Tuhaf soru

scheker .!.:
erkekler cinsel iliskiye 13 yasindan itibaren basliyorlar dahada erken degilse tabi
o yüzden zor sanirim birde bakirini aramak adam gibi adam olsunda bakirde olmayiversin
hem adam gibi adam hemde bakir olursa tadindan yenmez alllaaama sempatiksalakcinni
inş. canım.. inş. bakir bir erkekle evlenirsin..
acemi olsun o bile güzel..yeterki 0 el olsun..ilk kullanan biz olalım,kullanma kılavuzunu biz okuyalım:dance:
ahhhahahahahhahahahahahhahah koptum yaaaafffff :roflol:
kizzzzz ins simdiki askinla evlenirsinde muradina erersin desene kizzz kaydirigubbakcemile3
aynen balimm kelimesi kelimesine katiliyorum:lepi::lepi:

tabiki bakir olsun bize günahta onlara mübahmı alla alla ya
ama benim aşkım öyle el değmemişkaydirigubbakcemile3 bende öyleyim bulduk birbirimizi ne güzel ilkleri hep birlikte yaşıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş. şimdiki aşkınla evlenirsin ömür boyu aşık ve mutlu mesut yaşarsın tatlım:jeyyar::1hug:

inş. şimdiki aşkınla evlenirsin ömür boyu aşık ve mutlu mesut yaşarsın tatlım:jeyyar::1hug:

eheueheuehehueheuheuhe opuyorumnanaktan
aminnn bütün sevenler ins :Saruboceq:
senin askun varmi
yoksa ins el degmemis gonca gülü tazecik bi herüf buluverirsin gizzz sempatiksalakcinni

çok karısık konusmussun
bana bı erkek cok secıcıyım dese kaçardım
cunku yaalancıdır benı tavlamak ıcın söyluyordur
kız secıcıyım dese normal olabılır toplumda kızlar daha kısıtlanıyor

bana kalırsa kızlar da sevdıgıyle olmayı ogrenmelı.
erkekler nasıl canı ıstedıgı için , ıhtıyac hıssettıgı ıcın veya sevdıgı ıcın beraber oluyrosa

kızlar da olabılmelı,
ama bız ne yapıyor kısıtlıyoruz kendımızı,
ıhtıyacımız halınde yapmıyoruz,
sevınce bıle yapmıyoruz,
canımız cok ıster cok aşık olur cok ınanırsak fala yapıyoruz belkı bazen eglencesıne mı yapıyoruz
hepsı her kişiye gore degısıyor ınan bana ,

aıle yapısı düşünce seklı
cevresel sartlar hep bunlardan dolayı olay ınsanlara göre bır durumdur.

yani sen ne hıssedıyorsan adama bunu soylersın,
mesela sen beraber olmussundur ama canın ıstemıstır artık o yenı erkekten ona ne
hani evlı olsan belkı ılk erkegım olsaydın dıyebılırdın ama dıyemessın kı gecmısı ne yasancagıın bılemessın
belkı ıevlendıgın kısı cok sevdıın olmayacaktı bılemezdın
o yuzden bence bu ka dar zorlamaya gerek yok. ıstıyorsan yapmıssındır. bosver hıc pısman olma.

amaöle sakladım yalanını sıkan erkekten de nefret ederım ben , erkek dedıgın yapacak buldu mu yapacak degıl amasevınce yapacak . ısteyınce belkı yenık düşecek ve yapacak ama sevdım ıstedım ama yapamadım yapmadım sakladım yalanını atmasınlar kımseye.

eheueheuehehueheuheuhe opuyorumnanaktan
aminnn bütün sevenler ins :Saruboceq:
senin askun varmi
yoksa ins el degmemis gonca gülü tazecik bi herüf buluverirsin gizzz sempatiksalakcinni

olmamı canım ya 0 km nişanlım var cok sukur opuyorumnanaktan

olmamı canım ya 0 km nişanlım var cok sukur opuyorumnanaktan

masallah nazar degmesinnn
yanliz su 0 km lafina koptum heeee :roflol:

nadya83 cnm bizemi yazdin cok kariisk konusmussun diye
erkekler yalan söyler tamam ama bu konuda degil:)
üstelik ben sevgilimi cok iyi taniyorum:)
taa kac yasinda cikmaya basladik kaydirigubbakcemile3 yapcagi varsada firsati olmadi bebeimin:asigim:
cnm yalan söyleyen erkekten nefret ederim demissin bana diyosan nerden biliyosun yalan söyledigini ayol guclubacismile tanimiosunki sonucta sevgilimi:)
buldumu yapcakmi sempatiksalakcinni bana ters ne biliyim
ama herkesin yorumu kendine tatlim opuyorumnanaktan

:) tamam öyleyse sevindim canım ben genel konuştm seninkini tanıyormuşsun geçmöiş yaşlarından beri, o halde tanıdığın bir erkek için bunlar geçerli değildir.. turkbayragi

burda ben bakir bir erkek buldum diyenlere söylüyorum nasıl anladınız sizinkilerde zarmı var merak ettim nasıl anladınız bir erkein doğasına aykırı bir konu bu bence ve komik benim erkeim bakire ay komikk ya :))

bekaretin sınırı ne dudaklarımı bakire neresi az kulanılmış olsa olmazmı

jaipuur .!.:
bekaretin sınırı ne dudaklarımı bakire neresi az kulanılmış olsa olmazmı

:roflol: söyle söyleyim cnm güven ve dürüstlük olduktan sonra anlarsin yerimseniben
ben sahsim adina konusuyum normal sevgililer gibi degiliz
yani birbirini tanimayan iki kisi tanisip sonra cikarlarya
biz öyle degiliz yakin akrabayiz
üstelik ben 13tüm sevgilimde 16ydi cikmaya basladigimizda
bide cikmadan önce birbirimizle konusurduk sevgilin varmi fln diye
ben hoslandigim kisiyi fln söylerdim, sevgilimde ayni sekilde söylerdi
ama birbirimizin ilkiyiz
daha önce ikimizinde sevgilisi olmadi
bunun zarla alakasi yok yani opuyorumnanaktan
haklisin yani güven olmaz tabi ama ben cocukluktan beri tanidigim icin böyle bisey söz konusu degil bizim iliskimizde olumunekankayizsmile

:) tamam öyleyse sevindim canım ben genel konuştm seninkini tanıyormuşsun geçmöiş yaşlarından beri, o halde tanıdığın bir erkek için bunlar geçerli değildir.. turkbayragi

öyle cnm
hani kücüklükten beri tanimasam bu kadar emin konusamam belki
ama hem kücük yastan beri ciktigimiz hemde akraba oldugumuz icin biliyorum herseyi:)
ins herseyin ilkini birbirimizde yasadigimiz gibi sonunuda birbirimizde yasamis oluruz
ilk olmak önemli ama son olmak dahada önemli:)

Zarı olan kızlaırn kullanılmadığını nerden biliyorsunuz?Bence zarı cok buyutmeyin gozunuzde

eşim aynam olcagı içinnn, o beni ,ben onu yansıtmalıyım...ben onun ilki,oda benim ilkim olmalıı...kiiiii öyle olcak ..

kaçırma evlen o zaman canım yaa:))
benımkının de ben kucuklugunu bilirim beraber buyuduk ondan eminim yani nasıl biri olduguna ..kacırmıcam da böyle 0 el bir adamı kacırma sende:)))

o tür erkeklere Türk toplumunda rastlamak çok zor die düşünüyorum.çünkü bizim toplumumuzda bi erkek ergenlik çağına girdiği zaman cinsel ilişki yaşaması için zorlanıyor,baskı altına alınıyor.hatta bunu bazı aileler büyükleri yapıyor.bunu yaşamayan yani ilişki yaşamayan erkekler alay konusu oluyor.ama kızlarda öyle değil tabiki.toplumsal bi mesele yani:):):).

kaçırma evlen o zaman canım yaa:))
benımkının de ben kucuklugunu bilirim beraber buyuduk ondan eminim yani nasıl biri olduguna ..kacırmıcam da böyle 0 el bir adamı kacırma sende:)))

:) buldum kendime göre birini birakir miyim hic eheuheuheuh
hayirlisi cnm insssss evlilikle noktalariz iliskimizi :asigim:

ins kacirmayizz kizzzz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…