- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
anneme anlatıyorum haklısın ama boşver bize yakışmaz sana yakışan şekilde ağırla diyor.öyle yapınca yaptıkları yanına kar kalıcak diyorum ama nafileBen bir de başka bir konuyla karıştırmışım sizi bekar ayrı evde yaşıyor sandım, evli barklı insanların hayatına da anneler niye bu kadar karışıyor ki sizin eviniz düzeniniz istediğinizi çağırırsınız. Bebeğiniz varmış bir de misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.
Kuru çayla göndermedigin sürece ayıp olmaz kuru pasta falan artık dünya para zaten bide yanına kuruyemiş ohhkızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.
Bı an konuyu yeğenim mi açtı diye koştur koştur girdim başlığı görüncekızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.
Sallanmıyor işteokudum konunu,neden görüşüyorsun ki neden ağırlıyorsun yani evinde,gerçekten bu insanları dert ediyor musun?
sallaa boşver yaa
kızlar baştan başlayayım .. benim bir teyzem var biraz bencil bir insan hep bana diyen tiplerden .kendine iş düşünce oram buram ağrıyor diyen tiplerden.kızı evlendi benim annem teyzemin kızına altın bileklik pasta seti hediye aldı benim düğünüm oldu teyzem bana 300 tl taktı teyzemin kızı ise hiç bir şey (durumları müsait bu arada) sonra teyzemin gelini doğum yaptı daha 2 hafta oldu annemi arayıp fırçaladı teyzem ''ne yabancı gibi duruyorsun gel gör bebeği ''diye ben doğum yaptım evi bana 5 dk mesafede kızımı görmeye gelmedi 3 aylık oldu kızım.şiödi sorum şu kızı gelcek istanbuldan annem çağır diyor ikisini ben istemiyorum açıkçası ama annemi de kırmak istemiyorum.onları çağırsam mı ya da nasıl davranmalıyım onlara karşı.annem çok mülayim biri onun bu huyunu suistimal ediyorlar gibi geliyor bana . o yüzden soğudum hepsinden.
kızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.
Eskiden karton kutunun içinde poşet dolusu gofret satarlardı, bunu hatırladım bir anZahmet edip sizi aramamış, herkesi davet edip sizi etmemiş eee bu tipe pasta ve kuru pasta çok bile değmez iyi bir pasta dünya para, ben olsam gıcıklığına çubuk kraker ve bisküvi koyarım bir de çay tamam :))) haa annenizin içine sinmiyorsa pötibör bisküvi ile mozaik pasta yapın, kış günü soğuk soğuk yesinler akıllanırlar belki :)))
anneme anlatıyorum haklısın ama boşver bize yakışmaz sana yakışan şekilde ağırla diyor.öyle yapınca yaptıkları yanına kar kalıcak diyorum ama nafile
Aynı şeyi yazacaktım, anneler çocuklarının hayatına bu kadar dahil olmamalı. Annesi çok değer veriyorsa kendi evine davet etmeli.Ben bir de başka bir konuyla karıştırmışım sizi bekar ayrı evde yaşıyor sandım, evli barklı insanların hayatına da anneler niye bu kadar karışıyor ki sizin eviniz düzeniniz istediğinizi çağırırsınız. Bebeğiniz varmış bir de misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.
Hic birseyi hazirlamak zorunda degilsin ki? Annene degilde sana haber verselerdi!! Valla sinirlendim suankızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?