• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendiğimi hissediyorum :(

Bu insanımızı evlilik merakı nedir anlamadım gitti. Sanki evli olanların hepsinin şahane bir evlilik ve seks hayatı var :işsiz:
Bence kendi başlarını yaktılar ya bekarlarında başını yakmak istiyorlar. Esas Problem bir kadının evlenmediği için kendisini yarım eksik hissetmesi. Doğru ya bu topraklarda başka bir varoluş amacı olamaz.

Hayatınıza bir erkek ya da çocuk girince mi tam olacaksınız? Ne var ki şu erkeklerde? Mesele neden evlenelim? Her tarafı dağıtan, seks manyağı, evli olduğu halde fırsat bulunca aldatan, tüm dünyayı becerse doymayacak, sevme becerisi olamayan, çocuk bakmayı maddi ihtiyaçları karşılamak zanneden bir varlıkla neden evlenelim?

Valla evlenen de pişman,evlenmeyen de pişman....
Boşverin bekarlığın tadını çıkarın...
Evlenenlerin başı, bal küpüne mi batıyor sanıyorsunuz!!!!!

İlle de evliliği değil Allahtan hayırlısını iste. Manyağın birine denk gelsen de evlendikten sonra anlasan daha mi iyi olacak? Nedir bu evlilik takıntısı kızlarımızdaki? Gez toz bekarlığın tadını çıkar.

Hastalıklı gibi bakılmıyor o senin görüşün. Sen o kadar çok takıntı haline getirmişsinki meseleyi sanki sana bakan evli olmadığını anlıyormuş da sanki çok kötü bir şeymiş gibi düşünüyor sanıyorsun.

O amcaya çok güldüm valla. Ne o öyle ah vah. Uzak dur böyle tuhaf insanlardan. Onların fikirlerini önemseme.

Back
X