ki. Belki işi çıkmıştır cevap vermeyi unutmuştur. Sık sık yaptığı bir şey olsa hadi neyse. Ufak tefek şeylere takılıp kısasa kısas yapmak hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?