- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
Kızlar size tuhaf gelebilirde erkekler hep bakire kız arıyorlar ya toplumuzca öle.doğru olanda bu..peki erkeklerde nie aranmıyor..düşünsenize tüm kızlara kadınlara hayır demiş.sevdiğine saklamış kendini sevgisini...istermiydiniz yoksa erkek adamdır yaptığı kardır yada aman o erkektir deyipte.aramazmısınız erkektede bakirliği.
Peki aranızda bakir erkekler evi olan varmı?
Saçma gelebilir sorum ama illaki mide erkeklerdemi var?
Diyemezmiyiz bizlerde sadece benim oldu?
zaten Bu erkekler 18 ime gireyim milli olacam o gün diye tuttururlaryok anam yok Bu devirde nerde el değmemiş erkek. Benimki de o kadar yakısıklıdır karizmadır hiç Boş kalır mı. kadının Biri resmen taciz etmiş, ilk ilişkisi öyle olmuş. kadın atlamış üstüne sonrasında da Biri daha olmuş. 2 taneymiş gene az diyorum napim onların sevgilimin tenine dokunmuş olmasını hazmedemiyorum o ayrı deliye dönüyorum düşündükçe
zaten Bu erkekler 18 ime gireyim milli olacam o gün diye tuttururlaryok anam yok Bu devirde nerde el değmemiş erkek. Benimki de o kadar yakısıklıdır karizmadır hiç Boş kalır mı. kadının Biri resmen taciz etmiş, ilk ilişkisi öyle olmuş. kadın atlamış üstüne sonrasında da Biri daha olmuş. 2 taneymiş gene az diyorum napim onların sevgilimin tenine dokunmuş olmasını hazmedemiyorum o ayrı deliye dönüyorum düşündükçe
aynenn birine bakmis olmasi bile beni deli ederQueen. .!.:aynen canım benim sevgilimin de önceden bi kız kalkışmış amaa kız daha fazla niyeti bozmadan kapıyı çarpıp gitmiş. Ben çok kıskancım öyle bişey olsa kendi kendimi yerdim sadece elini tutmuş olmasını bile düşündükce sinirleniyorum.. senin sevgilininde öyle çok olmamış canım 2 tanecik.. kalbinde daim ol sen
18e gireyim yapcam denilen şey ehliyet almakdeğilmiydi
benmi yanlış biliyorumohaoldumsmile
bunadamı yaş kotası konulmuş
aynenn birine bakmis olmasi bile beni deli eder
keske bu kadar kiskanc olmasaydim
kizzz senin yazdiklarin beni kahkahaya boguyo yaaaaa sırnaşık şey
öyle valladoğru değilmi ama arkadaşım
amerikada avrupada cinsellik yaşı neredeyse çocuk yaşlara inmedimi ne yazıkki
:roflol: alemsin cnm yaaa:)
ben sansli kisilerdenim o zaman:)
cocuk öyle seyler yapmaya firsat bulamadiki yapsin:roflol:
ay ins yapmazda böyle kalir:)
ins iliskimiz evlilikle sonuclanirda istedigim gibi ilki olurum:)
cnm olan olmus kiz takma
suan senle beraber önemli olan o opuyorumnanaktan
gerisi bos kaydirigubbakcemile5
aynen cnm katiliyorum kelimesi kelimesine olumunekankayizsmile
ins allah nasip ederde sevgilimle evlenirim ve herseyin ilkini birbirimizde yasariz
diger türlü olursa ben bunalima girerim valla
hep aklimin bi kösesinde olur
acaba onlarlayken dahami mutluydu fln diye :1no2:
ben cok kiskancim sevdigim kisiyi asla bi baskasiyla paylasamam :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?