Tuhaf hissediyorum...

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Hanimlar ben 26 yaşındayım. Lakin yaşımı kim duysa kriz geçiriyor. Sakinleştirici vermem gerekiyormuşcasına şaşırıyorlar yaşımı öğrenince. Daha çok beni en fazla 22 sanıyorlar. Aslında hissettiğim yaş 22/24 ve hayatınmı yeniden inşa etmekteyim.
Biraz geç kalmış hissetsemde; ileride genç görüneceğim düşüncesi azda olsa rahatlatıyor. Ama yine de kendimi eksik hissediyorum. Beni milletin küçük gösterdiğim için hafife aldığını sanıyorum.
Görünüş bakımından güzel değilde daha çok tatlı derler bana ama gelin görün ki erkekler benimle tanışmak için adım atmazlar.. belki de sessiz sakin ve etrafıma duvar ördüğümdendir ama içimde o kadar yıl saklandım ki, pasif kaldım ki..
Aaa ben zaten küçüğüm beni kimse ciddiye almıyor psikolojisindeyim resmen... içimdeki saklanan kişiyi nasıl dışarı çıkarırım?

Öncelikle kendinizi olduğunuz gibi sevin ve başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyi bırakıp hayatınızı yaşamaya bakın. Emin olun devamı gelir.

Ya beni de olduğumdan küçük sanıyorlar da minyon olduğum için hiç böyle fenalaşan ayılan bayılan olmadı yani yaşımı duyunca sen bu konuda hassas olmayasın ?

Kaldı ki seni ciddiye almaları dış görünüşten ziyade davranışların ile alakalı

Abartmayin arada kac yas varki.sanki siz 40 yasindasiniz da yasiniz 22 diye millet sasirmis gibi soyluyosunuz.4 yas icin kriz gecirmez kimse.

Kriz mi geçiriyorlar. Çevrenizi değiştirin bence bi tuhaflar çünkü sankş 50 dediler de 30 çıktın ne fark ama

Aynı yaştayız. Bende 20 falan sanıyorlar diye seviniyorum. Çünkü yaşlanmak kaçınılmaz.
Hep böyle kalsam keşke

Gecende biri yasimi duyunca yemin ederim 10 dakika saskinliktan kendine gelemedi. Kriz sözcügünü abarttim biraz evet ama tepkiler bana öyle geliyor :) hatta 17 / 19 gösteriyorsun bile dediler

Kriz mi geçiriyorlar. Çevrenizi değiştirin bence bi tuhaflar çünkü sankş 50 dediler de 30 çıktın ne fark ama
Sormayin ya :d hatta 17/19 bile diyen oluyor. Bide eskiden bi olgun gösteren flörtüm vardi cok genc gösteriyosun ya yan yana nasil dururuz ailen nasil karsilar diye korkmustu :ddd

aaaaa daha neler. siz sorun görmemişsiniz.

senin 27 yaşındaki halin olarak söylüyorum sakın değişme ... belli ki hayatın ne mal bişey olduğunu deneyimleyipte örmüşsün duvarını ... sakın yıkma altında ezilirsin ... hayatına bak düzenini kur bir an evvel çünkü her 1 yaş çok daha fazla şey kaybettiriyo ... başka şeylere yorma kafanı ... ha küçük görünmek konusuna gelince ben takılmıyorum mesela buna hatta hoşuma gidiyo çünkü senin gibi düşünüyorum ''nasılsa küçük görünüyorum hayata geç başlasam da görüntüyle kurtarıyorum'' kafasındayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…