Bu da yeni moda mı istediğim yorumlar yapınTuhaf bulanlar tuhafligi ile kalsin ozaman ben negatif yorumlarla.ilgilenmiyorum beni anlamaya calisan kisilerin yorumlarini dikkate aliyorum ve alacağım herkesin bilgisine.........
Size de dert begendiremiyoruz sizin yasiniz kac??? İnsanları asagi cekmeye birakin burda boyle bir güruh var zaten..siz de o tayfadan olmalisiniz...Bu da yeni moda mı istediğim yorumlar yapınyaşınız kaç
Haklisiniz iste ben bi an takildim bugune kadar takilmamistm önemsemedm.ama.sonra neden boyle diye sordum iste bir anBaşka bir sorununuz yok da sadece buna takıldıysanız, bikaç kez ben x yengeyim söyle bakim neymiş x yenge filan deyin :))
Hem gercekten değersiz görseler bile kafaya takmaya değmez bence.
Bana bir bebenin yenge deyip dememisini takmayacak kadar büyüğümSize de dert begendiremiyoruz sizin yasiniz kac??? İnsanları asagi cekmeye birakin burda boyle bir güruh var zaten..siz de o tayfadan olmalisiniz...
Evet zaten bunu söylüyorum acikca cocuga takilmiyorum.anne babasinin bunu ogretmeye calismamasindan bahsediyorum?
ben kaytısız kalamadım sonuna kadar haklısın çünkü aynı şeyi yaşıyorum çocuk 6 yaşında ismimle hitap ediyordu.Problem.aramiyorum problem yaratiliyor ben görmezden gelemiyorum bazi seyleri sadece.
Ben de boyle mi düşünülüyor saygisizlik demiyim ama yani aman çocuk ne derse desin buna ne onemi var der gibi düşünülüyor gibi gelmeye basladi artık ve son zmnlarda dikkatimi ceker oldu..Bu da beni niye diye sorgulamaya sevketti hali ile neden insan boyle biseyi normal karsilar kiben kaytısız kalamadım sonuna kadar haklısın çünkü aynı şeyi yaşıyorum çocuk 6 yaşında ismimle hitap ediyordu.
ama kızımada zorla abla diceksin ona diyorlardı.
bana yenge diyemezken 3 yaşında kızımın ona abla de kızım demeleri beni delirtti adeta
bana ismimi söylicek arada 30 yaş var
kızım 3 yaşında 6 yaşında çocuğu şişirecek
anladılar kızdığımı yenge diceksin demişlerki bi anda yenge demeye başladı.
çok sinir bozuyor. resmen önemsizsin sana saygıYa gerek yok deemek istiyorlaR
ya düşünsene 6 yaşında çocuğa abla diceksin diyorlar ama o çocuk herkesin içinde isminle konuştuğunda hiç yorum yapmıyorlar. sence bunun adı nedir.Ben de boyle mi düşünülüyor saygisizlik demiyim ama yani aman çocuk ne derse desin buna ne onemi var der gibi düşünülüyor gibi gelmeye basladi artık ve son zmnlarda dikkatimi ceker oldu..Bu da beni niye diye sorgulamaya sevketti hali ile neden insan boyle biseyi normal karsilar ki
Yaş olarak hatırlamıyorum ama baya baya kendimi bildiğim bir yaşa kadar bende yengelerime hep ismiyle hitap ettim. Gerekçede anneannem ya da annem onlara öyle diyor diye. Annem çok uğraştı "yenge "dedirtmek için ama bir türlü diyemedim. Birgün sokakta yengemi görüp ismiyle hitap ettikten sonra annam eve gelince "ayy insanlar dönüp baktı sen ismiyle söyleyince biraz garip oldu" dedi o gün bugündür "yenge" derim. Yani bazen anne-babayla alakalı olmuyor bu durumlar. Fazla takılmayın.Kizlar merhaba size birşey soracagim daha dogrusu fikrinizi alacagim.
Esimin kiz kardesinin bir cocugu var ,artik konusmaya basladi.Ama çok küçük yaslarfan beri benden bahsedilirken hep ismimle soz edilirdi,ornegin dayısından amcasindan bahsedilirken x dayisi,y amcasi denilirdi.Simdi cocuk sadece bana ismim ile hitap ediyor,dayi amca kavramlari ogretilmis diger kisilere ama bana bu sekilde nedense..kucukken onemsemiyordum zaten çocuk diye,ama sonra dusundum bunu asilayan anne babadir,demekki ben onemsenmiyorum Gibi hissettim.Benim disimda baskalari tarafindan Sorulunca amaan bize de ismimizle hitap ediyor bazen diyorlar ama ben hic duymadim cocugun agzinda annecim babacim lafi var yani.Kendileri ile bu konuyu konusmadim , dediğim gibi kucuk ileride ogrenecek nasilsa diye .ama gordugum kadari ile yasca benden kucuk kisilere bile dayi amca teyze vs demesi ogretilmis..Bunun cocukla alakasi oldugunu dusunmuyorum artik..Yani bu konu biraz garip gelmeye basladi siz ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?