- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Zaten bosverdim arkadaşlıktan cikaricambunda ne tuhaflık var kızzz, dert arama kendine salla gitsin
Aynen öyle bende onlara karşı umursamaz takılıyorum artikBende sinir oluyorum umursamaz insanlara ama insanlar böyle artık üstünde durma.
Bende bu nedenle kızıyorum uyanık sanıyorlar kendilerini bende safim her aradığında müsait olucamİnsanlar bence de tuhaflar bu konuda. Mesela işleri düşsün saniyesinde müsait oluyolar, sohbeti uzun uzun sürdürebiliyolar, ama işleri düşmeyince “unuttum, yoğundum cevap yazamadım” gibi yalanlar söylüyolar veya hiçbir şey yapmayıp görüldüde bırakıyolar. Çok iki yüzlü ve samimiyetsiz buluyorum böyle davranan kişileri.
Hiç mazeret falan yok görmezden geliyor hatta o an paylaşım bile yapmıştıBen de işim varsa o an ilgilenemeyip, sonradan unutangillerdenim. Belki öyle bir durumdur, yoğun bir dönemdir. Ben takılmıyorum bu tarz durumlara, döndüğünde mazeret belirtiyorsa siz de takılmayın. Gelemem diyorsanız bu tarz şeylere, mesafe koyun.
İşte görüldü yapıyor sürekli sinir ediyorarama meselesinde araya bişey girmiş ya da unutmuş olabilir. normal karşılarım. lakin görüldü yapıp cevap verilmemesi benimde sinirimi oynatıyor. ilk bikaç seferinde takılmam ama üst üste olunca kendi kendimi kurarken buluyorum
Bekar çalışan bir insan paylaşım yapmaya vakti var amaİnsanların binbir türlü işi gücü, meşgalesi, derdi tasası var yahu. Görmez, görür sonra yazarım der unutur, ararım der başka bişeye dalar aklından çıkar. Büyütmeyin bu tip şeyleri.
Ayda yılda bir konuştuğunuz, farklı şehirlerde yaşayıp muhtemelen görüşmediğiniz insanın niye önceliği siz olasınız ki? Çok abartı bir talep değil mi bu?Sürekli böyle demekki önceliği değilim o zaman uzak dursun
Çok yorucu bir insansınız bence.Bekar çalışan bir insan paylaşım yapmaya vakti var ama
O zamanAyda yılda bir konuştuğunuz, farklı şehirlerde yaşayıp muhtemelen görüşmediğiniz insanın niye önceliği siz olasınız ki? Çok abartı bir talep değil mi bu?
O sizin görüşünüzÇok yorucu bir insansınız bence.
Haklısın kim sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık vermeli.Merhaba,
Bir arkadaşım var farklı şehirde pek görüşemiyoruz geçen günlerde Instagram dan mesaj atmış bende numaralar silindi beni ara dedim tamam dedi aramadı.sonra ben ona naber nasılsın vs yazdım cevap vermedi görüldü yaptı.Fakat arada hikayeme beğeni atiyor.Bugun de günaydın canım nasılsın yazmış bende cevap vermedim.Biraz da o düşünsün neden görüldü yaptı diye soylesen kesin unutmuştur daha öncekileri.boyle umursamazliklar insan ilişkilerinde sinirimi bozuyor.sizce haksız mıyım?
Başka çare bırakmıyorlarHaklısın kim sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık vermeli.
Böyle böyle nezaketi,insan ilişkilerini yozlaştırıyoruz.İnsanların binbir türlü işi gücü, meşgalesi, derdi tasası var yahu. Görmez, görür sonra yazarım der unutur, ararım der başka bişeye dalar aklından çıkar. Büyütmeyin bu tip şeyleri.
Valla benim insan ilişkilerim gayet yolunda. Bir dönüp kendinize bakın bence.Böyle böyle nezaketi,insan ilişkilerini yozlaştırıyoruz.
+1200Ayda yılda bir konuştuğunuz, farklı şehirlerde yaşayıp muhtemelen görüşmediğiniz insanın niye önceliği siz olasınız ki? Çok abartı bir talep değil mi bu?
Sizin ilişkileriniz ya da kendi ilişkilerimle ilgili bi çıkarım yapmadım. Genel konuştum. Tüm insan ilişkileri eski sıcaklıkta değil.Valla benim insan ilişkilerim gayet yolunda. Bir dönüp kendinize bakın bence.
İşte size öyle geliyor muhtemelen. Benim ilişkilerim gayet yolunda, sıcak, keyifli, eğlenceli. Muhtemelen rahat bir insan olduğum, o yazmadı, bu aramadı, bak gördü cevap vermedi demediğim için böyle.Sizin ilişkileriniz ya da kendi ilişkilerimle ilgili bi çıkarım yapmadım. Genel konuştum. Tüm insan ilişkileri eski sıcaklıkta değil.
Ne mutlu size.İşte size öyle geliyor muhtemelen. Benim ilişkilerim gayet yolunda, sıcak, keyifli, eğlenceli. Muhtemelen rahat bir insan olduğum, o yazmadı, bu aramadı, bak gördü cevap vermedi demediğim için böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?