Erkek arkadaşınız biraz düşüncesiz evet, ama çok abartılacak bir şey de yok bence. Her regl döneminizde onun sizle konuşmasını sizle ilgilenmesini beklemeniz biraz abartılı geldi bana, bilmiyorum, başka şeylerle kendinizi oyalamalısınız. Erkekler bu benle ilgilen tavrından bunalıyorlar genelde. Hem bir sene önce o mu vardı hayatınızda, belki yarın da olmayacak, böyle sorunları kendiniz çözerseniz bağımlı değil bağlı bir ilişki kurabilirsiniz.
Diğer konularda da, ben ailesine laf etmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum. Hem para konusunda karışmamalısınız, o o şekilde davranmaya karar vermiş, kirayı ailesine vermeye kendi başka şekilde halletmeye karar vermiş, saygı duymalısınız. Evli de değilsiniz, parası onun kendi sorumluluğunda ve yönetiminde, karışmanızı doğru bulmadım. Hele ailesini bu şekilde eleştirmeniz hiç hoş değil, yani kendi ablasına istediği lafı der, ama siz gidip ablasını eleştiremezsiniz. Ablası o onun, canı kanı. Siz suçlu çıkarsınız. Ablasının yaptığı şaka hiç hoş değil, ama ablası olduğu için o unutulur, sizin zengin adamla evlendi lafınız ömür boyu hatırlanır. Eğer devam etmek istiyorsanız bu insanla ailesine laf etmemeyi öğrenmelisiniz bence. O sizi yakın görüp içinden geldiği gibi konuşuyor ama siz söyleyince savunmaya geçiyor belli. Empati kürüyorum, annemin babamın arkasından bir sürü laf edebilirim ama biri hele eşim bir şey diyecek olsa ben de sinirlenirim herhalde, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?