Tuhaf hissediyorum...

Ya siz abartiyorsunuz ya da cevrenizdekiler fazla abartici ama ortada bir abarti oldugu kesin.
Gorumcem 40 yasinda ve kadin cidden 30 yasinda bile gostermiyor. Ona bile kimsenin 10 dakika şok gecirdigini gormedim. :)

22 ve 26 yaş arasinda buyuk bir gorunum farki yok. Suan 25 yasindayim 20 yasindaki fotografimla 25 yaş fotografimi yan yana koydugumda krize sokacak bir fark yok.

Bir kere yeni girdiğim iş ortamında kızın kaç yaşında demişler bana ben anlamışım sen kaç yaşındasın? 27 yaşındaydım o zaman,27 dedim ben de. O zaman büyük bir şok geçiren nasıl yani diyip gözleri kocaman açılan görmüştum. Şok geçirme böyle olaylarda olur bence:))

İfade yanlışlığı var gibi geldi bana küçük göstermek rahatsız edici değilde bazen hafife alınmak rahatsız etmis galiba sizi.

Genciz daha dur
Bende sandım 50 küsür

Ne güzel işte
Keşke bende küçük göstersem

Senın gene ıyı ben 24 yaşındayım markette sıgara alırken 18 yas altına sıgara veremeyız dıyorlar sureklı hayır abartıyorlar resmen küçükte görünmüyorum neyın kafası bılmıyorum geçen bırı lıseyemı gıdıyon dedı yaşlı teyzeler ozellıkle aşırı patavatsız

Dört yaş için mi bu kadar kriz gecirmeler yani

Dış görünüşümuzle değil de karakter ve fikirlerimizle ciddiye alınmak daha onemli diye düşünüyorum
Size katılıyorum :)) 35 yaşında olsanız 22 deseler oooooo derdim de 26 yaşındayken 20’lerin başlarında görünmek pek bi normal. Sizin sorunuuz erkekler tarafindan cekici bulunmadiginiz sanirim. Sevimli bir yuzunuz oldugu icin sizi kucuk goruyorlar diye dusunuyorsunuz fakat soyle bir gercek varki erkekler genelde kucuk yasta bayanlari severler. Nasibiniz henuz gelmemis :) takilacak bir konu degil.

30 yaşındayım..20 yaşında saniyorlar..sizin kadar kriz geçirmedim hiç hayatım boyunca.cok memnunum.kendimle barisiğim..40 yaşında 30 sanicaklar ins. ohh ne guzel.:)

Bende yaşından genç gösteren biri görünce maşşallah hiç göstermiyorsun der geçerim. Hiç öyle krizlere falan girmem senin etrafındakiler de bi tuhafmış.

görende 15 yaş küçük zannediyor ,

kız ben 44 yaşındayım kımse bana 35 bile demiyor

mesajın demvamını okuyarak düzeltme yapıyorum ,

erkekler halaa içleri eriyerek bakarlar bana , kımselerin konuşmama gibi bir durumları olamaz bile ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…