Merhaba herkese iyi geceler , okulum yeni bitti tanıdığımız bir ofiste staj yapıyorum ancak iş yoğunluğu daha fazla olan büyük bir ofise geçmek istiyorum bu yüzden baronun sayfasındaki ilanlara başvuruyorum .
Salı günü bir görüşme yaptım ve benim açımdan çok olumlu geçti . Kurucu 2 avukat var salı günü sadece biri ile görüşebildim , “ benim için okeysin ama ortağım ile de bir görüşme yap “ dedi . Bugün için tekrar çağrıldım
Bugün diğer ortak ile yaptığım görüşme çok tuhaf geçti . Odasına girdim konuşmaya başladık . 2-3 dk olmadan “ çok kırılgan bir yapınız var en ufak zorlukta kaçacak gibisiniz , hemen sinirlenir misiniz sizi nasıl kızdırırım “ dedi . Önceki staj deneyimlerimden bahsettim “ onlar önemli değil “ dedi . Stajyerden beklentiniz nedir diye sorduğumda ise “yok” dedi.
En saçması ise “ yüzünüze yaptırdığınız dudak dolgusu ve burun estetiği ifadenizi etkilemiş galiba çok soğuk duruyorsunuz zaten dudak dolgusu anatomiyi değiştiriyor “ dedi .” En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü zorluklara ne kadar dayanıklısınız “ bu tarzda sorular da sordu
ilk staj görüşmemdi çalışma hevesim kaçtı resmen büyük bir büro , her görüşmem böyle mi geçecek en iyisi tanıdık büro da devam etmek mi ? Deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim