Tuhaf davranışları olan insanlar

Ben de işim varsa o an ilgilenemeyip, sonradan unutangillerdenim. Belki öyle bir durumdur, yoğun bir dönemdir. Ben takılmıyorum bu tarz durumlara, döndüğünde mazeret belirtiyorsa siz de takılmayın. Gelemem diyorsanız bu tarz şeylere, mesafe koyun.

Bende bu nedenle kızıyorum uyanık sanıyorlar kendilerini bende safim her aradığında müsait olucam

Hiç mazeret falan yok görmezden geliyor hatta o an paylaşım bile yapmıştı

Samimiyeti sevmiyordur belki. Sürekli görüşmediğiniz arkadaşınızı bile takıyorsanız, hayat sizin için zor olmaz mı ?

Haklısın kim sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık vermeli.

üst üste yapılan bu tarz davranışlar sinir bozucu oluyor benim için de ama genelde işi çıkıp unuttuğunu varsayıyorum ben çünkü ben de öyle oluyor. hatta bazı arkadaşlarıma cevap vermediğim bazen aniden dank ediyor ve dönüp o an yazıyorum. üstünden bazen saatlar bazen bir kaç gün geçmiş olabiliyor.
aslında tanırsınız zaten az çok karşıdaki kişiyi, sizi ekiyor mu yoksa meşguliyetten biraz tahmin edilebilir bir şey bu.

İnsanların binbir türlü işi gücü, meşgalesi, derdi tasası var yahu. Görmez, görür sonra yazarım der unutur, ararım der başka bişeye dalar aklından çıkar. Büyütmeyin bu tip şeyleri.
Böyle böyle nezaketi,insan ilişkilerini yozlaştırıyoruz.

boyle seyleri kafama takmayacak kadar hayati seviyorum.

yani o an isi olabilir, cani sikkin olabilir ya da size yazmak istemiyor olabilir. sonucta kisasa kisas yapip, bir de bunu dert edinecekseniz hayatinizdan cikarin gitsin.

ben birini ozlediysem, o beni aramasa bile arar soylerim. bana goruldu attiysa, piskinlik yapip yine yazabilir, varsa bir sorun altini didikleyebilirim.

ben biraz duz insanim belki de ondan cok umursamiyorum boyle seyleri.

ayrica;
Ayda yılda bir konuştuğunuz, farklı şehirlerde yaşayıp muhtemelen görüşmediğiniz insanın niye önceliği siz olasınız ki? Çok abartı bir talep değil mi bu?
+1200

Sizin ilişkileriniz ya da kendi ilişkilerimle ilgili bi çıkarım yapmadım. Genel konuştum. Tüm insan ilişkileri eski sıcaklıkta değil.
İşte size öyle geliyor muhtemelen. Benim ilişkilerim gayet yolunda, sıcak, keyifli, eğlenceli. Muhtemelen rahat bir insan olduğum, o yazmadı, bu aramadı, bak gördü cevap vermedi demediğim için böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…