Tuhaf

Hiç öyle şeyler yaşayamadım ya. Biz 3 kızız ve eşlerimiz dışında bizi istemeye gelen olmadi. Iki yıl önce öğrendik ki görücü usulü yanasanlara bizimkiler hep olmaz demiş en başta bize demeden. Iyki dememisler. Hatta babam bir yakın arkadaşına hayır diyemediği için bizim kızın arkadaşı var demiş öyle bir şey olmadığı halde:)) iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum ama öğrenince komik gelmişti.
Bu durum bana da çok olmuştu babam ben sana demedim ama işe yaramazin tekiydi zaten dedi ya da annen tepkili diye söylemedim falancayi okuyor diyerek dedi.
Benim annemin tipik yurdum annesi gibi kızım okur atanır memur olur çalıştığı ortamda kendisi birini bulur düşüncesi vardır hep.Bu yüzden annemin insanların yüzüne tel. Kapattığını bilirim çok iyi bir şey olsa kendi kızları için düşünürdü vs diyerek 😅 görücü usulüne ön yargım anneden geliyor sanırım
Ama bu kişiye annem olumsuz yaklaşmadı memur olduğundan dolayı olsa gerek 😅

Bu durum bana da çok olmuştu babam ben sana demedim ama işe yaramazin tekiydi zaten dedi ya da annen tepkili diye söylemedim falancayi okuyor diyerek dedi.
Benim annemin tipik yurdum annesi gibi kızım okur atanır memur olur çalıştığı ortamda kendisi birini bulur düşüncesi vardır hep.Bu yüzden annemin insanların yüzüne tel. Kapattığını bilirim çok iyi bir şey olsa kendi kızları için düşünürdü vs diyerek 😅 görücü usulüne ön yargım anneden geliyor sanırım
Ama bu kişiye annem olumsuz yaklaşmadı memur olduğundan dolayı olsa gerek 😅
Bizimkiler de aynen öyle kendileri bulsun diye düşünmüş. Hem sonra anlaşamasak sizin yüzünüzden siz istediniz deme ihtimalimiz yok. Şimdi kafalar rahat ohh:))

Bizimkiler de aynen öyle kendileri bulsun diye düşünmüş. Hem sonra anlaşamasak sizin yüzünüzden siz istediniz deme ihtimalimiz yok. Şimdi kafalar rahat ohh:))
Evet zaten bu düşünce çok baskın ben sebep olmayaym kendisi tanısn mantığı

Aşırı sinirleniyorum böyle tiplere.. Mesela güzelsindir aile görür beğenir ama bekletir daha iyisi vardır diye. Bunu bulduysak daha neler çıkar karşımıza diye dolanır durur yıllarca. Bakar ki olacak gbi değil döner dolaşır gelir aynı kapıya.. Bence reddedin. Başka birini bulamamış 🙄

Aşırı sinirleniyorum böyle tiplere.. Mesela güzelsindir aile görür beğenir ama bekletir daha iyisi vardır diye. Bunu bulduysak daha neler çıkar karşımıza diye dolanır durur yıllarca. Bakar ki olacak gbi değil döner dolaşır gelir aynı kapıya.. Bence reddedin. Başka birini bulamamış 🙄
Yalnız ben reddettim kimse bana bir şey vadetmedi ya da umutlanmadim hiç öyle bir durum olmadı aslında🤔

Görüşün, arkadaş ortamında tanışmakla ya da internet ortamından tanışmakla farkı aileler işin içinde olduğu için daha düzgün davranmak zorunda olması. Ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmak yani. Belki çok iyi anlaşırsınız belki de teşekkür eder yola devam edersiniz. 29 yaş olgun bir yaş, ne olduğunu anlayabilecek bir yaş. Denemelisin

Back
X