- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
yatak örtüsü de alma inan o kadar para vermeye degmez. ablama annen cok baskı yap olmaz al olmaz al diye. lanet olsun sususun diye alıyorum demişti yıllar önce tabi ( evlendigi ilk sene haric) 18 sene oldu hep o örtü yatagın altında. ben o sünnet takımı gibi yada gelinik gibi örtüleri alıp hergun yatagına serini görmedim.işte bizim adetlerimizde erkek tarafı alıyomş aslında adetlere uygun gitmiyoruz mesela ben beyaz esyaları alcam nişanlım mobilyaları halılar perdeler vs ortak olcaz ama ufakta olsa adetler uygulansın diyolar sanırım yoksa bi yatar örtüsüyle ne onlar batar ne biz çıkarız :)
annem ben evlenirkende yatak ötüsü al diye diretmişti. ben ablama benzemem anne diretme bana dedim. 20 kez söyledim hala anlamamıştır :d her sene sorar sana yatak örtüsü alayım diye..
neden istemedim.
1- benim yatagım cok modern yatak örtüsü örtüecek gibi değil.
2 ablamdan ve diger tum ark. dan biliyorum. kimse kullanmıyor. belki kolay hafif basit bir şey örteriz o kadar.
3- ccok pahalı.
4-ceyizde olmalı deniyrsa olan biriden ödünc al. ceyizde herkes görsün oo bak bak desinler. sonrada toplayıp sahibine geri götüğr.
(ben ablamınkini almıştım. yatak zaten uygun olmadıgı için örtmedim ama kutusunu ortaya koymuştum. sonra da ablama geri götürdüm . annem haric herkes mutluydu