Tuhaf soru

ya pardonda sizi alakadar edermi benim akrabamla birlikte olmam???
banane konu sacmaysa
gidin konu sahibesine deyin sacma diye :umursamaz:

yoo etmyo zaten ama kimseyi ilgilendirmezse böyle bir paylaşım sitesinde bunu yazma ayıp bence zaten kendinde utandığn içinde kimseye yakınlk derecesini söylememişsin utnmazsan zaten söylrdin bana göre sapıkça ve ensest bir ilişki burda paylaşma bende sonuna kadar düşüncemi söylerim aferimmi bekliyosun amcanın yada ne biliyim teyzenin oğluyla berabersin diye

nerde ne yazcami sanami sorcam??
niye utaniyim, ayip bisey yapmiyorum ben yerimseniben
akrabayim dedigime göre demekki utanmiyorum
ayrica en ince detayima kadar yazmak zorunda degilim
ben snein hayatin hakkinda konusmuyosam sende benim hayatim hakkinda düsünceni söyleyemezsin !!!

sadece gülüyorum sana ne kadar cahil olduğun ve seviyende zaten yaşadığın ilişkiden belli
çirkefleşerek üste çıkar senin gibiler normal birşey yaptığını düşünüyosan kimle ilişkide olduğunu yazamışsın ama derecesini yazamamışsın ki sende biliyosun normal birşey olmadığını zaten kendinde farkındasın belkide doğacak sakat çocuklarını düşündüğün için bu dengesizliğin

sen dis kapinin dis mandali olarak, benim hayatima karisamazsin, tekrar söylüyorum SANANE
istedigimle istedigim iliskiyi yasarim
benim derdim senimi gerdi??
asil baskalarinin hayati hakkinda konusarak en büyük cirkefligi kendin gösteriyosun
mecbur muyum derecesini yazmaya, seni ilgilendirirmi??
farkindayim veya degilim SANANE yahu
düsünürüm düsünmem SANANE

bilmiyorumkismile

Benim eşimde ilkkez benle birlikte oldu.
Hatta arkadaşları arasında dalga konusu olmasın diye bir yalan uydurmuş gittiğne dair.
Açıkçası erkektede ilk olmalı diyordum istediğim gibide oldu.
Ama ilk birlikteliğimiz biraz sıkıntılıydı.Ozaman dedim aslında tecrüben olsaymış iyi olabilirmiş.
Bazende diyorum yok ya herşeyi beraber yaşadık ben ne kadar masumsan oda o kadar masum.
Ama yinede ilk olmak güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…