- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
kızlar teyzemden bahsetmiştim size konuyu bilmeyen tuhaf teyzem ve kızı yazıp konuyu okuyabilir . devam ediyorum teyzemin kızı geldi şehir dışından bana gelmek istiyorlarmış .beni değil de annemi arayıp yolladılar. pastaneden pasta ve kuru pasta alcam çok mu baştan savma olur sizce ? he bu arada geçen herkesi evine davet etmiş kız yeğenleri hariç içimden hiç gelmiyor onu çağırmak ama annem olmaz diyor.
edit: bugün teyzem geldi anneme annem beni de çağırdı ama annem bana çok soğuktu yani olay çıkarcam diye korktu galiba. teyzem dedi kusura bakma gelmedim şöyle oldu böyle oldu bunu bekledim falan dedim teyze önceden de gelebilirdin , bekledim yani sonra annemle konuşuyorum annem ben karışmıyorum dedi neden bilmiyorum ama böyle demesi beni üzdü.
edit: bugün teyzem geldi anneme annem beni de çağırdı ama annem bana çok soğuktu yani olay çıkarcam diye korktu galiba. teyzem dedi kusura bakma gelmedim şöyle oldu böyle oldu bunu bekledim falan dedim teyze önceden de gelebilirdin , bekledim yani sonra annemle konuşuyorum annem ben karışmıyorum dedi neden bilmiyorum ama böyle demesi beni üzdü.
Son düzenleme: