Tükendim artık fikir lütfen :(

Deniz sahil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
55
13
3
Merhaba
Ben 25 yaşındayım üniversiteyi ailemle okudum ve aynı zamanda çalıştım. Gece iş gündüz okul. Kendi emeğimle ailemin desteği olmadan üniv kazandım okudum bitti. Kpss çalıştım deliler gibi.Bu yıl atanıyorum Allahın izniyle
Sorun şu ; Ben başka bir şehire atanmak istiyorum buna müsade etmiyorlar kendi şehrim geliyor önce olduğun yeri yaz diyorlar. Benim fikrim önemli değil listeyide babam hazırlayacakmış. Bu yaşımda babam bana vurmaktan çekinmiyor vuruyor da .Herşeyim kısıtlanır teyzemin bile yanına gidince şehir dışına yalvarmak zorundayım. Her iki kelimesinden biri küfür özürlü aptal gerizekalı. Ayrıntıları anlatsam ağzınız açık kalır. 16 yaşındayken kuran getir oku Karşımda dedi özel günümdeydim diye daha sonra okuyacağım dedim gerdan kemiğimden tutup yerlere atarak dövmüştü. Küçükken sürekli örtünme baskısı örtündüm hiç istemeden ağzımı bile açamadım şimdiye kadar istemiyorum diye bunu nasıl söylicem. 25 Yaşında değil bi çocuk muamelesi görüyorum bu yüzden Özgüven karar alma hepsi düşüyor .Hem dışarı atanma hem açılma mevzusu nolcak bilmiyorum

Bircok seyi basarmissin bu senin hayatin sectigin hayati yasa, baskasinin sectigini degil. Kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin ve boyle seyler yasadigina gore de guclu birisin. Kalbinden geceni yap :)

Konuşmayı denedin mi?
Kendi hayatn olduğunu kendi düşünce ve isteklerini

Aramızda iletişim yok hiç ben babama baba bile diyemiyorum hep bi kızgınlık var bende isterim ki oturup muhabbet edelim boşver diyorum bazen otur baba de konuş hep o küfürlerinden sonra soğuyorum.

Asiri baski yapmislar canim.. Bunlar evlenecegin kisiyede cok karisirlar kendileri karar vermek ister yada.. Rabbim sabir ve kolaylik versin.

Zaten erkek arkadasa izin yok konulsam bile yakalanırım hemen. 2 kez böyle oldu . Ben bile bazen kendime güvenmiyorum çünkü güvenmediler bana hep çevre kötü fln

Bircok seyi basarmissin bu senin hayatin sectigin hayati yasa, baskasinin sectigini degil. Kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin ve boyle seyler yasadigina gore de guclu birisin. Kalbinden geceni yap :)

Teşekkürler evet çok direndim okumak için ve hep onları mutlu etmek için işte ama olmuor.

Teşekkürler evet çok direndim okumak için ve hep onları mutlu etmek için işte ama olmuor.

okumani da mi istemiyorlardi? bence kesinlikle tercihlerini gizliden istedigin gibi degistir ve uzaklas. senin durumunda tek basina yasamak bu sekilde hayat surmekten cok daha iyi gelir sana.

Çocuk muamelesi görmüyorsunuz.
3 yaşındaki yeğenime ne yiyeceğine ne içeceğine, ne giyeceğine, nereye gitmek isteyeceğine, kiminle görüşmek isteyeceğine kadar sorarız.
Daima onun fikirlerini alır, kendi başına bir birey olarak karar vermesini isteriz.
Yanlış bir hareketinde bunu neden yaptığını anlatmasını ister ve telafi etmesi için bile müsade ederiz.
Çocuk muamelesi budur.
Dolayısıyla sizi üzmek istemem ama en hafif tabirle köle gibi davranılıyor size.
Sizi kendi malları olarak gören ailenizle bu şekilde yaşamak katlanılacak bir şey değil.
Çocukken aklınız ermiyordu, bir şekilde katlandınız ama.
Şuan mesleği, fikirleri, istekleri olan kocaman bir kadınsınız.
Tek çareniz başka bir ile kaçıp kurtulmak.

okumani da mi istemiyorlardi? bence kesinlikle tercihlerini gizliden istedigin gibi degistir ve uzaklas. senin durumunda tek basina yasamak bu sekilde hayat surmekten cok daha iyi gelir sana.

Hiç dershaneye gitmedim. Evde ablamın Kitaplarını aldım çalıştım. Ilk yıl olmadı ikinci yıl istemedi. Ikinci de Gizli girdim kazandım. Biraz Kafamı dinlemeye ihtiyacım var hep birine bağımlı yaşıyorum bu bu yaşa fazla artık

Çok güzel açıklanmışsınız teşekkürler... Bazen diyorum normal mi acaba çünkü bişey deyince saygısız diyorlar acaba öylemiyim diyorum. Cvp verince saygısız oluyorum. Diğer kardeşlerim bile yaptıklarını unutuyorlar babamın ben mi anormalim diyorumben hep soğuğum ona karşı elim de değil. Bi yaştan sonra çok ağırına gidiyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…