Tuhaf geçen iş görüşmesi

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba herkese iyi geceler , okulum yeni bitti tanıdığımız bir ofiste staj yapıyorum ancak iş yoğunluğu daha fazla olan büyük bir ofise geçmek istiyorum bu yüzden baronun sayfasındaki ilanlara başvuruyorum .

Salı günü bir görüşme yaptım ve benim açımdan çok olumlu geçti . Kurucu 2 avukat var salı günü sadece biri ile görüşebildim , “ benim için okeysin ama ortağım ile de bir görüşme yap “ dedi . Bugün için tekrar çağrıldım

Bugün diğer ortak ile yaptığım görüşme çok tuhaf geçti . Odasına girdim konuşmaya başladık . 2-3 dk olmadan “ çok kırılgan bir yapınız var en ufak zorlukta kaçacak gibisiniz , hemen sinirlenir misiniz sizi nasıl kızdırırım “ dedi . Önceki staj deneyimlerimden bahsettim “ onlar önemli değil “ dedi . Stajyerden beklentiniz nedir diye sorduğumda ise “yok” dedi.

En saçması ise “ yüzünüze yaptırdığınız dudak dolgusu ve burun estetiği ifadenizi etkilemiş galiba çok soğuk duruyorsunuz zaten dudak dolgusu anatomiyi değiştiriyor “ dedi .” En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü zorluklara ne kadar dayanıklısınız “ bu tarzda sorular da sordu

ilk staj görüşmemdi çalışma hevesim kaçtı resmen büyük bir büro , her görüşmem böyle mi geçecek en iyisi tanıdık büro da devam etmek mi ? Deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim

Bu işverenler nasıl böyle kendince eleme yapıyorsa, saçma sorular soruyorsa bence sizde böyle eleme yapın aklınıza yatmayanları. Çünkü bu sorular iş dışı ve çok saçma yani. Bence iyi bir yer bulana kadar bir süre daha devam edin çalıştığınız yerde

En ağırıma giden de sana hakaret etsem ne yapardım diye sorması oldu
Yok, bence ilişki süreniz daha ağır.
Hiç aklıma mantığıma yatmadı benim, daha duyup görmedim böyle bir şey.
Manyak mıdır sapık mıdır nedir, şerefsiz taciz etmeye kalkmış.

Motivasyonunuz düşmesin, her yer manyaklarla dolu değil iş bakmaya devam❣️

Size gelince, bence bir numaralı ortağa telefon edin bu adamın anlattıklarını aynen söyleyin. Ortağınız hasta mı, psikolojik problemli mi bu nasıl bir konuşma diyin. Bu ortaklar kimseyi iş görüşmesine çağırmayın diğer insanları da mağdur etmeyin derim. Bir de müsait vakitte şirket adı vererek mutlaka Linkedinde ifşa yapın o hadsiz herifin yanına kalmasın!

Motivasyonunuz düşmesin, her yer manyaklar la dolu değil iş bakmaya devam❣️

Size gelince, bence bir numaralı ortağa telefon edin bu adamın anlattıklarını aynen söyleyin. Ortağınız hasta mı, psikolojik problemli mi bu nasıl bir konuşma diyin. Bu ortaklar kimseyi iş görüşmesine çağırmayın diğer insanları da mağdur etmeyin derim. Bir de müsait vakitte şirket adı vererek mutlaka ifşa yapın o hadsiz herifin yanına kalmasın!
Merhaba işin tuhafı bu konuşmalar geçerken diğer ortak da yanımıza geldi yani duydu

Yok, bence ilişki süreniz daha ağır.
Hiç aklıma mantığıma yatmadı benim, daha duyup görmedim böyle bir şey.
Manyak mıdır sapık mıdır nedir, şerefsiz taciz etmeye kalkmış.
İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi

Ağzının ortasına tokadı patlatırım deseydin. Böyle densiz soruya böyle cevap verilir utanmaz herif
Benim huyum böyle küsmemen gerekiyor sen işi bırakıp gidersin hemen sinirlenirsin dedi . Bende stajyere en kötü ne yaptınız dedim diğer ortak dövüyor dedi. Ama ciddi mi dedi anlayamadım

Merhaba işin tuhafı bu konuşmalar geçerken diğer ortak da yanımıza geldi yani duydu
Bu söylediklerime ben de inanamıyorum ama artık bu ülkede maalesef tüm benliğimle inandığım şey sadece bu.

Şule Çet, Gamze Açar ve ismini şuan hatırlayamadığım ne yazık ki birçok kadın, böyle iş ilişkileri sebebiyle canlarından oldular.
İnsan diyemediğim yaratıklar, kadınlar hakkında sapkın düşüncelerini özellikle yeni çalışan, iş arama vb şekillerde planlayarak yapmaya çalışıyor.
Lütfen iş görüşmelerinize giderken birilerine konum atın.
Tavrını, kaşını gözünü bakışını sevmediğiniz hiçbir insanın yanında 1 dk dan fazla bulunmayın, telefonunuzda bu görüşmelere giderken yardım uygulaması en ulaşılır yerde bir dokunmanız kadar yakın dursun.
Geçmişlerini, iş bağlantılarını en ince ayrıntısına kadar araştırın, hatta sorup soruşturun.

Çok çok üzgünüm bunları yazdığım için, ben yazmaya utanırken o pislikler utanmıyor, şerefsiz köpekler karşınıza geçmiş sözlü taciz ediyor bir de sizi!
Sinirden gözlerim doldu inanın!!!

İlişki süremle alakası yok sonuçta o duygusal bir konu oluyor dediğim de tmm burda da duygusallık yaratırız sana özel günlerde çiçek alırım dedi
Arsız namussuz utanmaz bu avukat mı bir de? Biz ölmüşüz de gömenimiz yok

Bu noktadan sonra şöyle davranman lazım , güzel bir laf sokacaksın ,gülerek asla umursamıyor gibi kalkıp gideceksin. Ben olsam kapıdan çıkarken annenize selamımı söyleyin derim hatta 🤭 İşte genç mezun görünce sapık manyak ne varsa dökülüyor ortaya.

Back
X