• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf giden birşeymi var :(

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
363
Sakarya
Bat 18 Ağustostu...

17 ağustos akşamı bordo renge yakın bir akıntı oldu..Devamı gelmedi..Ertesi gün 2 kere sarı leke geldi akıntıyla. Ve akşam regl oldum..Ama çok az geldi.Ertesi gün normal haline döndü..
3. gün birkaç damla geldi sadece ve şu ana kadar akıntıyla arada geliyor reglim..

Bu sıralarda benim halsizliğim,hafif baş dönmelerim yada tansiyon düşüklüğüm,hafif miğde bulantılarım var..

Dün gece karnıma tuhaf bir ağrı girdi ve ayakta durmakta zorluk çektim.Karnım sanki genleşiyormuş gibi..Belime ve göğsüme giren bir ağrı..

Bugün halsizim yine çok..

2 gün önce üstüne görme olabilirmi diye idrar testi yaptım.Sonuç negatif...

Hiç karşılaşmadığım bir durum..Ne oluyor bana :(

Bat 18 Ağustostu...

17 ağustos akşamı bordo renge yakın bir akıntı oldu..Devamı gelmedi..Ertesi gün 2 kere sarı leke geldi akıntıyla. Ve akşam regl oldum..Ama çok az geldi.Ertesi gün normal haline döndü..
3. gün birkaç damla geldi sadece ve şu ana kadar akıntıyla arada geliyor reglim..

Bu sıralarda benim halsizliğim,hafif baş dönmelerim yada tansiyon düşüklüğüm,hafif miğde bulantılarım var..

Dün gece karnıma tuhaf bir ağrı girdi ve ayakta durmakta zorluk çektim.Karnım sanki genleşiyormuş gibi..Belime ve göğsüme giren bir ağrı..

Bugün halsizim yine çok..

2 gün önce üstüne görme olabilirmi diye idrar testi yaptım.Sonuç negatif...

Hiç karşılaşmadığım bir durum..Ne oluyor bana :(

Gebe kalındığında gebelik şikayetleri gebeliğin altıncı haftasında başlar. Bahsettiğniz şikayetler (adet şikayetiniz dışında) bazen bende de oluyor (erkek olmama rağmen). Beklentiler şikayetleri tetikleyebiliyor. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Back