TUHAF TEYZEM VE KIZI (DEVAMI)

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
kızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.

edit: bugün teyzem geldi anneme annem beni de çağırdı ama annem bana çok soğuktu yani olay çıkarcam diye korktu galiba. teyzem dedi kusura bakma gelmedim şöyle oldu böyle oldu bunu bekledim falan dedim teyze önceden de gelebilirdin , bekledim yani sonra annemle konuşuyorum annem ben karışmıyorum dedi neden bilmiyorum ama böyle demesi beni üzdü.

Son düzenleme:
Ben bir de başka bir konuyla karıştırmışım sizi bekar ayrı evde yaşıyor sandım, evli barklı insanların hayatına da anneler niye bu kadar karışıyor ki sizin eviniz düzeniniz istediğinizi çağırırsınız. Bebeğiniz varmış bir de misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.

Ben bir de başka bir konuyla karıştırmışım sizi bekar ayrı evde yaşıyor sandım, evli barklı insanların hayatına da anneler niye bu kadar karışıyor ki sizin eviniz düzeniniz istediğinizi çağırırsınız. Bebeğiniz varmış bir de misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.
anneme anlatıyorum haklısın ama boşver bize yakışmaz sana yakışan şekilde ağırla diyor.öyle yapınca yaptıkları yanına kar kalıcak diyorum ama nafile

kızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.
Kuru çayla göndermedigin sürece ayıp olmaz kuru pasta falan artık dünya para zaten bide yanına kuruyemiş ohh🤔😅

Annenize diyin ayipsa bana ayip cok istiyorsan kendi evinde agirla yardim ederim ama onlar gelmeden de evime donerim ben davet etmek istemiyorum lutfen bu konuda kararima saygi duy sende bana ayip ediyorsun konuyu kapat. illa davet etmek zorunda degilsiniz siz bir yetiskinsiniz annenizin dedikleri size ters geliyorsa yapmayin.

Bı an konuyu yeğenim mi açtı diye koştur koştur girdim başlığı görünce
Diyecektim ki ben tuhafimda kızım daha bebek
Ondan ne istiyorsun .

Ben geçen gün eşimin teyzesigil geldi bı browni yaptım yanına kuru pasta aldım valla küsen küssün

Dayisigil gelince de pastaneden börek ve kurupasta almıştım dayisida tatlı kuruyemiş filan getirmiş koydum önlerine

Hiç koştur koştur uğraşamam bence sende ince dusunmeyi bırak
Ben ikidir inceliği bıraktım ohhh be yorulmuyorum

kızlar baştan başlayayım .. benim bir teyzem var biraz bencil bir insan hep bana diyen tiplerden .kendine iş düşünce oram buram ağrıyor diyen tiplerden.kızı evlendi benim annem teyzemin kızına altın bileklik pasta seti hediye aldı benim düğünüm oldu teyzem bana 300 tl taktı teyzemin kızı ise hiç bir şey (durumları müsait bu arada) sonra teyzemin gelini doğum yaptı daha 2 hafta oldu annemi arayıp fırçaladı teyzem ''ne yabancı gibi duruyorsun gel gör bebeği ''diye ben doğum yaptım evi bana 5 dk mesafede kızımı görmeye gelmedi 3 aylık oldu kızım.şiödi sorum şu kızı gelcek istanbuldan annem çağır diyor ikisini ben istemiyorum açıkçası ama annemi de kırmak istemiyorum.onları çağırsam mı ya da nasıl davranmalıyım onlara karşı.annem çok mülayim biri onun bu huyunu suistimal ediyorlar gibi geliyor bana . o yüzden soğudum hepsinden.

Eski konu bu. 5 dakika mesafeden gelmemiş ve anneniz de aynı şekilde arayıp cazgırlık etmemiş şimdi siz çağırdığınızda yüzüne vurun derim kibarca. Çok yakın içten olmaz mesafeli davranırsınız

Zahmet edip sizi aramamış, herkesi davet edip sizi etmemiş eee bu tipe pasta ve kuru pasta çok bile değmez iyi bir pasta dünya para, ben olsam gıcıklığına çubuk kraker ve bisküvi koyarım bir de çay tamam :))) haa annenizin içine sinmiyorsa pötibör bisküvi ile mozaik pasta yapın, kış günü soğuk soğuk yesinler akıllanırlar belki :)))

Zahmet edip sizi aramamış, herkesi davet edip sizi etmemiş eee bu tipe pasta ve kuru pasta çok bile değmez iyi bir pasta dünya para, ben olsam gıcıklığına çubuk kraker ve bisküvi koyarım bir de çay tamam :))) haa annenizin içine sinmiyorsa pötibör bisküvi ile mozaik pasta yapın, kış günü soğuk soğuk yesinler akıllanırlar belki :)))
Eskiden karton kutunun içinde poşet dolusu gofret satarlardı, bunu hatırladım bir an

Aynı şeyi yazacaktım, anneler çocuklarının hayatına bu kadar dahil olmamalı. Annesi çok değer veriyorsa kendi evine davet etmeli.

daha ne olacaktı çok bile

ama teyzenize sokun lafı.. anneme demişsin el gibi durma sen de az değilsin teyze vs gibi gibi

Hic birseyi hazirlamak zorunda degilsin ki? Annene degilde sana haber verselerdi!! Valla sinirlendim suan 😅 kiz nasil sabirlisin

Back
X