Tuhaf

o ailesiyle ilgili ne söylerse söylesin siz söylemeyin. onlar kan can. ister kızar ister söver döner dolaşır yine sever. ama siz söylerseniz mesele olur.
reglide saatlerce telde konusmak ne bileyim bana fazla geldi. arkadaslarina sozu varsa falan bir de. başka meşgale bulun o dönemler için.
ya bir de sesler duymak çok normal bir şey değil. bir dr a mı görünseniz?
Sürekli her akşam yaptığı biseydi oyun oynamak ben de o gün bari mesajlaşma şeklinde uyuyana kadar konuşalım demek istedim.atiyorum 1 _2 arası.Sadece regl döneminde oluyor ne hikmetse.

Adam ailesini herşeyin üstünde tutuyor. Siz bence biraz fazla beklenti içindesiniz ama o da fazla odun. Ben olsam süreci yavaşlatır ne yapacağını izlerdim. Özellikle ablasının güya "şaka"sı inanılmaz çirkin. Orada verdiği tepki fragman olmuş bence....

Böyle biriyle ciddi düşünmeden önce kendi kendinize ciddi ciddi düşünün derim...
Ona da dedim ailen konusunda fazla hassas ve taraflısin diye onu da kabul etmedi hiç bı şekilde.

Ailesiyle iliskilerine gereksiz fazla karismissiniz bence. Ablasinin evliligi, ailesiyle para iliskisi sizi ilgilendirmez. Evli bile degilsiniz daha.
Maksat ailesini tanımaktı elbette beni ilgilendirmez özel hayatları ama o çirkin şaka karşısında sakin kalamazdim ki ben aşıktır derken zannetmiyorum diyerek aksini iddia eden kendisiydi ben de kendi imasini hatırlattım.ikincisi de yani kira mevzusu yol göstermeydi her şeyi üstlenme gibi amacı olduğu için.

Anlattiginiz olaylar 1 yıllık sevgililik dönemi değil de 20 yıllık yüz göz olunmuş evlilik gibi duruyor.
Daha şimdiden bunları yasamaya gerek var mı?
Bir de bana çok ilginç gelen regl döneminde tek başına kalamamaniz. Bunun için bir doktora gittiniz mi. Açıkçası ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Gitmedim ama işin dini boyutu var diye biliyorum o tür paylaşımlar da yasak malum o yüzden paylaşamiyorum.psikolojik de olabilir tabi bı kere denk geldiği için regl olduğum da korkutuyolar psikolojisine de kapılmis olabilirim.

Sürekli her akşam yaptığı biseydi oyun oynamak ben de o gün bari mesajlaşma şeklinde uyuyana kadar konuşalım demek istedim.atiyorum 1 _2 arası.Sadece regl döneminde oluyor ne hikmetse.
erkekler bunalıyor böyle isteklerden ya. çok talepkar, nazlı falan görünüyoruz sanırım. ha tabi bir de ilk zamanlar her şeye eyvallah gülüm oldukları için sonradan böyle olunca bize garip geliyor tabi :)
hrr akşam oyun fenaymış bu arada :/

Regl dönemindeki durumunuzu normal bi durummuş ve insanların bu durumu kabullenmesi gerekliymiş gibi anlatmışsınız ama durum normal olmamakla beraber tedavi edilmesi gereken bi psikolojik sorun. Sonuçta kimse siz regl oldunuz diye planını işini gücünü herşeyini size göre ayarlayamaz her ay her ay. Ailesiyle durumuna fazla müdahil olmuşsunuz parasıydı eviydi kirasıydı falan size ne bunlardan ayıp geliyo bana bunlar ben evliyken eşimin ailesiyle para pul işlerine karışmıyoken siz hangi hakla cümle kurabiliyosunuz bu konularda? Ablası saygısızlık yapmış mesajla ama sizin karşı tepkiniz onun patavatsız şakasından çok daha ağır bence, bi insanın ablası için bu cümleleri kurarsanız ağır karşılık alabilirsiniz gayet normal. Sevgiliniz genel olarak normal ve mükemmel bi sevgili gibi gözükmüyo ama siz de açıkçası pek öyle sayılmazsınız :KK66:
Evet fazla yüz göz olduğumu kabul ediyorum ailevi meselelerde ama asıl derdim aynı mesele için farklı şeyler söyleyip savunma psikolojisine girmesi.

Daha ortada söz nişan evlilik yokken parasal konuları düğün nasıl olacak, neyi nerden ödeyeceksini haksız buldum. Regl döneminizde yalnız kalmamanızda tuhaf. 27 yaş küçük bir yaş değil. Bu zamana kadar nasıl başa çıktınız? Evlenince eşiniz gece çalışsa annenize mi gideceksiniz? Burda erkek arkadaşınızın tepkisini haklı buldum. Ailevi meselelere fazla girilmiş. Onun tepkilerinden önce sizin psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum regl dönemleri için. Siz fazla dahil olmuşsunuz. O da boş boğazlık etmiş.

Erkek arkadaşınız biraz düşüncesiz evet, ama çok abartılacak bir şey de yok bence. Her regl döneminizde onun sizle konuşmasını sizle ilgilenmesini beklemeniz biraz abartılı geldi bana, bilmiyorum, başka şeylerle kendinizi oyalamalısınız. Erkekler bu benle ilgilen tavrından bunalıyorlar genelde. Hem bir sene önce o mu vardı hayatınızda, belki yarın da olmayacak, böyle sorunları kendiniz çözerseniz bağımlı değil bağlı bir ilişki kurabilirsiniz.

Diğer konularda da, ben ailesine laf etmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum. Hem para konusunda karışmamalısınız, o o şekilde davranmaya karar vermiş, kirayı ailesine vermeye kendi başka şekilde halletmeye karar vermiş, saygı duymalısınız. Evli de değilsiniz, parası onun kendi sorumluluğunda ve yönetiminde, karışmanızı doğru bulmadım. Hele ailesini bu şekilde eleştirmeniz hiç hoş değil, yani kendi ablasına istediği lafı der, ama siz gidip ablasını eleştiremezsiniz. Ablası o onun, canı kanı. Siz suçlu çıkarsınız. Ablasının yaptığı şaka hiç hoş değil, ama ablası olduğu için o unutulur, sizin zengin adamla evlendi lafınız ömür boyu hatırlanır. Eğer devam etmek istiyorsanız bu insanla ailesine laf etmemeyi öğrenmelisiniz bence. O sizi yakın görüp içinden geldiği gibi konuşuyor ama siz söyleyince savunmaya geçiyor belli. Empati kürüyorum, annemin babamın arkasından bir sürü laf edebilirim ama biri hele eşim bir şey diyecek olsa ben de sinirlenirim herhalde, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet o konuda hak veriyorum yani müdahil olmamam gerekirdi sinirli dahi olsam cirkinlesmemem gerekirdi empati kurunca evet bende ne kadar da kötü olsalar ailemin başkası tarafından eleştirilmesine Karsi çıkarım.benim asıl derdim ağız degistrilmesiydi.tamam ailesini savunduğu için üstünü örtüyo olabilir ama başka konularda da aynı tavra giriyor.

27 yaşındaki bi kadın korkuyorum deyip erkek arkadaşı onunla konuşsun diyo.. Tamamen psikolojik. Bence bi psikiyatriye gidin öncelikle.. Bundan dolayı erkek arkadaş rahatsız tabi ki de olur.. Ama unutkanlığı konusunda evet sinir bozucu.

erkekler bunalıyor böyle isteklerden ya. çok talepkar, nazlı falan görünüyoruz sanırım. ha tabi bir de ilk zamanlar her şeye eyvallah gülüm oldukları için sonradan böyle olunca bize garip geliyor tabi :)
hrr akşam oyun fenaymış bu arada :/
Onu da aşmıştık oyun meselesini yani.sonra tekrar başladı:/ evet başta olduğu gibi kalamiyo kimse maalesef.

Daha ortada söz nişan evlilik yokken parasal konuları düğün nasıl olacak, neyi nerden ödeyeceksini haksız buldum. Regl döneminizde yalnız kalmamanızda tuhaf. 27 yaş küçük bir yaş değil. Bu zamana kadar nasıl başa çıktınız? Evlenince eşiniz gece çalışsa annenize mi gideceksiniz? Burda erkek arkadaşınızın tepkisini haklı buldum. Ailevi meselelere fazla girilmiş. Onun tepkilerinden önce sizin psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum regl dönemleri için. Siz fazla dahil olmuşsunuz. O da boş boğazlık etmiş.
Sürekli olan bişey değildi lise donemindeyken olmuştu izlediklerimden etkilenip şu gerçek kesit gibi programlardan.uzun yıllar korku yaşamadım bu sene tekrarladı her zaman da olmuyor belki o anlar depresif olduğum için denk geliyo bilemiyorum.

Ablasının söylediği lafı size söylemesi inanılmaz yanlış. Siz şimdi ablasına karşı hep tavırlı olacaksınız ve haklısınız da. Ailesi hakkında kendisi konuşuyor, eleştiri yapıyor ama başkası yapınca zor gelir insana, savunmaya geçer , o durum oluşuyor herhalde. Siz ailesi ile ilgili hiçbir şey demeyin, yorum yapmayın bence. Regl dönemindeki sesler için de psikolojik destek alın.

Hakaret konusunda haksızsınız.

Regl dönemi sesler duyuyorsanız psikolojik yardım alın. Bu yaşta anne ile yatmak da bana anormal geldi.

Aile içi para meselesi sizi ilgilendirmez. Madem her şeyi o yapmak istiyor, ileride evlilik meselesini ciddi şekilde konuştuğunuzda sorarsınız. Belki de şimdi ailesinin ihtiyacı var ve al düğün yapalım dediniz. Onu da bilemeyiz. Güvendiği başka bir şey de olabilir.

Aile içi iletişimine de girmeyin derim. Kendisi laf, söz etse de siz 'açık arayan' olursunuz. Size böyle konuşan kişi ablasına sizle ilgili ne söyledi de 'ucuzu sevgiline al' dedi onu da merak ettim. Zira sevgiliniz biraz lafçı gibi duruyor. Ablanın durduk yere bunu dediğini düşünmüyorum.
Ablasının söylediği lafı size söylemesi inanılmaz yanlış. Siz şimdi ablasına karşı hep tavırlı olacaksınız ve haklısınız da. Ailesi hakkında kendisi konuşuyor, eleştiri yapıyor ama başkası yapınca zor gelir insana, savunmaya geçer , o durum oluşuyor herhalde. Siz ailesi ile ilgili hiçbir şey demeyin, yorum yapmayın bence. Regl dönemindeki sesler için de psikolojik destek alın.
Evet keske soylemeseydi kimsenin o laf karşısında sakin kalacağına inanmıyorum.

Evlilik konusu açılınca iş düğüne de sonra da maddiyata geliyor yani bunun için nişan mı olması gerekli bilmiyorum.fazla dahil olduğumu kabul ediyorum ama karşımdaki insandan aldığım tepkinin normal olduğunu düşünmüyorum.

Sürekli olan bişey değildi lise donemindeyken olmuştu izlediklerimden etkilenip şu gerçek kesit gibi programlardan.uzun yıllar korku yaşamadım bu sene tekrarladı her zaman da olmuyor belki o anlar depresif olduğum için denk geliyo bilemiyorum.
İleride panik atak vs bunlara sebep olabilir. Çözüm olmazsa herşey her zaman daha kötüye gider çok önemli bu. Bınun ilerde lohusalığı var o dönemleri de yaşayacaksınız. Daha zor geçmemesi için kendinizi telkin edin

Yorum yapan arkadaslara tamamen katilmakla beraber ben en çok unutkanlik diye tabir ettiginiz olaya takildim. Unutkanlik boyle bisey degildir bece, insan yeri gelir biyere gidip orada ne yapacagini unutur ama dayisinin ikinci kez evlendigini nasil unutur. Bunun dogrulugunu teyit ettinizmi siz, sanki oylesine atilmis ve unutulmus yalan gibi geldi bana daha cok

Sevgilinizin ablasının lafını size taşıması ne kadar yanlışsa sizin de gösteriş meraklısı olmasa zengin adamla evlenmezdi demeniz yanlış. Daha önce "aşık olmuş evlenmiş" demiştiniz öyle değilmi... İkinizinde hataları var...

Evlilik konusu açılınca iş düğüne de sonra da maddiyata geliyor yani bunun için nişan mı olması gerekli bilmiyorum.fazla dahil olduğumu kabul ediyorum ama karşımdaki insandan aldığım tepkinin normal olduğunu düşünmüyorum.
Çalış işe gir deseniz anlarım ama aileden alacağım kirayı örnek göstermeniz doğru değil. Alacağı parayı kendi nasıl yönetip ne yapacağını bilmeli

Back
X