Tükendiğimi hissediyorum :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Ya ben artik tükendiğimi hissediyorum neden evlenemiyorum ki anlamiyorum ben artik 29 yaşindayim herkes bana hastalikliymişim gibi bakiyo bunaldim artik ama herkes neden neden neden ya yeter demek istiyorum bilmiyorum bende nedenini bilmiyorum işte bana neden aratmasinlar artik üzmesinler beni daha sabah uyandim işe gidiyorum amcanin biri komşumuzmuş haberim bile yok sabahin köründe sen evlimisin diyo bütün enerjimi aldi yaa ablam var odami bekar dedi resmen vah vah der gibi evet bekariz ve ben ne yapabilirim bunu insanlar anlamiyor eğer kaderde evlenememek varsa ben napicam ki insanin çok mutsuzum bunu buraya yazdim siz ne yapabilirsiniz ki içimi döktüm işte anlayin

Çevrendekiler hepsi cok cahil.Yanlis anlama ama cok guldum sabah sabah insanin afyonu patlamaz nerden cikti bu soru sen evlimisin diyeyasin daha cok genc takma onlari konuşsun dursunlar.
Çok bunaltiyorlarsa calis ve o ortamdan uzaklas baska yere.

Kimseye aldırış etmeyin ya zorla evlilik de olmaz zaten düzgün biri çıkarsa tamam vakti gelmemiştir daha inşallah karşınıza sizi anlayan biri çıkar çok fazla takmayin kafanıza

:) bencede sabah sabah ne saçmaydi her yer ayni toplumumuzda eğer bir kiz 30 a geldiyse tamam artik ümidi kes kesin o kız birşey yapmistir bu yargilardan nefret ediyorum

Kimseye aldırış etmeyin ya zorla evlilik de olmaz zaten düzgün biri çıkarsa tamam vakti gelmemiştir daha inşallah karşınıza sizi anlayan biri çıkar çok fazla takmayin kafanıza
Zaten yalnız inanin bende mutlu değilim ama bu sözlerde tuz biberi oluyor umarim hic ümidim kalmasada

:) bencede sabah sabah ne saçmaydi her yer ayni toplumumuzda eğer bir kiz 30 a geldiyse tamam artik ümidi kes kesin o kız birşey yapmistir bu yargilardan nefret ediyorum
Sacmaliga gel ya ben 22 de evlendim suan ki aklim olsa 35 te evlenirdim.

Zaten yalnız inanin bende mutlu değilim ama bu sözlerde tuz biberi oluyor umarim hic ümidim kalmasada
Niye ümidin kalmasın bizim bi abla vardı 35 yaşında evlendi daha öncesinde benim kısmetim trafik kazasında öldü herhalde derdi:)) ama şimdi evli herşey nasip

Bence siz çevrenize aldırış etmeyin sırf birileri istiyor diye evlenilmez illa herkes evlenecek diye bir kaidede Yok evlenenin başı göğe mi eriyor hayret bir şey ((malasef bizim toplumumuz böyle en güzeli gülüp geçmek

Ne alaka ya ..
Herkes evlenicek diye bi kaide mi var
Amca sen evlendin de noldu deseydin

Malesef canm haklisiniz

Bu insanımızı evlilik merakı nedir anlamadım gitti. Sanki evli olanların hepsinin şahane bir evlilik ve seks hayatı var
Kesinlikle size katiliyorum illa sanki bu evlidir gibi bi damga yemek lazim gibi kabaca bir tabir ama maalesef toplumun bakişi bu en okumuşu bile

standart baskılar ama kötü bir evlilik yapacağınıza kaliteli bir bekarlık yaşayın daha iyi. etrafın dediklerinden daha çok sizin hayatta nasıl mutlu olduğunuz ve neler yapmak istediğinizle ilgili.

Densiz amcaları duymamaya çalış. Kendini iyi hissedeceksen tersle hatta. Şuan evli ama dayak yiyen hor görülen çocuk yüzünden boşanamayan kadınlardan olsan daha mı iyiydi?

Evlenince de cocuk sorarlar, cocuk yapinca ikinciyi sorarlar, sismansan niye siskosun, zayifsan niye yemiyorsun diye sorarlar, maasini sorarlar, ev senin mi kira mi diye sorarlar, gozun lens mi, burnun estetik mi, ramazanda niyetli misin, bayramda niye tatildesin, bosansan niye ayrıldın, bosanmasan niye bu adami cekiyorsun diye sorarlar, milletin sorulari bitmez ki.

Sen biraz konuyu kafana takmissin amcanin sorusu da son damla olmus. Evlenmek cok buyuk bir basari degil 23 yasinda evlendim ben basim goge ermedi. Hayirlisini iste insallah senide kismetin bulur birgun

27 yaşındayım,öğretmenim,geçen sene evlendim,2 aylık kzım var.Eşim akşam yemeğini yiyip uyuyakalıyor ben de kızımla gündüzki düzen devam.
Kızımla eşim arasında Bi fark göremiyorum.Yemeğini yap,kıyafetlerini temizle...Allahtan eşim kendiliğinden uyuyor,o da abarttı iyice uyumayı.Seninki mi dert acaba benmki mi bilemedim

29 hiç de geç kalınmış değil,insanların çoğu sığ boşver sen

Bilmiyorum ama tek bildiğim çok bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…