- 24 Ağustos 2015
- 55
- 13
- 3
- Konu Sahibi Deniz sahil
-
son dakka git değiştir tercihlerini. en azından sadece o gün dayak yersin yersen. hep yanlarında kalıp azar işiteceğine bi kez daha olur biter. yoksa orda evliliğine kadar her şeyine daha çok müdahale ederler[/QUOTE
Bende öyle düşünmeye başladım çok zor olacak biliyorum ama yaşıtlarım benim gibi değil kaç yaşına gelmişim halen karar almakta güçlük çekiyorum
Konuşmayı denedin mi?
Kendi hayatn olduğunu kendi düşünce ve isteklerini
Asiri baski yapmislar canim.. Bunlar evlenecegin kisiyede cok karisirlar kendileri karar vermek ister yada.. Rabbim sabir ve kolaylik versin.
Bircok seyi basarmissin bu senin hayatin sectigin hayati yasa, baskasinin sectigini degil. Kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin ve boyle seyler yasadigina gore de guclu birisin. Kalbinden geceni yap :)
25 yaşında koskoca kadınsın ..
Kendi kararlarını verebilirsin artık. .
Bu nasıl baba ..
Git atan çalış kurtul. .
Teşekkürler evet çok direndim okumak için ve hep onları mutlu etmek için işte ama olmuor.
Herkesin imtihanı bambaşka. .Öğretmen olucam millet bana çocuğunu emanet edecek benim hale bak ailem bana güvenmiyor daha
bu kadar şey başarmışsın bunlarıda yaparsın pes etme karamsarlığa kapılma
okumani da mi istemiyorlardi? bence kesinlikle tercihlerini gizliden istedigin gibi degistir ve uzaklas. senin durumunda tek basina yasamak bu sekilde hayat surmekten cok daha iyi gelir sana.
Çocuk muamelesi görmüyorsunuz.
3 yaşındaki yeğenime ne yiyeceğine ne içeceğine, ne giyeceğine, nereye gitmek isteyeceğine, kiminle görüşmek isteyeceğine kadar sorarız.
Daima onun fikirlerini alır, kendi başına bir birey olarak karar vermesini isteriz.
Yanlış bir hareketinde bunu neden yaptığını anlatmasını ister ve telafi etmesi için bile müsade ederiz.
Çocuk muamelesi budur.
Dolayısıyla sizi üzmek istemem ama en hafif tabirle köle gibi davranılıyor size.
Sizi kendi malları olarak gören ailenizle bu şekilde yaşamak katlanılacak bir şey değil.
Çocukken aklınız ermiyordu, bir şekilde katlandınız ama.
Şuan mesleği, fikirleri, istekleri olan kocaman bir kadınsınız.
Tek çareniz başka bir ile kaçıp kurtulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?