• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf mi tuhaf müstakbel kaynana derdi

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Hayirli aksamlar hanimlar. Benim basima gelen okadar tuhaf bisi ki dusundukce ben bile gulsem mi aglasam mi karar veremiyorum. Sevgilim hayirli isler bian önce olsun diye tutturdu bu aralar. dedi bi gün annem, annenle sana çaya gelsin evinize. Banada geçenlerde kitap düşkünü bi arkadaşım Türk klasiklerinden "Kaynanam nasil kudurdu" diye bi roman verdi. Bende vazoların dibine koydum onu salona. Biz de kaldırmadik o kitabı ortadan misafir gelecekken ah salak kafamız aklımıza gelmedi günlerdir orada duruyordu kitap. Annemde misafir gelecek diye heyrcanla bisüru hazırlığa girişmis ben disaridayim ev hanimi olan kuzenimi çağırmış yardım etsin diye. Birlikte mutfağa kapanmışlar hiç salona gecmemisler galiba. Neyse uzatmyayom ben geldim eve sonra müstakbel kaynana geldi, kuzenim salona girdi kitabi gördü "bu ne kız!"diye gülmeye başladı densiz. Benimde sinirim bozuldu gülme geldi zor tuttum kendimi. Kadın sessizce cik cik cik yaptı sonrada soğuk davrandi sanki. Moralim bozuldu napicam ya :KK43:

Bozulmuştur yani sen olsan sen de bozulursun ki ilk geliyormuş

Kadının onun klasik olduğu îçeriği vs hakkında bilgi sahibi olma ihtimali var mı

Anlat sevgiline o da annesi ile konuşsun

Bence de bilerek yaptık sanmis olabilir ama bilerek yapmamizda saçmalık olmaz mıydı ?! :( en iyisi sevgilimle konuşayım ama ilk intiba için çok kötü oldu :( cidden çok tuhaf bi olay ya şaka gibi kırk yıl dusunseydim başıma böyle bi sey geleceğini tahmin edemezdim

Bu ne kız diyip kahkaha attıysa eğer,sanki espri anlayışı iyi bir teyze gibi geldi bana,ilk tanışmanız olduğu için garipsemiştir.
İleride beraber kahkaha atarak anlatırsınız ,sen sadece düzgünce sevgiline anlatmayı bil :)

Garip olmuş gerçekten. .
Onun haricinde sevdin mi kaynananı ?

Bu ne kız diyip kahkaha attıysa eğer,sanki espri anlayışı iyi bir teyze gibi geldi bana,ilk tanışmanız olduğu için garipsemiştir.
İleride beraber kahkaha atarak anlatırsınız ,sen sadece düzgünce sevgiline anlatmayı bil :)
Bu ne kız diye gülen sevgilimin annesi değil kuzenim :( keşke annesi gülmus olsa

Garip olmuş gerçekten. .
Onun haricinde sevdin mi kaynananı ?
Daha önceden de karşılaşmistik aslında ama ilk defa hayırlı işler için olduğu belli olan bi bulusmaydi bu kesin olarak. İlk karsilasmamizda kötü elektrik almamistim ama bu sefeekinde aklımda bu saçma olay olduğu için acaba sever miyim diye dusunmeye fırsatım olmadı sanki o da soğuk davrandi gibi geldi bana

Daha önceden de karşılaşmistik aslında ama ilk defa hayırlı işler için olduğu belli olan bi bulusmaydi bu kesin olarak. İlk karsilasmamizda kötü elektrik almamistim ama bu sefeekinde aklımda bu saçma olay olduğu için acaba sever miyim diye dusunmeye fırsatım olmadı sanki o da soğuk davrandi gibi geldi bana

Olabilir ya ..
Zamanla tanırsın ..
Canını sıkma. .

Back
X