- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Konuştum ama sanki kötü kadınmışım glbş tepki verdiPeki cinsellikle ilgili eşinizle konuştunuz mu bu sorunu çözmek için?
Nasıl yani? Genelde böyle mi oluyorBebekten önce berbat olan cinsel hayat bebekten sonra sıfır olmuş. Tuhaf bişey yok, tahmin edilebilir şeyler bunlar.
Sevgiliyken her gördüğü yerde sıkıltırıyordySiz niye evlendiniz?
Aldatma diyemiyorum telefon ortada olur yani göz kayması oluyor farkediyprym ama bu yeterli miCinselik evliliğin temeli bana göre, nedensiz uzak duruluyorsa altında yatan başka nedenler olabilir
(sağlık sorunları vs gibi engeller yoksa)
Siz onun karisisiniz nasıl kötü kadın gibi tepki veriyor nişanlılık döneminiz nasıldı peki heyecanlımiydi yoksa evlilikten öncede mi böyle ketumduKonuştum ama sanki kötü kadınmışım glbş tepki verdi
Ne bekliyordunuz ki? Daha yeni evliyken berbat olarak nitelediğiniz cinsel hayatınız bebekten sonra yıldızlara mı çıkaracaktı sizi? Cinsel yaşamları gayet yolunda olan çiftler bile bebekten sonra sorun yaşayabiliyorken zaten kötü olan cinsel yaşamın bebekten sonra daha da kötü olacağını öngöremediniz mi?Nasıl yani? Genelde böyle mi oluyor
Aldatma diyemiyorum telefon ortada olur yani göz kayması oluyor farkediyprym ama bu yeterli mi
Bence degil yaniNasıl yani? Genelde böyle mi oluyor
Sevgiliyken her gördüğü yerde sıkıştırıyor şimdide kötü kadın muamelesi mi yapıyor? Enteresan biri. Altında başka bir neden olmasın da.Konuştum ama sanki kötü kadınmışım glbş tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?