Tuhaf geçen iş görüşmesi

Merhaba herkese iyi geceler , okulum yeni bitti tanıdığımız bir ofiste staj yapıyorum ancak iş yoğunluğu daha fazla olan büyük bir ofise geçmek istiyorum bu yüzden baronun sayfasındaki ilanlara başvuruyorum .

Salı günü bir görüşme yaptım ve benim açımdan çok olumlu geçti . Kurucu 2 avukat var salı günü sadece biri ile görüşebildim , “ benim için okeysin ama ortağım ile de bir görüşme yap “ dedi . Bugün için tekrar çağrıldım

Bugün diğer ortak ile yaptığım görüşme çok tuhaf geçti . Odasına girdim konuşmaya başladık . 2-3 dk olmadan “ çok kırılgan bir yapınız var en ufak zorlukta kaçacak gibisiniz , hemen sinirlenir misiniz sizi nasıl kızdırırım “ dedi . Önceki staj deneyimlerimden bahsettim “ onlar önemli değil “ dedi . Stajyerden beklentiniz nedir diye sorduğumda ise “yok” dedi.

En saçması ise “ yüzünüze yaptırdığınız dudak dolgusu ve burun estetiği ifadenizi etkilemiş galiba çok soğuk duruyorsunuz zaten dudak dolgusu anatomiyi değiştiriyor “ dedi .” En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü zorluklara ne kadar dayanıklısınız “ bu tarzda sorular da sordu

ilk staj görüşmemdi çalışma hevesim kaçtı resmen büyük bir büro , her görüşmem böyle mi geçecek en iyisi tanıdık büro da devam etmek mi ? Deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim
Bazı saçma insanlara denk gelebiliyoruz bu tür görüşmelerde anlaşılan siz de öyle birine denk gelmişsiniz ki bu da size oranın nasıl bir ortam olduğu hakkında bilgi vermiş bence istediğiniz yönde arayışınızı devam ettirin gönlünüze göre bir yer bulacaksınız inşallah üzmeyin ve ümitsiz olmayın sadece kötü bir deneyim yaşadım deyip devam edin neticede herkes aynı değil

Hiç de önemli değil, Sanki karşında jüri üyeleri var. Bir hakim bir katip bitti gitti. Sırada bir sürü dava var mimiklere mi bakacaklar.
Ben orgutlu dosya bakiyorum, valla cok uzun suruyor, uzun uzun savunma yapiyoruz icerisi insan kayniyor o yuzden adam takilmis mimiklere iste :KK70:

Bizde iş görüşmesi yapıyoruz ama hiç bu kadar kişisel alanlara girmiyoruz.
Bence bilinçli olarak sizin sinirlerinizi test etmiş. Ama çağırırlarsa da kesinlikle gitmeyin. Görüşmede dolgularınızı, ilişkinizi sorgulayan insan ilerde size çok tacizde bulunur.

Böyle iş görüşmesi olmaz! Baroya şikayet edin eğer böyle bir imkan var ise, bu resmen tacize giriyor.
Bu şekilde sorular soran insanlarla da görüşmeyi sonlandırın, kendilerini bir bok sanan züppeler!!!!

Merhaba herkese iyi geceler , okulum yeni bitti tanıdığımız bir ofiste staj yapıyorum ancak iş yoğunluğu daha fazla olan büyük bir ofise geçmek istiyorum bu yüzden baronun sayfasındaki ilanlara başvuruyorum .

Salı günü bir görüşme yaptım ve benim açımdan çok olumlu geçti . Kurucu 2 avukat var salı günü sadece biri ile görüşebildim , “ benim için okeysin ama ortağım ile de bir görüşme yap “ dedi . Bugün için tekrar çağrıldım

Bugün diğer ortak ile yaptığım görüşme çok tuhaf geçti . Odasına girdim konuşmaya başladık . 2-3 dk olmadan “ çok kırılgan bir yapınız var en ufak zorlukta kaçacak gibisiniz , hemen sinirlenir misiniz sizi nasıl kızdırırım “ dedi . Önceki staj deneyimlerimden bahsettim “ onlar önemli değil “ dedi . Stajyerden beklentiniz nedir diye sorduğumda ise “yok” dedi.

En saçması ise “ yüzünüze yaptırdığınız dudak dolgusu ve burun estetiği ifadenizi etkilemiş galiba çok soğuk duruyorsunuz zaten dudak dolgusu anatomiyi değiştiriyor “ dedi .” En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü zorluklara ne kadar dayanıklısınız “ bu tarzda sorular da sordu

ilk staj görüşmemdi çalışma hevesim kaçtı resmen büyük bir büro , her görüşmem böyle mi geçecek en iyisi tanıdık büro da devam etmek mi ? Deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim
Mülakat sorari klasik nabız ölçülmes...
Tuhaf değil..

Asıl niyetinden emin olamayız tabi ama sanki sinirlerinizi ölçmek, sabrınızı denemek ve absürt olaylara karşı savunma yeteneğinizi ölçmek istemişler gibi geldi. Hani sanki hakarete karşı verilebilecek hukuki karşılık ya da tacize karşı.

Back
X