Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaşamıştım benzer bişey, kapalı bi arkadaşımla yolda yürürken bi kadın selam verdi geçti buna durup konuşmadıklarından tuhaf geldi sordum tanıyomusun dedim yoo selam verirler kapalılar birbirine dedi şok oldum, açıklar yapsa ayrımcılığı dinsiz olur bunların yaptığı ne peki, ne güzel dünyaHanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
Ben şuan bayram için memleketime gidiyorum otobüsle.iftara az kala önümde oturan amca Bi ön koltuk Bi arka koltuğunda oturan herkese poğaça ve limonata ikram etti. Oruçlarınızı bunlarla açın sevap olsun dedii.yanımdaki kıza da ikram etti. Kapalı yavrum buyur orucunu aç dedi. Ben açık bir kızım. Tesettürlü olmadığım için oruç tutmadığımı zannetti ve bana ikram etmedi. Benim de şuan çok moralim bozuldu. Bu da dert mi ama yani o kadar insanın içinde böyle yapınca kötü hissettim.
Onunki on yargı değil cahillik.bunun başka açıklaması yok ve yine ne yazık ki cahillik de on yargı da yıkılması zor unsurlar.Hanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
Ben şuan bayram için memleketime gidiyorum otobüsle.iftara az kala önümde oturan amca Bi ön koltuk Bi arka koltuğunda oturan herkese poğaça ve limonata ikram etti. Oruçlarınızı bunlarla açın sevap olsun dedii.yanımdaki kıza da ikram etti. Kapalı yavrum buyur orucunu aç dedi. Ben açık bir kızım. Tesettürlü olmadığım için oruç tutmadığımı zannetti ve bana ikram etmedi. Benim de şuan çok moralim bozuldu. Bu da dert mi ama yani o kadar insanın içinde böyle yapınca kötü hissettim.
Salla gitsin tatlım.. takıldığına değmez bile..Hanımlar bu şuan size saçma gelecek olabilir ama ben üzüldüm
Maşallah inançlı değilsiniz ama çoğu kuralı biliyorsunuz.Birde dinde zorlama yoktur diyorlar ya
Bu nedir peki
O amcadan da yerlerdesin suanÖrümcek beyinli
Yobaz